Bogers; Geen versterkingen selectie VVV-Venlo

De selectie van VVV krijgt in principe geen versterkingen deze winterstop. Ook niet na de zeer matige start van de ploeg onder Robert Maaskant geloofd de club heilig in het materiaal wat ze momenteel in huis hebben.

Directeur Marco Bogers zegt dit tijdens het jaarlijkse L1 Voetbaldiner.“Wij zijn nooit zo kapot van wintertransfers. Ik weet niet of het nodig is. Ik denk nog steeds dat we over een hele goede selectie beschikken die in de Eredivisie kan blijven.” Aldus Bogers bij L1.

Er wordt alleen gekeken naar spelers mochten er in de winterstop spelers vertrekken. Een aantal spelers komen momenteel niet aan de bak. Het kan dus zomaar zijn dat bijvoorbeeld Dekker vertrekt die in de zomer al bijna rond was met GAE. Ook een Van Bruggen die totaal geen minuten maakt zal waarschijnlijk eieren voor zijn geld kiezen. Via Instagram postte hij afgelopen week al een post dat hint op een vertrek. “In die selectie zitten ook spelers die weinig aan spelen toekwamen. Die willen een nieuwe stap zetten. Als jongens weg willen gaan, dan kunnen we kijken naar de ontstane ruimte en hoe we die gaan invullen.”, merkt Bogers op tijdens het interview.

Bron: 1Limburg

29 Responses

 1. Ja, toegeven dat je een krokettenvanger en een aantal niksnutten van amateurniveau hebt gehaald kan natuurlijk niet. Alles ligt nog steeds aan Maaskant.

  En dan ook nog zeggen ‘Tegen Twente en Emmen kon je zien dat we over een prima selectie beschikken.’. Volgens mij hebben hebben we al achttien wedstrijden gespeeld, in plaats van twee.

 2. RuiverCity

  Niet te geloven. En dan roepen dat ze een stabiele eredivisieclub willen zijn. Ik denk dat ze bedoelen een stabiele KKD-club. Iedereen ziet dat je het met dit materiaal onmogelijk kunt redden. RKC, Zwolle, Twente, etc. spelen allemaal beter dan dit VVV. Tegen Vitesse rond de 70ste minuut eerste schot op doel. Dan heb je inderdaad materiaal waar je het wel mee gaat redden. VVV-management WAKKER WORDEN!!!

 3. chretien

  Het kan zijn dat men denkt dat we met deze selectie kunnen degraderen en dan kijken we volgende seizoen verder, dan wel, wie weet, flikken Hans de Koning en Jay Driessen het met deze selectie om er in te blijven. Je weet maar nooit, wie weet…. de bal is rond en, de wedstrijd moet nog worden gespeeld…. Wie niet waagt, die niet wint… met strijd kunnen we ver komen…. met zijn allen achter het team staa,….
  Ik denk dat er bij ons hetzelfde gaat gebeuren als bij Feyenoord. Nee, ik bedoel niet dat we van de komende 6-7 wedstrijden er geen enkele gaan verliezen. Ik zou het graag wensen.
  Nee, ik denk veeleer dat er ook bij ons legio seizoenkaarthouders hun kaart afstaan voor de fans die niet de kosten van een kaartje kunnen betalen. En ze zeggen erbij, niet voor een wedstrijd, nee voor alle resterende wedstrijden in de eredivisie….
  Oké, met aankoop of huur van een of meerdere spelers redden we het wellicht ook niet. Maar, om achter over te gaan zitten wachten of misschien de ene of andere, in de ogen van de betreffende verantwoordelijken, niet voor de selectie van het eerste team in aanmerking komende speler(s), wil gaan vertrekken, lijkt me onacceptabel.

 4. aoje

  VVV zal geen versterkingen aantrekken. Dat is keuzes maken. Ze denken (of hopen tegen beter weten in) met deze selectie in de eredivisie te blijven. Ik denk dat het niet gaat lukken. Veel ploegen zullen versterken. Ook Den Haag en RKC die nog onder je staan, maar voor hoe lang nog. De cijfers wijzen nu al op degradatie…..minste doelpunten, een groot aantal doelpunten tegen en er zit na 18 wedstrijden geen voetbal in. De voorhoede mist alles wat een voorhoede moet hebben. Dat ziet iedereen. Maar goed, ze maken een keuze…ze zullen er wel een reden voor hebben.

