Boban Lazic op huurbasis naar VVV-Venlo

Een dag na het bekend maken van de interesse in Boban Lazic wordt de Nederlands-Bosnische aanvaller gepresenteerd. De buitenspeler wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van PEC Zwolle. De oud speler van Ajax en Olympiakos tekende afgelopen zomer een contract bij de Zwollenaren dat hem tot aan het eind van dit seizoen aan de club verbond. De aanvaller komt door hevige concurrentie van Ajax huurlingen Menig en Becker niet aan de bak. Lazic kwam hierdoor pas 5 wedstrijden in actie voor PEC Zwolle.

De kleine rappe aanvaller die bekend staat om zijn dribbel en venijnig schot is op meerdere plekken in de aanval inzetbaar. Lazic is zeer blij met zijn overstap naar VVV-Venlo. “De club draait goed en ik hoop dat ik daar mijn bijdrage in kan leveren. Ik kan zowel rechts als links op de flank spelen en ik wil graag ervaring opdoen.En als dat kan in de top van de Jupiler League dan is dat alleen maar goed voor mijn ontwikkeling.”

Marco Bogers over de nieuwe aanwinst”Gezien onze precaire financiële situatie zijn wij normaal gesproken niet in staat om spelers te halen. Maar op deze manier kan dat wel.We zijn blij dat PEC Zwolle ons deze buitenkans geeft: zij stellen de speler kosteloos beschikbaar, Boban kan ervaring opdoen en onze selectie is weer wat breder en sterker geworden in deze belangrijke fase van de competitie.”

Onze nieuwe aanwinst is direct speelgerechtigd en kan morgen starten tegen FC Volendam.

10 Responses

 1. js077

  Absolute aanwinst. Werd als jeugdspeler gezien als een groot talent maar door blessures niet echt doorgebroken..
  Ik zou zeggen basisplaats en van Crooy op het middeveld ipv Nijholt? Of ipv Resida speelt de laatste weken ook niet meer sterk..

  1. Gerardus

   Van Crooy komt op het middenveld te kort, daarom speelden we vorig seizoen zo veel slechte wedstrijden. In de jupiler league vragen ze meer fysiek sterke spelers voor op het middenveld dan een lichte speler als van Crooy. Ik zou v Crooy gewoon weer als buitenspeler laten spelen ipv Resida of Hunte.

 2. Goodie

  Lijkt me wat overdreven reacties hier allemaal. Ik ken hem persoonlijk niet en hij moet zich maar eerst is bewijzen. Hunte speelt prima en als Van Crooij fit is dan lijkt me dat deze 2 gaan starten, althans dat zou verdiend zijn.

 3. kiekoputspelke

  Mooi dat VVV en PEC Zwolle samen deze deal hebben beklonken….en al helemaal dat PEC Zwolle deze speler kostenloos in Venlo wil stallen. Dat is natuurlijk deels te danken aan het feit dat VVV met 3 spitsen speelt, bovenin meedraait en attractief probeert te spelen. Deze speler zou hier dus moeten kunnen renderen.
  De mensen die nu schrijven dat Lazic meteen in de basi moet ten koste van Resida wil ik graag tegenspreken !! Laat deze jongen eerst eens vertrouwd raken met zijn nieuwe teamgenoten plus speelstijl en laat hem morgen eventueel 15 minuten invallen.

  In ieder geval ben ik blij met deze aanwinst en laten we hopen dat hij erin slaagt indruk te maken bij VVV de komende maanden !!

Leave a Reply