Bod op Seuntjens, geen vervanger Valckx en twee nieuwe backs

VVV-Venlo heeft een bod uitgebracht op Telstar spits Ralf Seuntjens meldt Dagblad de Limburger van morgen. Adviseur voetbalzaken Stan Valckx zegt het volgende: „De onderhandelingen zijn gestart en we hopen snel tot een akkoord te komen”

De Venlonaren zullen overigens geen vervanger voor Valckx halen. Algemeen directeur Marco Bogers in Dagblad de Limburger:  „Valckx zich bemoeien met de aankopen die VVV deze transferzomer gaat doen. Dat bevestigt algemeen directeur Marco Bogers. „Het is jammer dat Stan vertrekt, maar hij heeft bij zijn komst vorig jaar meteen gezegd dat dit zou kunnen gebeuren. Stan blijft wel actief voor VVV tijdens deze transferperiode en zal daarna onze club blijven adviseren op afstand. Hij blijft onze wedstrijden bekijken en zal af en toe in Venlo zijn” Verder zegt Bogers: “We gaan alles intern oplossen. Onze hoofdtrainer Maurice Steijn gaat meer taken op zich nemen. Dat deed hij in zijn periode bij ADO ook.” 

De Venlonaren hopen deze week naast Robin Buwalda een nieuwe rechts- en linksback te verwelkomen tijdens de eerste training aanstaande vrijdag.

Bron: Dagblad de Limburger

16 Responses

 1. mats

  Geen vervanger voor Valckx, dus geen nevenfunctie als adviseur? Mooi! Die heeft wasrschijnlijk deze site gecheckt. Opzouten met die gast. Flikker maar op naar die vedetten league op Cyprus.

  1. DDL: Stan Valckx wordt woensdag op Cyprus gepresenteerd als technisch directeur van Anorthosis Famagusta. Daarnaast blijft Valckx zich bemoeien met de aan- kopen die VVV deze transferzomer gaat doen. Dat bevestigt algemeen directeur Marco Bogers. „Het is jammer dat Stan vertrekt, maar hij heeft bij zijn komst vorig jaar met- een gezegd dat dit zou kunnen ge- beuren. Stan blijft wel actief voor VVV tijdens deze transferperiode en zal daarna onze club blijven ad- viseren op afstand. Hij blijft onze wedstrijden bekijken en zal af en toe in Venlo zijn”, aldus Bogers.

 2. mats

  Man man man Valckx! Waar zit verdomme je voetbalhart man als je denkt dat je meer geluk haalt uit een functie als TD bij een club als Famagusta? Is dat écht boeiender als proberen met VVV te promoveren en er net zo’n succesvolverhaal van te maken als in de jaren dat je er zelf speelde. Wat waren we trots op je……ga maar lekker poen scheppen op dat failliete eiland.

 3. Ben

  Ik sluit me ook aan. Nog nooit meegemaakt dat een zogenaamd onbezoldigd adviseur pp afstand iets voor een club kan betekenen. Ik heb meer vertrouwen in mensen die er voor worden betaald, laat stein en bogers maar doen, FORZA VVV!

  1. Ben

   Niks tegen Stan valkx maar ik niks in een adviseur “op afstand” zoals ik ook al schreef. Ook tijdstip van vertrek, midden in periode van omschakelen, is nu niet bepaald het juiste tijdstip. FORZA VVV!

 4. Goodie

  Ik bregrijp eigenlijk niet zo goed dat VVV een transfersom betaald voor Seuntjes. Seuntjes is een kaliber Roland Bergkamp, degene waarvan we in Venlo niet zo’n hoge pet op hebben. Dit zijn spelers die gevaarlijk worden uit voorzetten, hetgeen waar het dus aan schort bij VVV.

  1. Ben

   Ik denk niet dat het een transfersom wordt, maar “alleen een afspraak dat bij verdere verkoop iets wordt gedeeld.
   Ik kan me namelijk niets voorstellen dat VVV een transfersom betaalt voor deze speler.
   Trouwens ze hebben zelf geen geld en zitten in de categorie dat ze niks mogen kopen.
   VVV laat zelf ook verschillende spelers vertrekken zonder dat er iets voor wordt getoucheerd.
   Ja jongens, we komt wat naar ons toe, geen spelers die geld kosten, wellicht enkele amateurs.
   Ik hoop dat we ons niet laten verleiden enkele spelers te huren, zeker niet zonder een afspraak van een eventuele koopprijs.

   FORZA VVV,

 5. Meuske

  Mijn hemel wat een nieuws allemaal maar ik heb toch even een puntje van kritiek want ik denk dat het nu helemaal de verkeerde kant op gaat. Hoe is het nu in godsnaam mogelijk dat we geen technische man meer krijgen maar de trainer na voren schuiven om in de toekomst het aankoop beleid te laten bepalen. Hoe DOM kunnen ze nu zijn een trainer is hoe gek het ook klinkt een passant hoe aardig Steijn ook mag zijn deze touwtjes moet je een trainer nooit geven!! Ken het verhaal van Ajax een paar jaar geleden, daar mochten de trainers ook enkele jaren spelers aantrekken en dat is uitgedraaid op een regel recht fiasco. De club moet een visie hebben welke koers te varen met betrekking tot hoe ze willen spelen en oog op de toekomst en aan de hand daarvan spelers aantrekken die in dat plaatje passen. De trainer krijgt spelers tot zijn beschikking en moet daarmee aan de slag gaan om er een eenheid van te maken. Trainers mogen hun mening geven over een speler maar de club moet bepalen uiteindelijk en niet de trainer.

 6. pavisto67

  Je klinkt verbaasd Meuske? Nou mijn verbaasd helemaal niets meer daar in de Koel. Stelletje incompetentie pony’s zijn het die de hele club naar de verdommenis helpen. VVV heeft al jaren geen visie meer, laat staan dat ze een beetje aantrekkelijk voetbal laten zien.

Leave a Reply