 5. sjengske07

  Er zal wel kommentaar op komen. Enkele die weg moeten zijn Boogers, Jacobs, Albert van der Weiden en enkele dames die van het Novotel zijn gekomen. Boogers heeft geen capaciteiten en zanikt alleen over toeschouwers. Jacobs mag bij wissel de briefjes geven. Albert van der Weiden weet zelf niet wat doe doet en de dames van het Novotel zijn overbodig. Dus alles bij elkaar opruimen die hap.
  Geen versterkingen? Is rechtstreeks degraderen!

 6. Henricus

  Onvoorstelbaar, niet te filmen! Een goede selectie die in de eredivisie kan blijven. Al lang niet meer zo gelachen. Deze selectie zal nog moeite hebben om een wedstrijd in de competitie voor G-teams te winnen. (Overigens diep respect voor deze voetballers met hun aanstekelijk enthousiasme). Een boer op klompen kan nog zien dat deze selectie absoluut eredivisie onwaardig is. Getverderrie… Wright, ik krijg er nachtmerries van en die vent heeft ook nog een K.. mentaliteit.
  Roept de directeur ook nog dat er geen versterkingen meer komen. Ik voel me genaaid, laatste keer dat ik nog een (dure) seizoenskaart heb gekocht. Overigens hoop ik van harte op handhaving maar ik vrees met grote vreze.

  1. Eens. Ik betaal VVV 405 Euro voor twee seizoenkaarten. Bij Helmond Sport betaal ik voor precies dezelfde plaatsen 225 Euro.

   Nou is het niveau van Helmond Sport natuurlijk belabberd, maar zelfs de slechtste spelers daar (ik noem een Givan Werkhoven en Juul Respen) zijn nog beter dan spelers als Kirschbaum, Soriano, Wright, Scheimann en Schäfer.

   1. Goodie

    En bij de lokale voetbalclub betaal je 3 euro per wedstrijd. Mocht je van te voren nog het 2e bezoeken kost het je niks. Wat een onzin vergelijkingen in zo’n stukje tekst..

  2. roermond

   Come on Venlo…forza VVV…Marco en Stan, laat je niet gek maken door die naolers hier…Het is al jaren bekend dat we een club zijn die pendelt tussen eredivisie en KKD…Knap dat we ons al 3 jaar gehandhaafd hebben met dit budget…we hebben goeie en slechte jaren…dit jaar is duidelijk een minder jaar, maar komt goed…Forever VVV-supporter…in voor- en tegenspoed…

 7. mats

  Met dit sprookjesbeleid is het exit eredivisie voor VVV. Die geloven echt dat die voorhoede opeens wél gaat scoren. Dat het middenveld wél opeens voor aanvoer gaat zorgen en dat Kum wel opeens een fantastische verdediger is.

  En dan hopen ze dat Dekker en VanBruggen (waarom is die laatste ooit gehaald eigenlijk) een andere club vinden…..misschien moet je ze actief aanbieden naast dat je de huur opzegt van een anatal mislukte versterkingen.

  Wat mij betreft komen er een paar nieuwe kapitaalkrachtige mannen bij en plegen die samen met Berden een coup. Wat een belachelijk slecht management heeft dit VVV.

 8. Luis Erique

  Zie ik hier nu echt mensen die geen seizoenskaart meer aanschaffen omdat VVV geen versterkingen haalt in de winter? Man, man, man. Ik zou ook maar snel van deze website weg gaan, want als je geen supporter bent heb je hier ook niks te zoeken.

 9. Koelie

  Verwachtingsmanagement van Bogers. Logisch. Er is geen nagel om mee te kratsen. Daarom zegt hij ook dat deze selectie goed genoeg is voor Eredivisie. Intern weten ze ook wel dat ze dat niet zijn. Je kunt natuurlijk niet nu de halve selectie affakkelen als je geen vervangers kunt halen.

  Daarnaast zijn er ook andere belangen waarschijnlijk. Zoals het investeringsfonds.
  Broddelspelers die mede dankzij die investeerders zijn gehaald, vertegenwoordigen een bepaalde waarde. Die er nu uitkegelen onder boekwaarde zullen ze daarom zeker niet doen.

  Mijn verwachtingen zijn in elk geval dat we kansloos degraderen. Stuur de huurlingen maar terug, ook al krijgen we geen vervanging, laten we de jeugd alvast een kans geven. Hebben ze al meteen al wat ervaring in het 1e, kunnen ze mooi meenemen volgend jaar in de KKD.

