Busreis FC Zwolle – VVV-Venlo

Munckhof_Bus

Fanclub d’n Twellefde Man organiseert donderdag 26 mei aanstaande een busreis naar de Play-offs finalewedstrijd FC Zwolle – VVV-Venlo.

Buskaarten inclusief entree kosten voor leden van Fanclub d’n Twellefde Man € 10,- terwijl niet leden voor deze reis € 15,- betalen.
 
De bussen zullen om 17.00 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats bij Seacon stadion –de Koel-.
 
De kaartverkoop voor deze busreis is inmiddels gestart via de afdeling ticketing van VVV-Venlo. Of er ook kaartverkoop plaatsvindt via Ticketbox en de online Ticketshop zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. De kaartverkoop voor de busreis eindigt dinsdag 24 mei aanstaande. Daarna worden geen bussen meer bijbesteld en worden alleen eventuele restanten verkocht. Het gastenvak in Zwolle biedt plaats aan 500 supporters.
 
Het is ook mogelijk deze wedstrijd met een zogenaamde autocombi te bezoeken. De definitieve gegevens hieromtrent worden ook zo snel mogelijk bekend gemaakt.
 
Wij vragen met klem uw aandacht voor ons busreglement! Conform dat reglement is het niet toegestaan eigen dranken mee te nemen in de bus! Omdat onze reizen georganiseerd worden onder het combireglement van de KNVB worden hier beperkingen aan gesteld. Feit is dat niet altijd controleerbaar is welke vloeistoffen (alcohol) zich in flesjes en dergelijke bevinden. Natuurlijk geldt ook in alle bussen een rookverbod! Indien u zich niet aan ons busreglement conformeert houden wij ons het recht voor u de toegang tot de bus(sen) te ontzeggen!
Bron: Fanclub

Leave a Reply