Busreis ADO Den Haag -€ VVV-Venlo

KaartverkoopFanclub d’n Twellefde Man organiseert zaterdag 24 september aanstaande een busreis naar de wedstrijd ADO Den Haag – VVV-Venlo.

Buskaarten inclusief entree kosten voor leden van Fanclub d’n Twellefde Man € 25,- terwijl niet leden voor deze reis € 30,- betalen.
De bussen zullen om 16.30 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats bij Seacon stadion –de Koel-.
 
De kaartverkoop voor deze busreis start zaterdag 10 september aanstaande via de online ticketshop en Ticketbox en vanaf maandag 12 september bij de Ticketing afdeling bij Seacon stadion -de Koel-. Tevens zullen rondom de thuiswedstrijden tegen SC Heerenveen kaarten worden verkocht bij de kassa reserveringen bij de Ticketing afdeling.
 
Voor deze wedstrijd bestaat ook de mogelijkheid om met de eigen auto af te reizen. Kaarten kosten in dit geval € 16,50. Er zijn 100 parkeerplaatsen voor auto’s beschikbaar.
 
Omwisselen en route auto’s:
Na het omwisselen bij het AC restaurant Goudseweg 32, 2411HL Bodegraven langs de A12 tussen 18.00 en 18.30 u, nadert u Den Haag over Rijksweg A12. Neem vervolgens afslag (5) Nootdorp waarna u verder de Z route volgt.
 
U moet dus niet de N-Route volgen.
 
Als u de Z-route volgt, dan ziet u,voorbij het Kyocera stadion, aan de linkerzijde de bussluis. U slaat linksaf en rijdt de bussluis in. Houdt daar uw parkeerkaart voor de voorruit van uw auto. U kunt dan – na controle, zonder betaling- de bussluis inrijden.
Parkeren geschiedt, op aanwijzing, in de richting zoals u de bussluis bent ingereden.
 
Het is verboden om in de bussluis alcoholische drank te nuttigen.
 
Na de wedstrijd gaan de bussen en auto’s van de VVV supporters in 1 groep vertrekken.
 
Tenslotte
Een punt van aandacht is ons busreglement! Conform dat reglement is het niet toegestaan eigen dranken mee te nemen in de bus! Omdat onze reizen georganiseerd worden onder het combireglement van de KNVB worden hier beperkingen aan gesteld. Feit is dat niet altijd controleerbaar is welke vloeistoffen (alcohol) zich in flesjes en dergelijke bevinden. Conform afspraak met onze vervoerspartner wordt er voor gezorgd dat er voldoende frisdrank en water aan boord is. Natuurlijk geldt ook in alle bussen een rookverbod!
Bron: fanclub-vvv.nl

Leave a Reply