Boymans wil snel naar AZ.Update

VVV_Venlo_-_Roel_Janssen_voorkantRuud Boymans hoopt op snelle transfer naar AZ. Dat bevestigde de spits van VVV-Venlo in het L1-programma Goeiemiddag Limburg.

Boymans heeft in Venlo nog een contract tot en met volgend seizoen. De clubs moeten het nog wel eens worden over een transfersom. ,Ik denk dat ik het niveau aankan. Je speelt meer op de helft van de tegenstander. Toen ik van Fortuna naar VVV ging, was het even lastig, maar uiteindelijk ging het me gemakkelijk af,’ aldus Boymans in Goeiemiddag Limburg.

De spits uit Born sluit niet uit dat hij komend seizoen toch in Venlo speelt. “Ook bij VVV kan ik nog stappen maken”, aldus Boymans. “Ik raad de clubleiding wel aan om oudere, ervaren spelers aan te trekken bij het samenstellen van een nieuw team”.

Bron: L1

 

update:

Biedingen van ADO en AZ konden VVV nog niet bekoren
ADO Den Haag en AZ hebben de jacht op Ruud Boymans van VVV-Venlo officieel geopend, maar de Noord-Limburgers zijn nog niet onder de indruk van de biedingen uit Den Haag en Alkmaar. “Ze waren niet dusdanig dat wij met de clubs om tafel gaan zitten’, zegt technisch directeur Mario Captein tegenVoetbal International. Boymans heeft nog een contract voor één jaar bij VVV.

Bron: Voetbalzone.nl

Leave a Reply