Busreis zit vol, wel nog auto-combi

Munckhof_Bus

De busreis naar Zwolle zit vol. Er zullen donderdag 3 bussen afreizen richting Zwolle, met in totaal 180 supporters. De bussen vertrekken om 17.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Seacon Stadion – De Koel – .
Auto-combi
Het is nog mogelijk de wedstrijd FC Zwolle – VVV-Venlo met een zogenaamde auto-combi te bezoeken. Deze kaarten kosten € 8,00.

U kunt uw omwisselbiljet donderdag tussen 18.15 en 18.45 uur omwisselen op parkeerplaats de Somp aan de A50 bij Apeldoorn. Er zijn 100 parkeerplaatsen voor auto’s beschikbaar. Wij roepen u dan ook op zoveel mogelijk samen te reizen!
Woensdagmorgen waren er 92 kaarten verkocht voor de auto-combi. Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar.
Route
Na het omwisselen op parkeerplaats De Somp, naast de A50 bij Apeldoorn, komt u uit op de A28. Op de A28 neemt u de afslag Zwolle-Noord (afrit 20), waarna u middels borden richting het gastenvak (parkeerplaats) geleid wordt.

Verkooppunten
Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de afdeling Kaartverkoop naast de Fanshop voor het stadion, geopend op woensdag van 8.30–17.00 uur en op donderdag van 8.30-17.00 uur. Tussen 12.45- 13.30 uur is de afdeling Kaartverkoop gesloten. Tevens zijn er kaarten te koop via de online ticketshop en Ticketbox.

Géén kassaverkoop
De kassa’s in Zwolle blijven gesloten voor VVV-Venlo supporters.

Gratis t-shirt ‘Alles heej blief Eredivisie…!’
Iedereen die meegaat krijgt in de bus of tijdens het omwisselen (auto-combi) een gratis t-shirt met de tekst ‘Alles heej blief Eredivisie…!’

Voorverkoop via de online ticketshop en Ticketbox
Kaarten zijn ook verkrijgbaar via de online ticketshop en Ticketbox. Let op: wij zijn genoodzaakt om  € 1,00 administratie- en portokosten per kaart te berekenen voor de kaarten die gekocht worden via de online ticketshop en € 3,00 per kaart voor de kaarten die gekocht worden via Ticketbox.

Leave a Reply