Casper Gedsted op proef

Zoals de meeste waarschijnlijk al gelezen hebben is er een nieuwe speler op proef. De Deense rechtsback Casper Gedsted. De twintig jarige Deense rechtsback is tot en met vrijdag op proef bij de selectie van Rick Kruys om een contract af te dwingen.

Tot afgelopen seizoen speelde hij voor de Deense subtopper Aalborg BK. Die club plaatste zich afgelopen seizoen in de kampioenspoule voor de Conference League middels een vijfde plek. Gedsted maakte het afgelopen seizoen vooral minuten bij de Onder 19 ploeg en bij de reserves. Wel speelde hij dit seizoen acht wedstrijden voor het eerste team van Aalborg.

9 Responses

 1. De Realist

  Zal dit dan de missing link zijn ??? Hoe komen ze nu weer bij zo’n speler uit ? Ik ken hem niet en laat me maar weer verrassen of is dit de zoveelste “miskoop” ? Volgens mij zijn dit soort spelers nog de enige spelers die VVV kan aantrekken. Het zijn jonge gasten die hopen door te breken in Nederland en daarna uiteindelijk in Duitsland, Engeland, Frankrijk of Spanje te voetballen. We laten ons verrassen, maar kan hier nog geen vreugdedansje om maken.

 2. Leonardus

  VVV heeft al jaren problemen op de linksback positie. Sinds Niels Fleuren is het kommer en kwel. Ook op rechts komen ze nu in de problemen.

  Kun je zien hoe ontzettend zwak de jeugdopleiding van VVV is. De makkelijkste posities om zelf spelers op te leiden is links en rechtsback. Dat lukt VVV nog niet eens. Ja, er komt nu een talent aan op rechtsback. Maar de laatste zelf opgeleide was Ahmed Ammi.

  Meneertje Bongaarts met zijn 40% zelf opgeleide spelers.

  VVV gaat gewoon naar de klote met dit beleid. Wat een amateurs zijn het stuk voor stuk.

 3. chretien

  Speler in kwestie is niet aangetrokken, maar slechts op proef. Er wordt dus gekeken of dit een aanwinst zou kunnen zijn voor het eerste 11-tal van VVV. Mooi dit te lezen, benieuwd naar het vervolg. FORZA VVV!

 4. VenloVVV

  Het voordeel van Yasar en deze proefspeler is natuurlijk dat ze bijna nietd kosten. Dan kun je later in de transferperiode nog die echte 2/3 versterkingen halen.

  Ondanks zijn mindere laatste weken hoop ik toch echt op El Azrak. Een echte voetballer op het middenveld die ook in de aanval kan spelen.

 5. VenloVVV

  Mocht deze speler aangetrokken worden kan Sedlacek misschien wel naar het middenveld. Ik het mijn twijfels over van Rooijen. Pakt zijn doelpuntjes mee maar staat de hele wedstrijd lucht te dekken. De Boer heb ik hoger op mijn lijstje staan. We gaan het zien. Meer dan genoeg middenvelders, helaas geen creatieve aanvallende middenvelder (misschien een beetje Johansson).

  1. Koelie

   Hopelijk krijg je niet je zin. El Azrak vond ik helemaal niets toevoegen. Maar wel jong Utrecht dus dikke kans dat hij wederom gehaald wordt als zijn selectie bij Utrecht 1 uitblijft.

   En Kees de Boer loopt geen lucht te dekken? Die gaf zichzelf een vijf over afgelopen seizoen. Van mij een twee voor de moeite. Miskoop nummer zoveel.

   1. VenloVVV

    Mijn punt was eigenlijk dat ik Sedlacek graag op het middenveld zie. Juist omdat ik in de andere middenvelders minder vertrouwen heb.

    El azrak kan wel ballen, speelde alleen teveel voor eigen succes. Misschien omdat het een huurspeler was.

   2. Als iemand inderdaad geregeld lucht stond te dekken, was het inderdaad wel Kees de Boer.
    Hij heeft wel een goeie techniek, kan met een steekpass een speler vrij voor de keeper zetten. Maar zijn mindere tactische voetbalcapaciteiten voerden wel de boventoon het afgelopen seizoen, en ik vraag me ook af of hij het wel in zich heeft om van zijn fouten te leren en echt beter te worden. Maar goed, hij geeft zichzelf blijkbaar een 5 voor het afgelopen seizoen, dus dat inzicht heeft hij dan weer wel. Een 2 is wel erg karig, maar ik snap het wel, want ik heb me het afgelopen seizoen ook vooral geërgerd aan het spel van Kees de Boer…

 6. Godfried

  Lijkt me een prima speler. Heeft al zijn debuut gemaakt in het eerste elftal van Aalborg BK. Is jong en voelt zich blijkbaar niet te groot voor VVV. Is daarnaast eager om minuten te maken. Ben benieuwd en hoop dat hij in de smaak valt. Succes komende dagen!

Leave a Reply