VVV-Venlo

Clint Leemans en Vito van Crooij verlaten VVV-Venlo en tekenen bij PEC Zwolle

Het zal een tijdje in de pijpleiding, maar zojuist is het officieel geworden. Clint Leemans en Vito van Crooij verlaten VVV-Venlo en tekenen bij PEC Zwolle. Leemans tekent voor drie seizoenen en Van Crooij voor vier seizoen in Zwolle. Het zat er al aan te komen, maar het is toch jammer op een in een klap twee belangrijke spelers kwijt te raken.

Foto PEC Zwolle

Clint Leemans speelde sinds medio 2016 voor VVV-Venlo en kwam over van PSV. Hij speelde het afgelopen seizoen 33 wedstrijden in de competitie en 3 in de beker, daarin was hij 10 keer trefzeker en wist hij 4 assists af te leveren. Hij staat vooral bekend om zijn goede traptechniek tijdens standaardsituaties. In totaal speelde de creatieve middenvelder al 75 wedstrijden voor VVV-Venlo. Daarin scoorde hij 22 keer en gaf hij 15 assists. Volgens Transfermarkt is Leemans ongeveer 2,00 miljoen euro waard op dit moment.

Vito van Crooij komt vanuit de jeugdopleiding van VVV-Venlo en is sinds medio 2014 betrokken bij het eerste elftal van VVV-Venlo. Hij speelde het afgelopen seizoen 31 wedstrijden in de Eredivisie en 2 wedstrijden in de beker. Daarin was hij dus 5 keer trefzeker en leverde hij 6 keer een assist. In totaal kwam de jonge Venlonaar 146 wedstrijden in actie voor het eerste elftal. Daarin scoorde hij 37 keer en leverde hij 17 assists af. Volgens Transfermarkt is Van Crooij op dit moment rond de 1,00 miljoen euro waard.

VVV-Venlo meldt het volgende op de website over de transfers: “Venlonaar Vito is een kind van de club. Hij speelde sinds 2004 in de jeugd van VVV-Venlo en debuteerde in maart 2014 in het eerste elftal. In de loop van de jaren ontwikkelde hij zich sterk en werd een niet weg te denken kracht in het basiselftal. Clint Leemans volgde zijn opleiding bij PSV en speelde twee seizoenen bij VVV-Venlo. Hij schoot onze ploeg eigenhandig de Eredivisie in en bouwde een geweldige reputatie op dankzij zijn voortreffelijke traptechniek.”

Daarnaast geven Marco Bogers en Stan Valckx ook hun mening over de transfers en de consequenties daarvan voor de club. Algemeen directeur Marco Bogers: “We gunnen beide jongens deze mooie stap in hun carrière. Ze hebben de club veel gebracht en daar zijn we hen dankbaar voor.Overigens is het zo dat een groot deel van de transfersom terugvloeit naar de Stichting Investeringsfonds. “Dankzij het fonds hebben we in de financieel moeilijke jaren kunnen overleven. In het kader van de gemaakte afspraken, vloeien transfersommen grotendeels terug als aflossing van het fonds”

Stan Valckx: “Er zullen nog enkele spelers bij moeten. Met het aantrekken van Tino Susic hebben we de vervanger van Clint al in huis. Verder blijven we kijken naar versterkingen, waarvoor we nog ruim de tijd hebben.”

70 Responses

 1. pavisto67

  Heren bedankt voor de afgelopen seizoenen. Voor beide partijen een goede situatie vind ik.
  Heb het al eerder gezegd maar los van zijn vrije trappen de eerste seizoenshelft vond ik Leemans de tweede helft een beetje symbool staan voor het VVV van afgelopen seizoen. Ik denk dat beide spelers vervangbaar zijn.
  Zie vooral het positieve hiervan in. Er komt vers bloed in de selectie, en dat was hoognodig. VVV ontvangt een transfersom ( kunnen niet veel kleine clubs zeggen anno 2018) en VVV zal hierdoor vast in staat zijn de selectie verder te versterken.

 2. De Koel

  Jammer voor VVV, maar een mooie stap voor beide spelers. Twee spelers die altijd 100% gaven en nooit verzaakten. Benieuwd welke spelers VVV op het oog heeft als vervangers.

 3. RuiverCity

  Het is te hopen dat VVV ze niet te goedkoop heeft weggedaan. Er moeten nog zeker 3 spelers bijkomen. Volgens Valckx is er nog ruim de tijd. Die uitspraak begrijp ik niet. Intern weet men toch al langer dat beide spelers zouden (moesten) gaan en het is nog maar vier weken tot aan het nieuwe seizoen.

  Tevens kan dat investeringsfonds toch weer opnieuw investeren?!

