Blessures Joppen en Post

Zoals velen van jullie gemerkt hebben, trainen Guus Joppen en Danny Post vanaf de eerste training apart. Het was nogal onduidelijk wat er nu precies aan de hand was met de 2 spelers. Komt er nu duidelijkheid over de 2 spelers van VVV-Venlo.

Guus Joppen heeft last van de aanhechting van zijn schaambeen. Dit is een vervelende, slepende blessure en het is nog geheel onduidelijk wanneer Guus weer kan aansluiten bij de groep. Joppen zal dus ook het begin van het seizoen gaan missen. Wij wensen Guus Joppen beterschap en hopelijk is hij op tijd fit.

Met Danny Post gaat het een stuk beter. De middenvelder van VVV is afgelopen zomer geopereerd. Hij heeft matjes in zijn liezen gekregen. Het goede nieuws is dat Danny Post komende week zal aansluiten bij de groepstraining. Hopelijk is hij op tijd fit voor het begin van het seizoen.

11 Responses

 1. Meuske

  Dit is toch wel slecht nieuws over Joppen maar dit is toch weer een andere blessure als voorheen of heb ik het mis? Wat is het alternatief voor Joppen want rechts achter is het dun gezaaid volgens mij. Ascroft? Post is wel goed nieuws als Promes en Balkenstein fit zijn is dat onze verdedigende heerser op het middenveld. Ben benieuwd hoe de mannen tegen AZ gaan spelen want deze wedstrijd kun je zien hoe je er voor staat qua basis spelers. Forza VVV

  1. Lincoln

   Ja is niet bijzonder goed nieuws. Joppen is toch wel een basiskracht die we niet kunnen missen achterin. Dylan Donkers is zijn vervanger maar ik denk dat daarom de prioriteit nu achterin ligt. Een CV die rechtsback kan spelen.

 2. Pingback : Blessures Joppen en Post - VVVHeadlinesVVVHeadlines

 3. kenfen

  Marcellis is geblesseerd, Ik vind Joppen zijn kwaliteiten vooral in aanvallend opzicht liggen. verdedigend laat hij nogal wat steken vallen. Dylan Donkers is een prima stand in die nog wel het een en ander moet leren maar wel veel erergie heeft, een vechtertje en dat mis ik juist aan Joppen.

  1. Lincoln

   Zou een goeie zijn voor VVV. Maar je moet ook even bedenken of Marcellis zelf wel wil voetballen bij VVV. Is toch wel een behoorlijke stap terug van AZ met europees voetbal. Naar een eerste divisie club.

   1. Goodie

    AZ heeft geen europees voetbal. Zijn in de playoffs uitgeschakeld door Groningen ;). Maar goe, denk niet dat Marcellis naar VVV gaat. Gok eerder naar een GAE of Pec.

   2. Lincoln

    Jaja ik bedoelde vorig seizoen :). Europees voetbal . Ja hopelijk wilt hij lekker in de regio voetballen maar als hij voor zijn carriere kiest dan zal het wel richting deze clubs gaan. Al vind ik het geen verbetering ten opzichte van VVV. PEC doet het goed, maar ik verwacht dat GAE het zwaar gaat krijgen dit seizoen.

 4. Ben

  Koppen zou ik naar voren schuiven, rechtsmidden is betere plek voor hem. Verdedigend mist hij teveel kwaliteit. Marcellis heeft sins PSV tijd niet bijzonder gepresteerd. Ik denk niet eredivisie clubs hem opteren. Zou prima functioneren op JL niveau, maar je loopt enorm risico met zijn blessure verleden. Hij plust bij mij omdat ik graag meer “lokale” spelers de voorkeur geef. FORZA VVV,

Leave a Reply