Bussen brengen de regio naar de Koel!

VVV doet er alles aan om de Koel vol te krijgen voor de derby en topper tegen de Sjengen! Voor mensen die niet uit de regio Venlo komen zullen er daarom bussen naar de Koel rijden! Een geweldig initiatief van de club waarbij iedereen de kans krijgt om snel en goedkoop naar het stadion te reizen. VVV faciliteert samen met hun vervoerspartner Munckhof op zondag 22 januari bussen op zes routes in de regio:

Routes

Route 1. Meerlo – Tienray – Horst – Sevenum – De Koel

Route 2. Reuver – Swalmen – Beesel – Belfeld – Steyl – Tegelen – De Koel

Route 3. Bergen – Well – Arcen – Velden – De Koel

Route 4. Kessel – Helden – Panningen – Maasbree – Baarlo – De Koel

Route 5. Ysselsteyn – Venray – Leunen – De Koel

Route 6. Wanssum – Blitterswijck – Broekhuizen – Lottum – Grubbenvorst – De Koel

Woon jij in Venray, Peel en Maas, Bergen of Horst aan de Maas? Kom dan met de bus naar VVV-Venlo – MVV Maastricht!

De route waarvoor zich als eerste 30 personen aangemeld hebben, krijgt de officiële VVV-Venlo spelersbus op weg naar de Koel! Daarnaast zal er per bus een VVV-Venlo wedstrijdshirt worden verloot. Zorg dus dat je in de bus zit!

Bustickets kopen:
Bustickets zijn te koop voor slechts €9, – per stuk via www.vvv-venlo.nl/tickets. Hier kunt u uw route reserveren en ook de opstapplaats bepalen.
Voorbeeld 1: U wilt in Helden opstappen, kijk dan bij route 4 en kies ‘vak’ Helden.
Voorbeeld 2: U wilt in Broekhuizen opstappen, kijk dan bij route 6 en kies ‘vak’ Broekhuizen.

Let op: Dit is geen toegangsbewijs voor de wedstrijd. Deze dient u zelf aan te schaffen via de webshop van VVV of in het FanCentre.
Bussen komen c.a. 45 minuten voor de wedstrijd aan bij Stadion – De Koel – en vertrekken na de wedstrijd rond 17.30 uur, tenzij de bus al eerder vol zit. Bustickets zijn verkrijgbaar tot en met woensdagavond 18 januari. Specifieke opstaplocaties en tijden worden uiterlijk 20 januari gecommuniceerd.

Steun VVV-Venlo in deze belangrijke Limburgse derby! Alles Heej is VVV!

4 Responses

  1. Ben

    Ik adviseer iedereen om voor alle 6 opties bus tickets te kopen. Je kunt er zo vijf weggeven aan potentiële nieuwe “trouwe” VVV fans. Maar, eerst krijgen we Cambuur, dat wordt een loodzware wedstrijd. Ik teken voor een gelijkspel. FORZA VVV!

  2. supportertje

    Goede aanzet tot meer publiek in de koel, zou wel eens succesvol kunnen zijn en voor herhaling vatbaar. Ook een mailtje om een bus ticket te bestellen is fijn. Zou mooi zijn als de supportersvereniging mensen die zij in het bestand hebben, aanschrijven om met bepaalde uitwedstrijden mee te gaan. Een soort van actie voor het elftal, zodat ook zij verrast worden door een groot aantal supporters bij de uitwedstrijd. Baal er van als een stekker dat ik niet mee kan naar Cambuur. Iedereen die wel gaat veel geluk en succes, en dat VVV wint!!!!!!

  3. Luis Erique

    Wel jammer dat er tegen mvv een clubcard verplichting is, en maar 1 extra kaart per seizoenskaart vesteld mag worden. Er willen best wat mensen mee, maar die hebben vaak geen zin in die poeha.

Leave a Reply