Breuk tussen Tim Receveur en VVV-Venlo aanstaande

De kans is groot dat Tim Receveur na dit seizoen vertrekt bij VVV-Venlo. Dit laat de zaakwaarnemer Zabih Etemadi aan Tjerkstramedia weten. De in Amersfoort geboren middenvelder moet het vooral doen met invalbeurten onder trainer Maurice Steijn, en ook die zijn redelijk schaars. Dat is ook te zien in het aantal minuten dat Receveur voor VVV heeft gespeeld tot dusver.

De in Amersfoort geboren middenvelder kwam in 15 wedstrijden tot 251 minuten speeltijd. De middenvelder heeft te maken met grote concurrentie en na de komst van Gedion Zelalem in de winterstop zijn de speelkansen nog verder geslonken voor Receveur. Voor de ontwikkeling van Receveur, die lang geblesseerd geweest is, moet hij aan spelen toe komen. Momenteel lijkt dat bij VVV-Venlo niet echt aan de orde, getuige het aantal wedstrijd en speelminuten.

Etemadi zegt het volgende over de situatie: “VVV en Tim hebben een tweezijdige optie om te verlengen, alleen we hebben beiden uitgesproken dat het voor beide partijen beter is om de opties niet te lichten. Voor Tim is het belangrijk dat hij het komend seizoen veel meer gaat spelen. Tim is een speler met veel voetballend vermogen die nog de stap naar de Eredivisie zou kunnen maken. Alleen hij moet eerst veel meer speelminuten gaan maken. Dus de kans is aannemelijk dat Tim volgend seizoen bij een andere club zal spelen dan VVV-Venlo.”

Het lijkt er dus op af te stevenen dat de wegen van Receveur en VVV-Venlo gaan scheiden na dit seizoen. “Zeg nooit nooit in voetbal, maar de kans is niet heel groot dat Receveur met VVV-Venlo de Eredivisie in zal gaan” aldus zijn zaakwaarnemer Etemadi.

Bron: Tjerkstamedia

5 Responses

 1. Ben

  Ik kan het me voorstellen. Bij VVV in de Jupiler eigenlijk geen kans krijgen, dan volgend jaar zeker geen kans, er voor het gemak er vanuit gaande dat we dan in de eredivisie spelen. Van de weinige tijd, die hij kreeg, heb ik allerminst het gevoel overgehouden dat hij te licht is voor ons clubje. De TD ziet het blijkbaar anders. Jammer, wens Tim succes in zijn verdere carrière. FORZA VVV!

 2. kiekoputspelke

  Ik kan speler en zaakwaarnemer geen ongelijk geven, want Receveur komt erg weinig aan spelen toe. En zeker als je in ogenschouw neemt waar hij vanaf komt (zware blessure) is het maken van speelminuten cruciaal….

  Ik vind persoonlijk dat hij te weinig speelminuten heeft gekregen want er zijn wedstrijden zat bij geweest dat Steijn een beroep op hem had kunnen doen. Niet alleen in wedstrijden waarin spelers ontbraken maar ook in wedstrijden waar de stand geschikt was om te wisselen.

  Conclusie is dus dat deze speler de trainer niet genoeg heeft kunnen overtuigen. Dit wil overigens niet zeggen dat hij de kwaliteiten niet heeft. Steijn maakt andere keuzes en laten we eerlijk zijn; de winnende trainer heeft altijd gelijk.

  Positief is dat ik Receveur nooit hoor in de media en hij gewoon een positieve bijdrage blijft leveren ! Daar neem ik mijn petje in elk geval voor af.

  Tim, succes in je verdere carrière en hopelijk vind je snel een nieuwe club. Maar met jouw kwaliteiten moet dan geen probleem zijn.

 3. RuiverCity

  Heel begrijpelijk maar volgens mij heeft hij nooit kunnen laten zien wat hij daadwerkelijk kan. Kreeg van Steijn amper speelminuten, zelfs in oefenwedstrijden stelde hij hem amper op. Geldt eigenlijk idem dito voor Zelalem. Hopelijk krijgt die de laatste wedstrijden wel nog de mogelijkheid om zijn grote kwaliteiten in Venlo te laten zien.

  Het is te hopen dat Valckx en co. met betere alternatieven komen.

 4. LJ

  Volgens mij was Receveur nooit geblesseerd. Dus heeft hij op trainingen nooit echt kunnen laten zien dat hij beter was dan de rest. Terecht dat hij dan niet wordt opgesteld. Steijn en de rest van de staf zagen hem dagelijks aan het werk. Dat zegt genoeg denk ik.

  Vanaf de eerste dag in Venlo maakt Zelalem een zeer ongemotiveerde indruk. Dat was ook te zien in de wedstrijd tegen Dordrecht. Op het middenveld balverlies lijden waaruit de 3-2 viel valt hem aan te rekenen. Ook hiervan ben ik van mening dat Steijn genoeg ziet tijdens de trainingen en hem dan ook terecht niet opstelt.

 5. RuiverCity

  Als Steijn Zelalem meer vertrouwen geeft zal hij zulk balverlies als tegen FC Dordrecht, al lang terug hebben betaald met (doeltreffende) acties aan de andere kant van het veld. De balans zal dan grotendeels in het voordeel van hem uitvallen. Deze jongen straalt overzicht, techniek, felheid en snelheid uit. Precies wat een paar spelers van VVV missen en daarom ook te kort zullen komen voor de eredivisie. Dat bepaalde supporters Steijn blindelings volgen is algemeen bekend.

Leave a Reply