 10. Gerardus

  Nou wat een reacties alweer. Dit is al van te voren gezegd. Zodra er spelers verkocht worden worden er ook echt wel vervangers gehaald. Feit is dat VVV afgelopen seizoen weer een negatief resultaat heeft gehaald en daarom lijkt het mij niet verstandig om nu nieuwe spelers te halen, terwijl ook de trainer een afkoopsom heeft gehad. Als er geen geld is kan je ook lastig iets halen.

  In kansloos degraderen geloof ik ook niet aangezien ADO wellicht het slechtste materiaal heeft wat er maar is en RKC heeft ook niet zo zeer de kwaliteiten en hun beste speler daar wordt ook nog eens weggekocht. Daarnaast heb je nog Fortuna, PEC, Emmen en Twente wat ook niet het beste is en waar de verschillen klein zijn. Het gat is maar 4 punten, dus dat zegt ook niets.

  Tuurlijk staat het er niet florissant voor, maar met een paar kleine stuntjes in uitwedstrijden zoals tegen AZ bijna gebeurde en door te winnen van je concurrenten kan het zomaar voldoende zijn.

  1. RuiverCity

   Gerardus vertel mij eens hoe jij de punten nog wilt gaan halen. Tegen Zwolle was het een drama en hadden ze geluk dat het geen 1-5 werd. Tegen Vitesse rond de 70ste minuut eerste schot op goal met totaal geen tempoversnellingen/snelheid op het middenveld/voorin. Een keeper die elk schot op doel nakijkt. Hij heeft inderdaad 2/3 wedstrijden redelijk gekeept maar voor de rest was het niet veel. Staat vaak te ver voor zijn doel. Middenveld zit totaal geen versnelling in en ook handelingssnelheid is véél te laag. De voorhoede scoort niet en staat heel ver uit elkaar. Dit zijn zaken die ik bij een Fortuna, Twente, RKC wel geregeld zie. Die blinken ook niet uit in kwaliteit maar tegen bijna alle concurrenten hebben we wel verloren (Sparta, PEC, ADO, Fortuna).
   De afkoopsom van beide trainers nekt VVV nu. Dat mag Valckx zich zeker aanrekenen want hij had ze nooit een 2-jarig contract mogen geven.

   1. Gerardus

    Simpel eigenlijk, tegen Emmen, Twente en AZ lukte het redelijk. PEC steeg boven zichzelf uit en tegen Vitesse was het de slechtste eerste helft van wedstrijden voor de winter. Maar ook daar werd VVV in de tweede helft steeds sterker. Niet dat ze Vitesse ondersteboven tikte, maar wel dat er meer dreiging kwam en steeds gevaarlijkere acties. Als die 3-0 niet was gevallen en Sinclair die bal er wel had ingetikt dan geloof ik niet dat daar een nederlaag werd geleden. Naturlijk zijn er fouten gemaakt en is het nog niet heel geweldig, maar als bijvoorbeeld Wright eens kansen gaat afmaken, lijkt mij dat het wel een keer moet gebeuren, al twijfel ik daar aan, dan verschaf je je flink wat ruimte. Aan Neudecker zie je ook dat hij kan voetballen maar bij hem komt het er totaal niet uit. Daarnaast maakte de jonge jongens wel een goede indruk op mij, alleen zijn die te licht voor nu. Maar als dat gaat lopen je zet een serie neer en je speelt wat vaker gelijk dan verzamel je voldoende punten voor handhaving. Van Sparta, PEC, ADO en Fortuna krijg je nog 3 van de 4 thuis. Dus dat moet te doen zijn. De wedstrijd tegen RKC bepaald denk ik na de winterstop direct of het directe hadhaving wordt of via de play offs.

    Ik denk dat juist de laatste paar wedstrijden van voor de winter perspectief moeten bieden maar dat het niet makkelijk wordt. Ik ga eigenlijk uit van een 16e plaats en eventueel een 15e waardoor er handhaving plaats vind. Maar ik bedoel vooral te zeggen dat vooraf de verwachtingen laag zijn gehouden maar dit bij de supporters niet echt overkomt.

   2. RuiverCity

    Drie wedstrijden is het inderdaad tamelijk gelukt. We hebben echter al 18 wedstrijden gespeeld dus 15 is het NIET gelukt. Drie van de vier concurrenten thuis wil niks zeggen (zie tegen Zwolle). Motivatie/creativiteit/snelheid was er toen ook niet.

   3. Gerardus

    Ja dat kan een keer gebeuren. Maar met een andere tactiek zag je al direct dat het zijn vruchten af wierp. Niet dat het makkelijk gaat worden, maar ik zie zeker nog kansen. Anders kunnen ze net zo goed al vast degraderen. Ook tegen PEC waren er gewoon nog kansen.

