VVV-Venlo

Christian Kum verlengt contract bij VVV-Venlo

Christian Kum heeft zijn contract bij VVV-Venlo verlengd tot medio 2020. Dat maakte VVV-Venlo vanmiddag bekend op hun website.

De club meldde het volgende: “Verdediger Christian Kum heeft zijn contract bij VVV-Venlo met een seizoen verlengd. Voorafgaand aan het afgelopen seizoen werd de 33-jarige verdediger overgenomen van Roda JC.

Kum speelde in het verleden voor ADO Den Haag, sc Heerenveen, FC Utrecht en Roda JC. De gelouterde verdediger werd geboren in Duitsland en groeide op in Zoetermeer. Afgelopen seizoen speelde Kum 25 duels voor VVV-Venlo. In het bekertreffen met Westlandia scoorde hij één keer.

“Ik had het prima naar mijn zin afgelopen seizoen. We hebben een mooi seizoen gedraaid, dus ik stond open voor een langer verblijf bij VVV, ook omdat mijn gezin het goed naar de zin heeft in Venlo. Mooi dat we er uit zijn gekomen. Ik voel me op mijn plek bij VVV”, laat Kum weten.

Ook Manager Voetbal Stan Valckx is blij met de contractverlenging van de verdediger. “Chris heeft afgelopen seizoen zijn waarde bewezen. Hij is een allround verdediger en het is goed dat we hem nog een jaar kunnen behouden.”

Kum heeft zich tijdens de afwezigheid van Promes bewezen in het hart van de defensie en stond ook op andere posities vaak degelijk zijn mannetje.

8 Responses

  1. Hup VVV!

    Prima zaak om deze speler te behouden! Ervaren en op elke plek achterin inzetbaar.
    Denk wel dat we voor de basis een kwalitatief betere speler nodig gaan hebben

  2. pierre

    Er gaan geruchten dat VVV vandaag een speler van De Poolse club Korona Kielce zal presenteren.
    Het zou gaan om Aleksandar Bjelica Servisch / Nederlands linksback.

Leave a Reply