 4. RuiverCity

  Als VVV nog seizoenkaarten wil verkopen zullen ze toch snel met goede spelers moeten komen. Twee bekende voetbalnamen (uit de regio) zijn vertrokken. Graag niet alleen maar van die buitenlanders halen. Voorbeelden te over dat dat fout is afgelopen…..

   1. Godfried

    mag ik je dan bedanken wanneer straks het stadion half leeg is? Volg het wel op Fox… hoop dat er elke week storing is.

   2. Koelie

    Komt Ajax op bezoek dan komt meneer wel. Dit voorstel van een supporter op Twitter moet VVV gewoon doen: de losse kaarten voor de topwedstrijden net zo duur maken als de goedkoopste seizoenkaart.

   3. supportertje

    LJ je bent met zijn vieren en jullie hebben nog niet verlengt. En alleen omdat Vito en Clint vertrekken? Naar mijn mening is dit gewoon een zwaktebod. Supporter ben je in hard en nieren, in voor en tegenspoed. Of kom jij alleen in het stadion als het goed gaat, of als er grote ploegen komen spelen.
    In plaats van dat jullie de club steunen door verlenging van de seizoenkaart, gaan jullie lopen zeiken dat het niet naar jullie zin is. Maar inderdaad, volg de verrichtingen maar op Fox, en ga maar je gal spuien op deze site. Maar neem het mij niet kwalijk dat ik je niet serieus kan nemen in je uitlatingen.

   4. Grad

    In een reactie bij het wedstrijdverslag SVEB heb ik LJ een ‘Gloryhunter’ genoemt, hij somt hier een aantal punten op waarover hij zijn twijfels heeft, maar mijn inziens kant nog wal raken. Deze punten heb ik weerlegt.

   5. Grad

    Ben je er wel van bewust, dat je voor meer dan de helft van het abonnementsgeld van FOX, Ajax, PSV en Feyenoord aan het steunen bent.

 5. ger

  Dit wordt en is een groot gemis!
  Ik had al eerder geschreven dat er niets over is van vorig seizoen !
  Maar toen kreeg ik ongelijk! Nu zullen we het gaan zien!
  Ja achterin blijft het redelijk het zelfde!

  Laten we hopen voor het beste!
  Vito, Clint! Heel erg bedank in elk geval!

 6. pavisto67

  Met onze begroting is het niet realistisch te verwachten dat wij een blijvertje zijn in de Eredivisie. Dat gaat een keertje fout natuurlijk en daar is niets mis mee. 75% speel je in de eerste divisie, en 25% in de eredivisie, dat is het lot van onze club. Meer verwachtingen moet je gewoon niet hebben. Hoe vaak gebeurt het dat VVV geld maakt met transfers, dat is niet zo heel vaak hoor. Dus de club is gezond, de Koel wordt opgeknapt, en hopelijk trekt VVV adequate vervangers aan.

 7. venlow077

  Blijft jammer dat ze weg zijn, maar wellicht is wat frisse wind in de selectie ook niet verkeerd idd. Maar wat ik me afvraag dat het geld het grootste gedeelte naar dat fonds gaat, kan wellicht echt waar zijn….Maar zou het misschien ook niet kunnen zijn dat dit ergens tactisch opstellen is nu, want clubs denken nu ook ow VVV heeft geld in het laatje nu die betalen de volle mep.

 8. Frosty

  Leuk voor deze gasten, wens ze het beste!
  Nu zal er zeker nog het een en ander bij moeten komen, zeker in de voorhoede. Jammer dat een groot deel van de transfersom op deze manier weer verdwijnt… Dat hoort erbij zal ik maar zeggen.

 9. mats

  Beide naar Pec.
  Gun het ze wel hoor. Maar vraag me af of dat nou zo’n echte verbetering is. Maar goed, voor beide lartijen een mooie nieuwe start, frisse wind etc etc..
  Vito en Clint bedankt voor jullie inzet bij VVV en succes in de toekomst (behave tegen VVV).

 10. chretien

  Eens beide spelers succes in de toekomst. Aangezien VVV niet bekend maakt welke transfersommen er zijn betaald en bedongen percentages bij doorverkoop, vind ik jammer. Ben bang dat het nog geen miljoen is.
  Helemaal verbaasd dat men nu pas gaat kijken naar nieuwe spelers. Graphe van Stan?
  Persoonlijk was ik fan van type Vito en had hem graag behouden voor VVV. Zo niet dan verkopen voor juiste bedrag. Leemans is goed vervangbaar, geen probleem, leuk die goals, voornamelijk uit vrije trappen en penalties, maar voetballend onder de maat. Zeker verdedigend onvoldoende voor eredivisie.
  Als ik me de uitspraak van Steijn goed herinner moeten er nu, na hun beider vertrek, nu nog 5-6 spelers bijkomen. Ik kan me niet voorstellen dat die onderhandelingen niet al gaande zijn?

