Christian Kum uitgeschakeld met kuitblessure

Naast de nederlaag tegen FC Emmen (3-0), moet VVV-Venlo nog een teleurstelling zien te verwerken. In de tweede helft viel sterkhouder Christian Kum uit met een blessure.

VVV-Venlo communiceert dat op dit moment niet meer duidelijk is dan dat er een blessure is aan zijn kuit. Later deze week zal onderzocht worden of de verdediger langer uit de roulatie is, dat zal uit specialistisch onderzoek moeten blijken.

9 Responses

 1. Terecht wordt Kum hier genoemd als sterkhouder, een man die we niet kunnen missen in een periode waarbij we bij enkele wedstrijden alleen nog maar zullen verdedigen. Ik wens hem in ieder geval veel sterkte en dat hij er weer snel bij mag zijn. FORZA Kum!

 2. Vanavond wordt Mönchengladbach РKoln zonder publiek gespeeld, a.s. zaterdag is PSV РEmmen al helemaal afgelast. Venlo ligt tussen deze steden in. Moeten we ons ook zorgen gaan maken, wat betreft het doorgaan van onze wedstrijd zondag ?

  1. Ik denk persoonlijk zolang de corona binnen de grenzen blijft in Venlo dat het gewoon doorgaat. In NRW en omgeving Ehv, Tilburg is het op dit moment wat serieuzer. Veel mensen die ziek worden en besmet raken. We kunnen niets doen en afwachten wat er gaat gebeuren.

       1. Inderdaad. Al is de wedstrijd zo spectaculair, zonder supporters is het geen zak aan. Overigens komen we hier in Nederland niet eens zo in de problemen als er een aantal wedstrijden geschrapt moeten worden. Buiten de competitie om hebben alleen Feyenoord en Utrecht nog een bekerpotje en hoeft er verder geen rekening met Europees gehouden te worden.

Leave a Reply

× Tips of aanmerkingen? Stuur ons een Appje!