Bram Verbong (22) stopt noodgedwongen als profvoetballer

De pas 22-jarige Bram Verbong stopt, in verband met blessureleed, per direct met voetballen. “In de loop van het afgelopen seizoen kreeg de goalie te maken met blessureleed en omdat daar naar alle waarschijnlijk geen verbetering in komt, is Verbong genoodzaakt om zijn loopbaan in het betaald voetbal vroegtijdig te beëindigen”, laat VVV-Venlo weten op haar website.

Een treurig, noodgedwongen besluit, wat ook bij Verbong stevig binnenkomt: “mijn jongensdroom komt hier abrupt ten einde. Het is een lastige keuze, maar voor mijn eigen gezondheid is het wel de beste keuze, hoe vervelend ik het ook vind om na veertien jaar afscheid te nemen van het voetbal. Tegelijkertijd ben ik ook dankbaar voor de vele herinneringen en mooie ervaringen die ik de afgelopen jaren bij VVV heb mogen beleven.”

26 Responses

 1. Koelie

  Jammer voor Bram. Je moet het maar volhouden jaar in jaar uit elke keer met goede moed de warming-up doen en vervolgens weer 90 minuten blijven zitten. Veel succes met vinden van een nieuwe job.

  Er is nu dus een plekje vrij voor Van der Gouw junior? En nog een extra keeper?

   1. Donderspeech

    Ik zou voor 180.000 euro nog wel een jaartje blijven zitten als er geen andere club interesse had… Naar verluid best betaalde speler in de selectie.

   2. Koelie

    Is gewoon een Eredivisie salaris. Welke gek keurt dat goed. Zie daar maar eens van af te komen. Misschien verhuur voor de helft ofzo

   3. Ievel Knievel

    Stan heeft hem gehaald via zijn bevriende zaakwaarnemer, Marco keurt dat met z’n dolle verstand goed. Stan krijgt vervolgens een dolk in zijn rug van Marco, maar mag wel voor een lager salaris en kleiner dienstverband (waarschijnlijk) scout blijven en VVV zit met een dure bankzitter opgescheept, waarvan het maar de vraag is of hij er staat en gemotiveerd is als het er toe doet.

    Als hij echt 180.000 euro verdient, verdient hij meer dan Marc Rutte.

   1. Het zou mij verrassen als we Delano volgend seizoen überhaupt nog terug zien in het betaalde voetbal.

    UDI ‘19, EVV Echt, Gemert, De Treffers.. dat niveau zal het uiteindelijk wel worden.

   2. RuiverCity

    Van Crooy meldt zich niemand voor, net als voor Stan van Dijk en alle andere spelers uit de VVV jeugd. Komen allemaal te kort.

   3. Ievel Knievel

    Het is toch niet zo raar dat er weinig betaald clubs zich melden voor VVV-jeugdspelers die niet genoeg bevonden worden voor het eerste?

    VVV meldt zich toch ook niet voor afgeserveerde jeugdspelers van FC Den Bosch, of wel?

 2. idderzienmeining

  Op persoonlijk vlak natuurlijk een dramatisch einde van een carrière … veel succes in je verdere loopbaan op maatschappelijk vlak Bram

  VVV verliest één van de 4 keepers die een selectie nodig heeft in een seizoen maar natuurlijk geen waterdrager of cruciaal selectie lid

  Lees net dat de transfer van Ennio vd Gouw officieel is en ook dat is de voetballerij … als er één gaat, dan staat er direct een nieuwe klaar

  Keihard maar de realiteit 🏋

Leave a Reply