Bogers resoluut: “Spelers die niet verder willen met Luhukay, kunnen hun contract inleveren”

Toen afgelopen week bekend werd dat een groep van tien mensen zich heeft gekeerd tegen trainer Jos Luhukay, reageerde Marco Bogers verbaasd. “Dit is voor ons compleet nieuw. Als er ontevredenheid is bij een bepaalde groep, dan weten ze bij wie ze zich moeten melden. Dat is niet gebeurd. Ik vind het zeer verwerpelijk dat dit dan blijkbaar via de media moet worden gespeeld.”.

Nu heeft Bogers zich opnieuw uitgesproken over de hetze – en hoe. “Spelers die niet verder willen met Jos Luhukay, kunnen hun contract komen inleveren. Ik heb voor de groep gestaan en gezegd dat we als bestuur volledig achter Luhukay staan.” En hier blijft het zeker niet bij, liet Bogers ook weten tegenover L1: “We onderzoeken waar de onrust zit en gaan maatregelen nemen. Het uiten van de onvrede tegen de pers vind ik verwerpelijk, van een bijzonder laag niveau. We zitten in een veranderproces, in een cultuuromslag. Als mensen er zijn die niet mee willen, zullen we niet schromen om maatregelen te nemen. Neem je verantwoordelijkheid. Als je dat niet wil, kun je bij mij op kantoor je contract inleveren.”

15 Responses

 1. roermond

  Groot gelijk Marco, zo laag bij de grond om met je onvrede naar de pers te stappen, ipv recht in het gezicht van trainers en staf je mening te verkondigen…
  Come on Venlo…forza VVV…

 2. supportertje

  Nu eens zien hoe flink deze spelers zijn. Prachtig dat Marco Bogers nu echt resoluut reageert. Dit gedoe kunnen we niet hebben, de sfeer gaat er zo aan. Niet tevreden, en te hard moeten trainen naar je zin, pak je verantwoordelijkheid en lever je contract in. Doe je dit niet, mond houden alles geven wat je hebt. Saboteurs kunnen in mijn ogen gelijk hun biezen pakken, ook voor eventuele stafleden die hier aan mee hebben gedaan. Die zouden zich helemaal kapot moeten schamen. Dit kwam na voren in de podcast van 20-12-2021 van de Limburger in het sportgedeelte.

  Jack Martens de nieuwe VVV clubwatcher kopte dat het probleem zich vooral voordeed bij de oudere spelers, terwijl die juist het voorbeeld moeten zijn. Of dit zo is weten we natuurlijk niet, maar hij gaf aan dat juist de jeugd erg blij was met het vele en harde trainen. Daarbij vertelde hij ook dat Luhukay het wel eens fout heeft gedaan met het opstellen van de jeugdige spelers, en soms beloften niet helemaal na kwam. Maar daar is over gesproken en de lucht is geklaard. Maar wat mij betreft mogen de dwarsliggers vertrekken, en gaan we verder met de jeugd. Het spreekwoord zegt niet voor niets, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst in handen.

 3. Leonardus

  Weer zo’n kansloos plan waar men bij VVV mee bezig is. Alle plannen in het verleden zijn mislukt. Net zoals het ijzeren regime van Bogers en Luhukay.

  De spelers hebben groot gelijk. Deze mentaliteit hoort hier niet. Past ook niet bij het dna van VVV.

  Rot zelf maar op Bogers met al die fouten die je hebt gemaakt en nu weer gaat maken. En neem die kleine Duitser dan maar gelijk mee.

  1. supportertje

   Wil toch even reageren Leonardus. Wij weten als geen ander dat het vaak niet goed gaat bij VVV. Echter wat ik vaak mis bij jou is hoe het dan wel moet. Langs de zijlijn opmerkingen maken, is voor mij een beetje hetzelfde als lopen blèren op de w.u.z. pagina van de Telegraaf .

   Daar lopen ook mensen altijd alles af te breken en hebben veel commentaar op de mensen die uitvoer geven aan. Indien je betere ideeën hebt die voor uitvoering mogelijk zijn, meld je dan eens bij VVV zelf, en laat zien wat je in je mars hebt. Ik denk zeker dat je een luisterend oor vind, zeker bij de raad van bestuur. Die smachten naar mensen met inzicht op vele terreinen. En als je dan ook nog bij machte bent om een grote zak geld mee te brengen, ben je ieders held denk ik, ook die van mij.

   Maar ik denk persoonlijk dat het blijft bij jouw meningen hier op de site, net als mijn meningen op deze site. We zullen denk ik nooit er uit komen, en moeten afwachten hoe het allemaal uitpakt. Echter ik ga voor mijn club, ook met diegenen die nu aan het roer staan, inclusief de trainer. Voor hoeft dat hele lieve niet, en mag er goed en veel getraind worden.

   De spelers zijn niet gedwongen om bij VVV te voetballen, zijn niet gedwongen om hun contract te tekenen bij VVV. Zij dit vrijwillig gedaan tegen een vergoeding die betaald word door VVV. Kun je, en wil niet meer voldoen aan de verplichtingen die er gelden bij de club, dan moet je een besluit nemen en weggaan.

