Celtic en VVV-Venlo komen transfersom van 2,5 miljoen overeen, gesprekken tussen Giakoumakis en club nog bezig

VVV-Venlo gaat naar alle waarschijnlijkheid Georgios Giakoumakis verkopen aan Celtic uit Glasgow. De club uit de Scottish Premiership heeft 2,5 miljoen euro over voor de Griekse spits. Dat melden verschillende Schotse media:

VVV-Venlo zou een doorverkooppercentage hebben bedongen en de spelers is nu in gesprek met Celtic over zijn contract. Werder Bremen dient nog niet uitgesloten te worden, want ze hebben ook nog kans wanneer ze aan de vraagprijs voldoen.

17 Responses

 1. De Realist

  Allemaal leuk en aardig 2,5 miljoen, maar ik ben nu al bang dat er zowat geen geld meer over is voor versterkingen. Als ik dan lees dat er ook nog geld gaat naat investeerders die in de winterstop VVV geld geleend hebben voor “geweldige” versterkingen (met name die 2 Grieken) dan zie ik de bui alweer hangen. Voor mij ook nog steeds een raadsel waar al die miljoenen van Honda en Musa destijds naar toe zijn gegaan ? Hopelijk zit ik ernaast en kan VVV door de verkoop van Giakoumakis toch nog een paar (echte) versterkingen halen. Come on Venlo !!!

  1. supportertje

   Er zullen best nog wel gelden beschikbaar zijn, maar investeerders hebben vaak hun nek uitgestoken bij VVV. Nu krijgen ze geld terug. Maar zonder deze investeerders was VVV helemaal een club in de marge geweest. Zij houden vaak het schip VVV drijvende, en dat mag ook eens gezegd worden. Ook sponsoren zijn VVV behoorlijk trouw, en zorgen dat er roeispanen zijn om mee te roeien bij VVV. Daar kunnen we ze alleen maar dankbaar voor zijn. Belangrijker is dat VVV bij verkoop uit de problemen is dit jaar dan.

  2. Grad

   De realist, ik wil je wel en tip geven, ga een cursus boekhouden volgen. Daar leer je, hoe je een (sluitende) begroting kunt maken en hoe je, als er een tekorten op de begroting ontstaan, die kunt aanvullen, er zijn immers ook verliezen in die jaren geleden op transfers en de hieraan gekoppelde salarissen. Mogelijk heb je dan een beter beeld, waar de miljoenen van Honda en Musa gebleven zijn.

 2. clubman

  Zonder investeerders kunnen bepaalde spelers ook niet gehaald worden en diezelfde investeerders dragen ook het risico als eea uitdraait op een teleurstelling. Vanzelfsprekend nemen ze dan ook hun deel bij een succesvolle transfer.
  Niemand vraagt zich af wie het verlies van een investering neemt bij een mislukking, maar zodra er geld verdiend wordt aan een speler dan krijgen de investeerders de zwarte Piet toegespeeld als zij hun investering plus winst innen.
  Geen realistische voorstelling van zaken.

 3. Oelie op zuid

  Clubman, dit was gewoon een antwoord op een vraag. Ik snap ook wel dat wij zonder investeerders geen Honda, Mousa, Yosida , Nwofor, Cullen en Yoeki hadden zien voetballen in de Koel. Er zijn er ook veel mislukt die VVV veel geld hebben gekost. Dan zijn de miljoenen zo op.

 4. supportertje

  Wat ik nog belangrijker vind is, hoe gaat onze nieuwe spits het doen. Zou dit opnieuw een verrassing kunnen zijn. Zouden we zo veel geluk kunnen hebben dat we weer een goudhaantje binnen hebben voor een prikkie, dan word het wel interessant. ben benieuwd hoe hij gaat spelen.

 5. Blijf me toch wel verbazen over de prijs die celtic voor hem gaat betalen als je leest dat een Ekkelenkamp en van de week nog een andere middelmatige speler voor een hoger bedrag van club verkast. Zelfs Volendam vind 2 miljoen al niet genoeg voor een van hun spelers.

