Bruno Duarte Arjonas op proef bij VVV

In de wedstrijd tegen VVV’03, die zaterdagmiddag 16:00 uur wordt gespeeld op Sportpark Herungerberg, is een nieuw gezicht te zien bij de Venlose selectie: Bruno Duarte Arjonas.

De proefspeler trainde afgelopen vrijdag reeds mee met de selectie van Maurice Steijn en zijn technische staf en hij zal in de eerste oefenwedstrijd van seizoen 14|15 een helft meespelen bij onze geelzwarten.

De 24-jarige Duarte Arjonas heeft de Portugese en de Braziliaanse nationaliteit. Deze linksvoetige speler kan zowel centraal achterin als op het middenveld spelen. Hij speelde eerder in Brazilië voor Gremio en Cascavel. Afgelopen seizoen speelde Bruno voor Royal Cappellen FC, dat uitkomt in de Belgische Derde Klasse.

Bruno Duarte Arjonas was vorig seizoen ook al eens op proef bij Sparta Rotterdam maar daar kreeg hij geen contract aangeboden. Echter kon hij de Rotterdamse club niet overtuigen van zijn kwaliteiten. Toenmalig technisch directeur Wiljan Vloet gaf zelfs aan dat simpelweg niet goed genoeg is voor het niveau Jupiler League.

(Filmpje van Bruno)

Bron: VVV-Venlo

19 Responses

 1. Ben

  Alleen de naam al, moet een absolute topper worden, pas 24 jaar, heeft goede referenties met derde klas België. Alleen opgepast, zal tig keer worden opgeroepen voor interlands van Brazilië. FORZA VVV!

 2. JB83

  Kan er vanavond niet bij zijn helaas. Ben dus wel benieuwd naar de reacties over de eerste indruk van hem. Maar goed. Het filmpje is niet echt indrukwekkend. Veelal gemaakt op velden van amateur clubs in Brazilië lijkt wel. Maar krijgt nog het voordeel vd twijfel bij mij.

  Snap ook niet dat andere clubs zo hebben liggen slapen met deze topper! Het nieuwe technisch platvorm werpt nu al zijn vruchten af! :-)) 😉 forza vvv.

 3. Even afwachten, maar proefspelers bij VVV zijn het vaak net niet. Eigenlijk ook logisch, anders hadden ze wel meteen een contract onder hun neus gekregen.

  Vaak zijn ze na twee wedstrijdjes weer weg. Vorig jaar rond deze tijd was er een Bosnische verdediger, Damir Mirvic, op proef. Nooit meer wat van gehoord, net als o.a. Samir el Moussaoui, Caio Gobbo Secco, Rabiu Ibrahim, Rafael Broetto, Ryan Bouwmeester, Joost Broerse, Ognjen Radulovic, Andres Vasquez en Teri Mantyla die de laatste jaren op proef waren..

  Als ze toch mogen blijven is dat meestal voor de bank: Henrico Drost, Jasar Takak, Roger Molhoek, Andrea Mei, Harry Ashcroft, Travis Cooper. Hopelijk is deze Arjonas een positieve uitzondering in de categorie Marcel Seip.

  1. LJ

   Joost Broerse heeft wel degelijk een contract gehad bij VVV en het lang niet slecht gedaan. Daarnaast kwam Karim Soltani destijds ook op proef en dat was wel een prima speler.

   1. Goodie

    En als Word het zegt, dan zijn ze ondertussen al aan het onderhandelen 😀 .

    Nee, Ammi zie ik niet terug komen. Als back is hij denk ik niet nodig. Hebben nu Joppen, Fleuren, Schroijen en Donkers. Als vleugel aanvaller is hij ook overbodig. Met Wolters, Khalouta, Cooper, en eventueel Yuki heb je genoeg vleugel aanvallers. Ik zie Ammi zo niet dat hij echt iets toe kan voegen aan dit team. Ook niet als leider, wat Leemans dan wel weer heeft.

 4. Word

  Het lijkt me sterk dat er helemaal niemand meer weggaat. Mäenpää en Nwofor worden het vaakst genoemd, maar er is toch ook een (kleine) kans dat Joppen, Wolters en zelfs Wolters voor 31/8 worden weggehaald. Ammi voor klein contract erbij, altijd doen. Maar dat is mijn mening.

  1. Lincoln

   Klopt mag na paar trainingen en 1 wedstrijd vertrekken. Zal het morgen op de site zetten. Had ook niet anders verwacht kwam onzeker over, op veld wel degelijk maar niet een supertalent.

Leave a Reply