Update: Boessen maakt seizoen niet af

willy boessenWilly Boessen en Ben van Deal nemen de taken van de opgestapte Glen De Boeck tijdelijk over. Het vertrek van Glen De Boeck kwam voor de clubleiding als een volslagen verrassing, daarom zal het een tijdje duren voor er een nieuwe trainer komt. De club zal zich beraden over de ontstane situatie en zal aan de slag gaan om een oplossing te vinden voor zowel de korte als de lange termijn.

Willy Boessen was vorig seizoen in de tweede seizoenshelft al eens hoofdtrainer van VVV na het ontslag van Jan Van Dijk.

 

UPDATE 08-12-2012: 

Wil Boessen maakt het seizoen niet af bij VVV als interim-hoofdtrainer. Dat is de uitkomst na een overleg eerder vandaag tussen Boessen en het bestuur. Boessen is van mening dat er tijdens de winterstop een nieuwe hoofdtrainer moet komen, meldt L1 vandaag.
Wil Boessen en Ben van Deal zullen de thuiswedstrijd tegen Roda aankomende zondag en de uitwedstrijd tegen NEC volgende week wel op de bank plaatsnemen.


‘Er moet een hele ervaren trainer komen in de winterstop. Assistent Ben van Dael en ik hebben niet het gevoel dat we deze problemen kunnen oplossen’, aldus Boessen

Leave a Reply