Buwalda en van Crooij staan voor terugkeer bij VVV

Adviseur voetbalzaken Stan Valckx zegt vanmorgen in Dagblad de Limburger dat hij positief is over een nieuwe huurovereenkomst van Robin Buwalda (ADO Den Haag): “Dat gaat de goede kant op”. De centrale verdediger speelde vorig seizoen ook al op huurbasis bij VVV-Venlo. Hij was een van de sterkhouders van vorig seizoen.

Delano van Crooij
Delano van Crooij gaat waarschijnlijk ook terugkeren bij VVV-Venlo. De 24-jarige keeper ondergaat vandaag de medische keuring. De oudere broer van Vito wordt als derde doelman gehaald. Van Crooij doorliep de jeugdopleiding van VVV-Venlo waarna hij tussen 2009 en 2011 derde doelman was bij VVV. Hierna stapte de jonge keeper over naar PEC Zwolle waar hij ook als derde doelman fungeerde. Na 1 seizoen PEC koos de doelman ervoor om verder te gaan in de amateur tak.

4 Responses

 1. RuiverCity

  Buwalda zou heel mooi zijn! Stevig centraal duo met Jerold Promes. En ze spelen al bijna een jaar samen. Van Crooy als derde keeper is ook prima. Hopelijk kan Deckers het waarmaken.

 2. sjengske07

  Het wordt tijd, dat er nog een vleugelverdediger komt en een of twee spitsen.
  Willen we mee draaien bovenin dan zal er wat moeten gebeuren, hetgeen ik niet zo gauw zie.
  Ik snap ook wel, dat met roeien moet met de riemen die men heeft, maar dan moet je niets beloven, zoals 18 spelers maar dan betere.
  Tot nu toe misschien een betere. De vraag is waar blijft de rest. Men koopt pas een seizoenkaart als de selectie bijna rond is.
  Dus…………………………VVV sla eens spijkers met koppen.

 3. RuiverCity

  Het afgelopen jaar werd er steeds gewezen naar de erfenis van Dusseldorp/Soentjens wat betreft spelers(contracten). Nu is het dan zo ver. Eindelijk kan men laten zien welk (spelers)beleid men wil voeren. Tot op heden heeft dat Opoku en Deckers opgeleverd. Wat levert de gesprekken met Gladbach op? Het tweede team van BMG is net niet gepromoveerd. Misschien een voordeel. Of komen er spelers uit Jong-PSV/Ajax/Twente? Werkelijkheid is dat men NU moet bewijzen dat men een goede selectie kan samenstellen!

 4. Meuske

  Daarom hoop ik ook dat Valcks zijn hoofd nog eventjes bij VVV kan houden i.p.v in gedachten al op het Cypriotische strand ligt met een goed gevulde beurs!! Zoals gezegd nu moeten ze door pakken als je wilt door selecteren want als je dit seizoen niet meedoet om de prijzen zitten we volgend jaar echt in een lege Koel. Mark my words…….!!!! Forza os Clubke

Leave a Reply