VVV-Venlo

“Cattermole wil naar VVV-Venlo voor sportieve uitdaging, niet het geld”

Vorige week wisten we het nieuws te brengen dat Lee Cattermole momenteel meetraint met VVV-Venlo. De 31-jarige Engelsman met meer dan 250 wedstrijden in de Premier League bij Middlesbrough, Sunderland en Wigan Athletic, traint op dit moment mee bij VVV-Venlo.

Nu leek het bijna te mooi om waar te zijn vanwege het geld, maar Voetbal International meldt iets anders:

Na bemiddeling van zijn management dook hij onlangs op bij VVV, in eerste instantie voor een proefperiode. De financiële eisen van Cattermole hoeven volgens technisch manager Stan Valckx geen obstakel te zijn. ‘Anders was hij niet gekomen. We hebben vooraf een indicatie gegeven van onze mogelijkheden. Cattermole is niet op zoek naar het geld, hij wil plezier en iets nieuws in een goeie competitie.’

Nu schijnt het dus dat geld een obstakel is en daardoor lijkt VVV-Venlo ver in de onderhandelingen. Wellicht zal Cattermole binnenkort een speler van VVV-Venlo zijn.

26 Responses

 1. Meuske

  Dat dit nog mogelijk is in de huidige voetballerij met al die astronomische buitensporige salarissen en transferbedragen!! Wat een held!! Contract voor 2 jaar met een optie voor nog een seizoen!! Forza Lee

 2. Hup VVV!

  Benieuwd of dit door zal gaan! Lijkt mij een prima toevoeging voor de huidige selectie. En dat hij wil inleveren in salaris om hier te komen spelen is helemaal mooi!

  ps. ook positief dat er na enige stilte weer eens wat geruchten rondgaan omtrent nieuwe spelers

 3. RuiverCity

  Lijkt mij qua strijd en vechtlust een prima speler. Als je de docu ‘Sunderland till I die’ hebt gezien weet je dat hij een cultheld was bij Sunderland.

 4. YowVVV

  De vraag of hij niet moet interen op zijn eigen vermogen als hij een vvv salaris betaald krijgt of hij dat wil doen tijdens zijn loopbaan (lees niet na), ik vraag het mij af, zou super zijn. Al moet ik toch iets kwijt, toch jammer dat het best wel een vreemdelingen legioen is en de doorstroom vanuit de keuken kampioen divisie richting de gehele eredivisie zo beperkt is. Snap niet dat clubs die amateursalarissen tot max modaal inkomen, tonnen voor een speler willen hebben. Er gaan nog veel clubs er aan, komt amper iets binnen daar, terwijl 50k-200k echt heel veel is voor vrijwel iedere club daar.

 5. jurgen

  Mocht hij een type speler a la Post zijn, is het een gewenste versterking, een speler met gif kan VVV altijd gebruiken, ik mis dat voor mijn gevoel wel eens bij sommige spelers.

 6. RuiverCity

  Kans is natuurlijk groot dat contract van Susuc op 30 augustus in onderling overleg ontbonden gaat worden en hij gratis de deur uit loopt. Hij drukt te zwaar op de salarispost waardoor VVV niemand kan halen.

 7. Piet Verbong

  “Nu schijnt het dus dat geld een obstakel is en daardoor lijkt VVV-Venlo ver in de onderhandelingen.”
  Ik hoop toch echt dat hier bedoeld wordt dat geld GEEN obstakel is.

 8. LJ

  Nou Pietje,

  De mannen van Venlonaren doen hun uiterste best om ons optimaal te informeren. Ze doen dit op vrijwillige basis in hun eigen tijd. En dat het geen hooggeletterden zijn mag niemand ze kwalijk nemen. Iedereen begrijpt wat hier bedoeld wordt!

  En als je zo graag mensen aanspreekt op hun schrijftaal ga je toch lekker voor de klas staan en val je studentjes lastig met je “gepinteneuk”.

   1. Grad

    Depor, omdat Piet Verbong alleen maar reageert op spel-/taalfouten. Op voetbalgebied heb ik hem nog weinig zinvols zien bijdragen. Dit is een voetbalforum en geen taalkundig forum. Anders kan hij zich nog altijd aanmelden bij venlonaren.net als corrector.

 9. Mooi om in de commentaren te lezen dat deze speler gaat tekenen.

  Wat is er eigenlijk met Honda en Susic? Susic wil weg, maar daar lijkt niet veel progressie in te zitten?

  Honda zit maar bij de bovenstemolen moederziel alleen te vertoeven en op zijn tablet te tikken?

 10. Louis van Gaal

  Vooropgesteld ben ik blij met een extra nummer 6 maar maak me toch een beetje zorgen over Cattermole denkend aan de geaccepteerde manier van spelen in Engeland, waarmee wordt geaccepteerd als in Nederland en de VAR die alles ziet…. verder het verhaal Susic en Honda snel afsluiten en zou ik graag zien dat er meer tijd en energie wordt gestoken om het contract met Linthorst open te breken en te verlengen tot 2024 of 2025. Daar kan VVV volgend jaar geld mee verdienen bij een verkoop…

 11. idderzienmeining

  HET IS ROND … zie net dat VVV Venlo het bekend gemaakt heeft op haar site !
  Minimaal 1 seizoen zal Lee Cattermole de kleuren van VVV Venlo dragen !
  Toch wel een stunt dit en ik ben benieuwd naar zijn waarde voor ons dit seizoen …

  Gaaf hoor

Leave a Reply