Blessure maakt een einde aan het seizoen van Sedláček

Richard Sedláček kan dit seizoen niet meer in actie komen voor VVV-Venlo, dat liet de club zojuist weten op hun website. De Tsjechische middenvelder, die afgelopen transferperiode overkwam van Jong AZ, raakte tegen FC Volendam ernstig geblesseerd. Nadat hij per brancard van het veld werd gehaald, is nu duidelijk geworden dat Richard de enkelbanden van zijn rechter enkel heeft afgescheurd. Komende maandag wordt de middenvelder hiervoor geopereerd.
Doodzonde. Sedláček begon uitstekend aan het periode bij VVV en was meteen een essentiële speler op het middenveld. We willen Richard veel sterkte wensen, en succes met je revalidatie!

16 Responses

 1. kuebke

  Dat is zeer slecht nieuws.
  Hij was echt goed bezig en het is een flinke aderlating voor het team.
  Wens je veel sterkte en voorspoedig beterschap in de reveledatie .

  ps. ben benieuwd of er nog een vervanger voor gezocht zal worden.

 2. chretien

  Droevig dit te lezen. Wat rest is deze man een voorspoedige revalidatie te wensen. Verder maar afwachten hoe hij uit de revalidatie komt. Wel erg vreemd dat hij 12 dagen(?) moet wachten op een operatie. FORZA VVV!

  1. roermond

   Sterkte Richard en succes met je revalidatie…dat hij zolang moet wachten op een operatie lijkt me vrij normaal bij zo’n zware enkelblessure…de zwelling moet eerst weg zijn..

 3. supportertje

  Gewoon zwaar klote, met hem achterin en op het middenveld was VVV verdedigend goed. Vooral het vele werk wat hij daar heeft verricht, en het storende karakter voor de tegenstander. Tel daarbij op het speloverzicht, dan is echt shit.

 4. Oei, dat is wel heel slecht nieuws…
  Absolute aanwinst op het middenveld die veel bracht de wedstrijden dat hij heeft gespeeld. Gelukkig is van Rooijen weer terug, die kan een beetje dezelfde rol gaan spelen, alhoewel beide spelers ook wel weer heel verschillend zijn…
  Heel veel sterkte de komende tijd met je revalidatieproces!

 5. Ievel Knievel

  Even iets anders. Lijkt erop alsof men bij VVV toch weer wat heeft liggen slapen.

  https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/woonfunctie-veilingterrein

  De contouren voor het oude veilingterrein, DE plek voor het beoogde nieuwe stadion, zijn nu al min of meer vastgesteld en dichtgetimmerd (of mis ik iets?).

  En voordat de gemeente de schuld krijgt, die zijn geen eigenaar van het veilingterrein, dat is een projectontwikkelaar> daar moet VVV/ had VVV mee moeten schakelen.

  1. supportertje

   Denk dat er pogingen zijn geweest. Maar het geheel draait uiteraard om geld en dan gaat het een probleem worden, denk dat VVV achter het net gaat vissen.

Leave a Reply