Cendrino Misidjan tekent contract bij VVV-Venlo

Cendrino Misidjan heeft een contract getekend voor de rest van het seizoen met een optie tot nog één seizoen. De linkervleugel verdediger komt per direct over van Tweede Divisionist De Treffers. De gewenste versterking op de linksback positie is daarmee binnen voor Maurice Steijn en zijn technische staf.

De Nederlander die in Suriname het levenslicht zag, begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van RKC Waalwijk en speelde daarna voor meerdere clubs. Hij speelde voor SC Telstar, Almere City, FC Oss, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, CSKA Sofia, FC Emmen, Ermis Aradippou. Vanaf Augustus speelde Misidjan voor Tweede Divisionist De Treffers. Hij speelde bij de Groesbekers 7 wedstrijden en wist daar 2 keer te scoren.

“Wij hebben met Roel Jansen al een prima linksback maar waren al langer opzoek naar een extra speler voor die positie, met Cendrino Misidjan hebben we die gevonden, hij heeft veel ervaring in de top van de Jupiler League”  aldus Manager Voetbal Stan Valckx.

In totaal speelde de 28-jarige verdediger meer dan 70 wedstrijden in de Jupiler League en met deze overgang keert Misidjan weer terug in het betaalde voetbal.

Wij wensen Cendrino Misidjan heel veel succes bij onze club!

7 Responses

 1. kiekoputspelke

  Welkom bij onze club !!

  Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht en homogeen groepje spelers die SAMEN succesvol zijn gebleken dit seizoen, dus zorg dat je je snel thuis voelt binnen dit geheel en geef alles voor VVV !!

  Samen op weg naar ons ultieme doel en dat is promotie naar de Eredivisie !!

 2. Goodie

  Ik zag zojuist dat er 52 autokaarten en 36 buskaarten zijn verkocht. We staan 1e, hebben na de winterstop van Cambuur en Mvv gewonnen, vrij vervoer, slechts een uurtje rijden en er zijn nog geen 100 kaarten verkocht?! We moeten er godverdomme met minimaal 200 man kunnen staan.

 3. VenloVVV

  Waar kun je dit zien Goodie? Je hebt gelijk maar het Venloosche publiek komt heel traag op gang helaas! Laten we hopen dat er nog wat mensen met ons meegaan!

 4. De Realist

  Welkom bij onze mooie club Cendrino !
  Met zo’n koud weer stilstaand in je t-shirt poseren voor een foto, dan ben je een bikkel en bikkels kunnen we wel gebruiken bij VVV ! Heel veel succes in ieder geval !

Leave a Reply