Blessure Torino Hunte valt gelukkig mee

Terug naar de orde van de dag! Gisteren tijdens de wedstrijd kwam Torino Hunte op een ongelukkig manier in botsing met doelman Williams. Het zag er heel ernstig uit en het duurde dan ook een lange tijd dat Hunte enigzins bij kennis was.

Vannacht heeft Torino een nachtje in het ziekenhuis geslapen ter observatie. Gelukkig meldt de club dat het allemaal meevalt en dat Torino inmiddels ook weer thuis is. Helaas heeft hij hierdoor wel een feestje moeten missen. Maar voor Torino doen we dit graag aanstaande maandag over en dan met onze held.

Aanstaande maandag, tijdens de kampioenswedstrijd, zal Torino hoogstwaarschijnlijk gewoon bij de selectie zitten!

6 Responses

 1. Ben

  Welcome back to the show!! Waarom niet het schoeisel gewisseld? Ik heb je tegen RKC tig keer zien vallen..Thuis tegen Emmen wel het goede schoeisel dragen! Wie weet is Fleuren je tegenstander? Zullen mooie duels worden. FORZA VVV
  ,

  1. Dfence

   probleem is dat je op een gewoon veld een vrij makkelijke en diverse keuze hebt qua schoen/noppen keuze: (2 pinnen achter, 4 pinnen achter, klassieke noppen, 2 maantjes achter , 4 maantjes achter combi nop) maar op een kunstgrasveld is die keuze veel lastiger en kleiner. (fg nopje(veel kans op knie en spier blessures),ag nopje, turf schoen)
   Maar het is inderdaad heel gek dat een lichtvoetige speler als Hunte zo vaak op zijn bek gaat in een wedstrijd)

Leave a Reply