 11. Koelie

  Snap het allemaal maar dat downplayen door Bogers dat er maar beperkte middelen over blijven voor vervangers geeft een wrange smaak. Susic is blijkbaar al vervanger voor Leemans. Dus komt er alleen nog een vervanger voor Vito, dat zal dan wel Hazard worden. Het grote teleurstellen van de hoge verwachtingen van de achterban kan weer beginnen.

  1. Godfried

   Sodemieter toch op man. Zeiksnor. Wat wil je nu?
   Beide jongens hadden nog maar een contract voor 1 jaar. Prima dat ze verkocht zijn. VVV houdt er een nette cent aan over. En laten we eerlijk zijn. Allebei hebben meer zwaktes dan sterktes. Leemans is in alles traag en speelt meer ballen terug en breed dan vooruit. Vito heeft inderdaad 100% inzet. Maar ook zeer weinig ook voor de omgeving. Loopt zich vaak vast of verprutst kansen.

   VVV heeft inmiddels 4 versterkingen weten binnen te halen. Misschien 5 met Hazard. Als er nog 2 komen dan is er toch puik werk geleverd!

   Begrijp die zure verbitterde reacties hier echt niet.

   1. Koelie

    Dude ik ben het helemaal met je eens. Alleen dat VVV dit niet handig communiceert en daardoor ga je die zure reacties nu krijgen.

   2. supportertje

    Begrijp dat geklaag zo wie zo niet. We zijn gewoon een klein cluppie dat gelukkig nog mee doet in de eredivisie. Als ze dit jaar er weer in blijven, kunnen we weer in onze handen knijpen. Zo lang er geen grote geldschieter komt, en mensen niet naar het stadion willen komen, moeten we eens onze omgeving wat enthousiaster maken. En voor de bezoekers die komen als er grote ploegen komen, de volle mep laten betalen.

    VVV is in beweging, en op alle fronten word er hard gewerkt om uit te bouwen. Maar mensen willen tegenwoordig niet meer wachten en alles moet gelijk. Er is ook nog een tussenweg en die is men nu aan het bewandelen. Dus stop met zeuren en zet je positieve blik op.

   3. Koelie

    Klopt maar het is vechten tegen de bierkaai. Facebook loopt het ook weer over met negatieve reacties van zichzelf noemde supporters. Er zijn teveel mensen die veel te hoge eisen en verwachtingen stellen aan VVV. Nog immer de kleinste begroting van de eredivisie. Zolang al die gasten thuisblijven gaat VVV ook nooit groeien in budget om überhaupt aan die verwachtingen te kunnen voldoen. Nog alleen een goeie vervanger voor Vito (hazard?) en misschien nog wat voor de breedte en de selectie is rond. Gaan we weer een spannend seizoen tegemoet. Als toetje start de verbouwing.

 12. Rikki077

  Het is beiden heren gegund.
  Mijn inziens is Vito wel te vervangen , zomaar de kwaliteit van Leemans vervangen wordt lastiger.Wat wel vervelend is , is het feit dat VVV (Boogers) zich zorgelijk uitlaat over de teleurstellende verkoop van seizoenkaarten. Niet verwonderlijk als je slechts het eerdere vertrek van Thy en Hunte opvangt en verder weinig investeerd in een al uitgedunde selectie ten opzichte van afgelopen seizoen.
  Dit doet enigzins denken aan de periodes na Honda en later Musa waar soortgelijke keuzes werden gemaakt. Ook toen speculeerde men op handhaving met een verzwakte selectie in tegenstelling tot daarvoor. (Natuurlijk was Honda exceptioneel, moet eerlijk gezegd worden)

  Hopelijk kan het aankoopmanagement de Venlonaren nog verleiden toch nog naar de koel te komen door nog met een tweetal nieuwe namen te komen die in elk geval het gat in “basis”krachten vergeleken met afgelopen seizoen dichten.
  Dit kan ook nog een boost geven in de te verkopen kaarten.
  In alle realiteit wil je met minimaal een vergeleken selectie ten opzichte van 2017 de strijd onderin winnen.

  Ik ga in elk geval supporteren en hoop dat we samen een mooi seizoen mogen beleven. Hopeljk wel nog met een mooie aankoop ! Forza VVV.

 13. Depor

  Kan LJ aub met zijn 3 vriendje mee naar Zwolle.
  Er zijn nog steeds mensen die niet begrijpen waarom VVV op een bepaalde manier (moet) handelen. Laat die mensen aub thuisblijven.

  Hopelijk komen er nog een aantal mooie versterkingen. Ik heb vertrouwen in het aankoopbeleid van de club gezien de afgelopen jaren. Er staat al een mooie selectie, vergeet dat niet!

