Bod van VVV-Venlo op Telstar spits Seuntjens te laag

Het was bekend dat VVV-Venlo een bod heeft uitgebracht op Telstar spits Ralf Seuntjens. Het bod is te laag volgens Telstar. De spits is inmiddels al 2 weken ziek thuis waardoor hij nog geen training van Telstar heeft meegedaan. De situatie lijkt onhoudbaar. Telstar trainer Vonk tegen RTV Noord-Holland:“Er is een situatie ontstaan dat Ralf graag weg wil en iets heeft met de club. Hij is nu ziek, maar op de achtergrond spelen er meer dingen. Hij meldt zich ziek en is niet blij met de situatie. Hopelijk komt er snel een oplossing”,

VVV Venlo heeft een bod gedaan op de spits. “Dat vonden wij niet acceptabel voor de speler die Seuntjens is en is geweest voor ons vorig seizoen. Er moet een mooi bedrag voor hem komen en dat is tot nu toe niet gebeurd”. aldus Vonk tegen RTV Noord-Holland.

Bron: RTV Noord-Holland

23 Responses

 1. RuiverCity

  Al twee weken niet getraind. Dat betekent dus al een flinke achterstand. Indien VVV overtuigd is van zijn meerwaarde snel halen en anders doorschakelen naar een anderen spits. Leon de Kogel?

  1. Gerardus

   Leon de Kogel stond hier alleen af en toe wel eens erin omdat er ene Rajcomar was die nog slechter was. Hij heeft ook bij Almere niet voor niets reserve gestaan.

  2. Meuske

   Kom op man wat heeft de kogel laten zien afgelopen jaren? Noem eens 1 goal die je je nog kan heugen die hij gemaakt heeft bij ons en dan geen penalty. ……..

  1. Goodie

   Dat is ook een beetje mijn gedachte. Als hij nu zo een tranfer probeert te forceren, wie zegt dan dat hij het niet nog een keer doet als hij hier in Venlo zit?

   1. JB83

    Goodie ik snap je gedachte en moet je ergens wel gelijk geven. Niet dat vvv de laatste jaren zo’n geweldige club is, maar ik snap wel als je bij Telstar of all places speelt dat je elke stap hogerop aan wil grijpen. Ik denk dat Telstar er goed aan doet om water bij de wijn te doen en VVV tegemoet komt. Dan lijkt me dat alles goed zal komen. We zien het wel, ik denk dat hij wel een versterking kan zijn.

   2. Goodie

    Ja dat snap ik ook wel, maar hij heeft met zijn volle verstand een contract getekend. Ik vind het niet netjes op je dan zo tegen je werkgever op te stellen.

 2. Frosty

  Snap sowieso niet dat VVV, terwijl ze in categorie 1 zitten, een transfersom wil betalen voor een spits die vorig jaar voor het eerst een degelijk seizoen heeft gedraait.

 3. Dond

  Iemand op “Voetbalzone” meld dat VVV een bod van 80.000 euro heeft geboden op Seuntjens.
  Terwijl Telstar 100.000 euro wilt/wilde hebben.
  Nu zou Telstar het bedrag verhoogd hebben naar 400.000 euro.

  1. JB83

   Hoort allemaal bij het spel. Ik kan me niet voorstellen dat andere clubs in de rij staan met 400k te wapperen. Een gedemotiveerde speler is helemaal niks meer waard. Seuntjes heeft zelf de situatie onhoudbaar gemaakt en hij zal hoe dan ook vertrekken, naar VVV of naar een andere club.

  2. Zover ik weet wilt Telstar 80.000 hebben en kan VVV niet voldoen aan deze prijs. Het lijkt me sterk om 400.000 eurp te vragen voor een middelmatige speler als Seuntjens. Ik weet nog jaren terug toen Hoessen wellicht naar VVV zou komen vroeg Fulham ook 4ton.

   1. Frosty

    4 ton zou echt belachelijk zijn, precies 4 ton teveel als je het mij vraagt.

   2. Dond

    Dat leek me inderdaad ook al erg veel.
    Verwacht dan meer wat jij inderdaad al aangeeft.

    *Offtopic; Als behendige spits zou ik ook wel graag Serhat Koç zien komen.
    Als 1ste spits zie ik toch graag een grote kopsterke spits. Maar als 2de spits en/of als vleugelaanvaller zie ik hem net als Giovanni Korte graag komen.

   3. Koelie

    4 ton is totale onzin, 80 k is al veelste veel. Snap wel dat VVV dat als cat 1 club niet kan en mag betalen. Eigenlijk geeft deze situatie precies weer in wat voor trieste situatie de club momenteel verkeerd. Al moeite hebben om een bod te doen op een spits van -met alle respect- Telstar. Dan maar met de jeugd verder. Is die Klicic niks?

 4. kiekoputspelke

  Ik hoop dat Telstar en VVV er snel uitkomen want ik denk dat Ralf Seuntjens de 1e optie is als nieuwe nummer 9.

  Of deze werkweigering het proces ten goede komt, kan ik niet inschatten maar vaak zie je dat de verkopende partij uiteindelijk toestemt met een transfer. Ik hoop alleen niét dat dan ineens een andere club om de hoek komt kijken en VVV met lege handen achterlaat….

  Off topic: die Serhat Koc heeft ook een teleurstellende periode achter de rug sinds zijn topseizoen bij Eindhoven en transfer naar FC Groningen. Daarna heeft hij nergens meer een serie wedstrijden plus goals kunnen neerzetten met nu dus schijnbaar een transfer naar de Belgische 3e Klasse….

Leave a Reply