  Maar ach wat boeit het eigenlijk wat je voor hem gaat krijgen want als je dat geld vervolgens in spelers stopt die je daarna allemaal op de bank pleurt dan heeft een verkoopprijs verder ook geen enkele meerwaarde.
  Vanavond zitten van Rooijen, de Boer, Schroijen, Johansson en Leliendal tenslotte weer doodleuk op de reservebank….

  1. Grad

   Er zijn 4 wedstrijden gespeeld van de 38 en de aankopen zitten ’n wedstrijd op de bank en het näölen begint alweer.
   Deze spelers hebben ze in de loop van het seizoen nog hard nodig, want de jonkies kun je niet het hele seizoen een hele of halve wedstrijd laten spelen.

   1. Wat nou näölen??? Het is toch een simpel feit dat 5 aankopen op de bank zaten of niet dan? Waarom zijn ze dan gehaald? Neem aan dat je spelers haalt om je selectie te versterken en als in de 4e wedstrijd er dan 5 van op de bank zitten mag je daar toch je vraagtekens over hebben lijkt me zo.

   2. Grad

    Ja näölen, ik krijg de indruk dat je mijn reacties maar half leest en/of onderdelen hiervan, die je niet van pas komen negeert.
    Nogmaals er zijn pas 4 wedstrijden gespeeld en er wordt nu al hoog van de toren geblazen alsof deze situatie het hele seizoen zal gaan duren.

 6. Lees prima wat je schrijft maar datgeen raakt kant nog wal wat mij betreft.

  Jou tekst; “Deze spelers hebben ze in de loop van het seizoen nog hard nodig, want de jonkies kun je niet het hele seizoen een hele of halve wedstrijd laten spelen.”

  Oftewel je hebt die aankopen gehaald om het feit dat die jonkies moeten spelen en als ze moe zijn dan pleuren we de aankopen het veld in….. lachwekkend!

  En van die 4 wedstrijden is het gewoon een feit dat er steeds minder en minder aankopen in de basis-11 staan en dan vind jij het näölen als daar opmerkingen over komen.

  Als jij persoonlijk 5 aankopen doet en alle 5 liggen ze vervolgens na 1, 2 of 3 keer gebruiken alweer wat te verslieberen in de kast dan denk je toch ook bij jezelf , hmmm dat waren niet mijn beste aankopen. Dat zelfde is ook van toepassing op spelers. Je haalt ze omdat ze een meerwaarde zouden moeten zijn, beter dan hetgeen je al in bezit hebt en dus om als directe versterking te dienen. En ja een vormdipje bij een speler kan.
  Maar alle 5 nu al niet meer in de basis en dat na 4 wedstrijden????? Nee lijkt me niet echt logisch en dus lijkt me dat näölen volledig terecht.

  1. Grad

   Er moeten nog 34 wedstrijden gespeeld worden en je gaat er, gemakshalve, nu al vanuit, dat de spelers die gehaald zijn voor de rest van het seizoen grotendeels op de bank zitten. Wat mij betreft einde discussie.

  2. DeOtjes

   De Boer vorige wedstrijd geblesseerd uitgevallen. Weet niet wanneer hij weer bij de groep is aangesloten
   Leliendal speelt al meerdere wedstrijden niet meer. Officieel omdat hij verdedigend niet goed genoeg is. Officieus omdat hij niet lekker in de groep ligt,
   Schroijen kan mij nog niet echt overtuigen.
   van Rooijen is de stand in voor Post.
   Blijft Johansson over wat een rechtermiddenvelder is waar Roemer staat die behoorlijk wat dreiging in zich heeft.

   Ik vind het niet zo een gekke keuze van Jos om een keer met de jonkies te starten. Heel veel verschil zit er niet tussen de aanwinsten en de jeugd. Misschien is dat raar omdat je meer verwacht van nieuwe spelers. Anderzijds is het fijn omdat je bank niet zwakker is.

 7. Goodie

  Deze wedstrijd hebben we voorin verloren, konden hier geen vuist maken. Giakoumakis zou vandaag medisch gekeurd worden dus hopelijk gaat er wat ruimte vrij komen op de aanval te versterken.

  Ik weet niet hoe ernstig de blessure van Braken is, maar ik denk dat Sorga beter als 10 of als flankspeler uit de voeten komt. De ballen gaat nog als eens lang, en met zijn 1,76 wordt elke eerste bal al verloren.

Leave a Reply