Cambuur wilt Turk terughalen van VVV

Ondanks de degradatie naar de Jupiler League zou Oguzhan Türk komend seizoen wellicht toch weer opnieuw op het hoogste niveau actief kunnen zijn. De 27-jarige middenvelder staat voor een terugkeer naar SC Cambuur Leeuwarden.

Dat meldt De Telegraaf. Van 2010 tot 2012 speelde hij ook al in de Friese hoofdstad, waarin hij goed was voor 48 wedstrijden en 10 goals. “Cambuur heeft me benaderd. Een terugkeer zou mooi zijn, maar er is ook Turkse interesse”, vertelt Türk.

Hij zou ook op het verlanglijstje staan van de nummer dertien van de Süper Lig, Elazigspor. Türk staat tot de zomer van 2014 onder contract bij VVV-Venlo, dat hem vorig seizoen transfervrij overnam van de Friese club. Eerder speelde hij voor sc Heerenveen en Go Ahead Eagles.

SC Cambuur Leeuwarden hoopt deze week ook nog twee spelers van FC Groningen te huren, te weten Henk Bos en Paco van Moorsel. Beide spelers kunnen in de Euroborg niet rekenen op een basisplaats.

Bron: Elfvoetbal.nl

1 Response

  1. LJ

    Cambuur? Lekker de hoofdprijs vragen! Vorig seizoen wilde VVV Droste overnemen van Cambuur en de friezen vroegen toen een flinke som geld waardoor de transfer niet doorging.

Leave a Reply