  2. Koelie

   Ik hoop ook op stunts en dat Hans de Koning er een vechtende winnende machine van gaat maken. Echter realiteit is dat we met de huidige team de meeste doelpunten incasseren en de minste scoren. Het is niet meer vol te houden dat we een goede selectie hebben. Dat is helaas gewoon niet het geval.
   RKC speelt goed en krijgt te weinig punten, ADO gaat voor een miljoen repareren. Wij blijven doormodderen of Hans is toch de koning.

   Opstelling tip voor Hay:
   Kersenbaum
   Pachonik – Roseler – Van Dijck – iedereen behalve Janssen
   Post- Lee
   Neudecker
   Yeboah /jeugd – Opoku – Wright

   1. Gerardus

    Ik bedoel meer te zeggen dat juist in de laatste paar wedstrijden is gebleken dat het doelsaldo vooral met de periode Maaskant te maken heeft. VVV heeft in 5 onder Driessen maar 8 tegendoelpunten gekregen en maar 4 voor. Verglijk dat met de wesdtrijden onder Maaskant en het staat er niet eens zo slecht voor. Alleen zou het wel helpen als ze er iets meer ballen in zouden schieten.

 11. pavisto67

  Gezien de financiën geheel begrijpelijk dat er geen nieuwe spelers bijkomen, tenzij er nog een aantal spelers vertrekken. De strijd is afgelopen zomer al verloren. VVV heeft al enkele jaren een behoorlijk gebrek aan voetbal in de ploeg, een spelmaker a la Diemers, spelers die vooruit denken i.p.v. vanuit de organisatie inzakken, tikkie breed en geen idee hebben wat ze met de bal moeten. Dit spelpatroon is er de afgelopen jaren langzaam ingeslopen bij VVV, en ik ben er geen fan van. Het is m.i. aan Unnerstal te danken dat we er al niet eerder voor zijn afgestraft. Wij pendelen tussen onderkant ere, en bovenkant eerste divisie, dat is onze positie. Ik persoonlijk denk dat als je probeert te voetballen, zeker in de Nederlandse competitie met ons dramatisch verdedigen, aanvallend voetbal altijd meer oplevert dan het voetbal wat VVV de afgelopen jaren heeft laten zien. Leuk hoor zo’n Cattermole, maar wij hadden Post al, nu heb je twee waterdragers/schoffelaars op het middenveld, dat is veel te veel van het goede, en daarom vind ik het een onbegrijpelijke “aankoop” afgelopen zomer. Valckx had zijn middenveld moeten versterken met een voetballende middenvelder, zeker na het vertrek van Seuntjes. Heb je meer voetballend vermogen op het middenveld, weet ik zeker dat een Soriano ook beter zou renderen.
  Verder blijf ik het jammer vinden dat het stadion niet verder wordt opgeknapt. Wil je supporters voor de buis weghalen en naar het stadion lokken, moet je faciliteiten bieden op hoog niveau om de supporters een gezellig avondje/middagje uit te bieden. De kosten gaan dan voor de baten uit. Te dure kaarten voor incidentele bezoekers, catering van een bedenkelijk niveau, de omgangswijze van VVV richting haar supporters, er valt nog heel veel te verbeteren in de Koel. Ik wens alle verantwoordelijken hiervoor veel wijsheid en succes.

  1. Gerardus

   Maar het stadion is toch juist de reden dat er niet wordt geïnvesteerd in spelers nu? Ze zijn daar juist heel druk mee bezig alleen gaat dat helaas niet zo snel. Naar mijn mening hebben ze nu een aantal stadion irritaties al aangepakt met de nieuwe catering, ook als is die nog niet vloeiend, de drainage en de fatsoenlijke asfaltering. Alleen warme WC’s zou nog fijn zijn…

 12. Koelie

  Maaskant is verleden tijd, nu om het eredivisieschap veilig te stellen moet je beter presteren in de tweede seizoenshelft om 15e te worden. Je zult dan een paar keer moeten stunten thuis of uit tegen subtop en alles thuis van de concurrenten winnen.

 13. Koelie

  Helemaal eens m.b.t. het stadion, ,maar we hebben straks weer een supportershome dus dan zijn alle problemen opgelost.

  Die spelmaker hebben ze gehaald, namelijk Neudecker. En tsja die is helaas (nog?) niet van het niveau Diemers of Seuntjens.

Leave a Reply