   Niemand verplicht je tot deelnemen aan veranderingen die jou niet aan staan. Echter vergeet men vaak een ding, PRINCIPES ZIJN DUUR en hebben consequenties. Die wil men vaak niet op het bordje krijgen, dus proberen we een andere manier. Bij een bedrijf kun je ook niet aankomen met de nieuwe manager staat mij niet zo aan, en ik moet echt er tegenaan met mijn werk. Terwijl ik van de vorige manager wel 6 keer koffiepauze mocht houden. Zal dan ook de reden geweest zijn dat de vorige manager er niet meer is.

 4. chretien

  Ik je het fenomeen, maar weet echt niet wie het zijn. Natuurlijk zijn er spelers die niet beter worden naar mate er meer wordt getraind. Daar moeten we wel rekening mee houden. De spelers die het betreft moeten dat binnen de club houden…..

 5. Ievel Knievel

  Zit je weer lekker te stoken op een cruciaal moment Leonardus?

  Lijkt wel alsof je er plezier aan beleeft om VVV op dit soort momenten altijd nog een trap na te geven.

  Raar vind ik dat.

  Jos heeft overigens laten weten hoe hij erin staat. Volstrekt logisch en helder verhaal.

  Dus een mentaliteit van mouwen opstropen, gediscplineerd langdurig ergens aan werken met vallen en opstaan hoort hier niet? Wat een kwazel.

  Het is juist typisch VVV om zich altijd weer opnieuw te blijven oprichten. Klein duimpje dat niet en nooit te temmen is. VVV komt altijd weer terug en daar hebben we juist mensen als Jos Luhukay bij nodig.

  Stokers, als een Jay Driessen, of de huurlingen die door Stan Valkx steevast gehaald worden om zaakwaarnemers te pleasen (en waar de club niks aan heeft, behalve een speelbal te zijn in halve maffiose Zuid-Europese toestanden), daar heeft VVV juist weinig aan.

  1. DeOtjes

   Jammer dat laatste zinnetje. Volgens mij hebben we nu niet echt huurspelers, tenzij met optie tot koop. Een constructie die voor VVV prima is. Ten tweede is Stan nu niet de enige scout.

   1. Ievel Knievel

    Aankopen, huren, whatever.

    Punt is dat spelers die gehaald zijn de afgelopen jaren via vage wegen en vaak van ver bij ons kwamen. Vaak via (dubieuze?) zaakwaarnemers, handelswaar dus.

    Connecties van Stan uit zijn Griekse tijd? Vergeet niet dat Stan bij PSV weg moest, omdat “bevriende” zaakwaarnemers daar te veel te vertellen hadden. Dat zinde PSV niet.

    Stan heeft 1 echt goede speler gehaald. Ik tel al minstens 8 of 9 ondermaatsen (als het er niet meer zijn). Daar is wel geld aan uit gegeven, terwijl we het uiteindelijk vaak van onze “eigen” jongens moesten en moeten hebben als puntje bij paaltje komt. Dat is dus geld, dat we toch al niet veel hebben, weggooien. Zonde. Vergeet niet dat een Lars Unnetstal, 1 vd grootste spelers die we de laatste jaren gehaald hebben, een tip en connectie van Huub Stevens was.

    Marc van Hintum heeft in de zomertransfers nog geen rol gehad, want was toen net in dienst. Deze winter gebben we weinig geld, of we moeten spelers kwijt kunnen. Marc van Hintum zal pas in het voorjaar/ zomer kunnen bewijzen wat zijn meerwaarde is.

    Marco Bogers moet nu zijn woorden waarmaken en ingrijpen. Verder moet hij bij VVV, of misschien ook gewoon eens ergens anders op een functie gaan zitten waar hij meer op zijn plaats zou zijn en erkennen dat er betere geschikte algemeen directeuren voor een voetbalclub te vinden zijn.

   2. DeOtjes

    Dat verhaaltje over Valkx heb nu al meermalen afgestoken. En hij heeft meerdere spelers binnengehaald die wel goed waren. Onze griek, Mlapa, Thy. En als er een tip komt van iemand, of het nu Stevens is of een ander, dan is het nog steeds Valkx geweest die erop heeft gereageerd. Of mag hij daarvoor geen credits krijgen ?

    Daarnaast hebben we veel last minute spelers gehaald. Aangezien van Hintum op 1 juni is begonnen kan hij best meegekeken hebben. Ik sluit het niet uit.

    Verder moet Bogers helemaal niks. Hij heeft een goede reactie gegeven en nu is het woord aan diegenen die ontevreden zijn. FIFO…. fit in or f*** off

  1. Ievel Knievel

   Aub niet; als je na 2 weken al heibel in je tent wil hebben. Die man heeft een houdbaarheid die steeds korter wordt en overal is het gezeik.

   VVV is prima bezig door de jeugd een kans te bieden een een meerjarenplan aan te gaan. Hoe wil de eigen jeugd zich anders ontwikkelen en sterker worden?

   Het enige dat moet gebeuren is de mensen die een stok aan je been zijn verwijderen en volgend jaar toch echt een opvolger voor Bogers in te werken. Een sterkere algemeen directeur.

Leave a Reply