 14. roermond

  Vito en Clint, bedankt voor alles en heel veel succes in Zwolle…in tegenstelling tot sommige azijnpissers hier, vind ik dat Stan en Marco goed bezig zijn daar op die berg. Heb er alle vertrouwen in dat er volgende maand weer een goed team staat en dat we volop gaan strijden voor de plaatsen 12 t/m 15….Come on Venlo…forza VVV…? p.s. hoop dat het abonnement op Fox met 50 euro per maand omhoog gaat…?

 15. festina lente

  Ook stan en Maurice succes gewenst met jullie zoektocht naar versterkingen.misschien tochook wat bij jong psv zoeken. Een of twee aanvullingen uit de jeugd zou ook geweldig zijn..

  1. Frosty

   In de jeugd loopt een Griek rond, Kokkinis, maakt aardig wat doelpunten maar speelt zover ik weet niet mee met het eerste. Iemand die hier kijk op heeft? Zal een reden voor zijn dat de 16 jarige zoon van Steijn wel meetraint bijvoorbeeld…

 16. Goodie

  Wat een paniek zeg. Ja Leemans en Van Crooij waren voor VVV begrippen prima spelers, maar zeker niet vervangbaar. Leemans vond ik niet eens zo heel denderend voetballen, maar voornamelijk een fantastisch schot waarbij elke vrije trap ongeacht afstand gevaarlijk werd. Vito speelde soms geweldig om vervolgens 3 wedstrijden onzichtbaar te zijn.

  Hopelijk heeft VVV naast het aflossen van die investeringsfonds nog genoeg geld over voor het aantrekken van een speler als Okita.

  Daarnaast heeft VVV helaas teveel van supporters als LJ. Te weinig die ongeacht de versterkingen zonder twijfel hun SCC verlengen.

 17. pierre

  Investeringsfonds ?hebben
  Hoe groot is het bedrag dat in dit investeringsfonds zit?
  Als ik mij goed herinner, zijn de transfersommen van Honda en Toshida ook naar dit investeringsfonds gestort.
  Dit is met zekerheid minimaal 15 miljoen geweest!
  Daar komt nu weer 1,5 miljoen bij.
  Dat spelers in het laatste contractjaar verkocht worden, kan ik wel begrijpen.
  Dan verwacht je dat er goed geïnvesteerd wordt om de selectie te versterken of minimaal op sterkte gehouden wordt en niet dat men het geld in het investeringsfonds stopt om de investeerder te plezieren.
  Het waren toch 2 dragende spelers, ondanks de kritiek die velen op deze spelers gehad hebben.
  We weten dat het tweede jaar het moeilijkste jaar is en dan moet er juist geïnvesteerd worden om een stabiele eredivisie speler te worden.
  Ik laat mij toch graag verrassen,
  .

  1. pavisto67

   Ik vermoed dat toen VVV en zwaar weer zat en de begroting niet rond kreeg, enkele vermogende sponsoren hebben gelapt om de begroting weer op peil te brengen. Ik denk rondom het circus van die lening welke VVV vroeg aan de gemeente. En dat dit nu terugbetaald wordt door VVV.

 18. venlow077

  Kwam net het volgende bericht tegen:

  Volgens ForzaPECZwolle betalen de Zwollenaren ‘slechts’ 1 miljoen euro voor het duo. Door bonussen kan het bedrag oplopen tot maximaal 1,5 miljoen euro. Een koopje!

  1. chretien

   Diverse media spreken van totaal 8 ton en ook van “spotprijsje.” Dat laatste is wellicht het ergste wat ons kan overkomen. Overigens vraag ik me af hoe VVV in de financieel beste groep kan zitten terwijl we schulden hebben. Of staat het niet in de boeken?

 19. RuiverCity

  1 miljoen? Dan liggen ze in Zwolle nog op de grond van het lachen. Geen wonder dat die toch hebben kunnen toeslaan zonder een speler te verkopen. Nu is het ook duidelijk waarom VVV amper spelers van dit geld kan halen. Er moeten nog heel wat spelers bij wil je het spelersniveau van vorig jaar halen zowel kwalitatief als kwantitatief.

 20. festina lente

  1 miljoen valt me ook tegen. Maar kan oplopen tot 1.5 miljoen. En dat is redelijk voor spelers die eind seizoen gratis de deur uit kunnen gaan. Ik vraag me wel af hoeveel schuld we nog hebben aan het investeringsfonds.

  1. RuiverCity

   KAN oplopen….wil niet altijd zeggen dat je daar geluk mee hebt. Toevallig bij Honda en Musa wel. VVV heeft op dit moment minder selectiespelers dan vorig seizoen (jeugd niet meegerekend).

   1. LJ

    Met dit aantal (16 contractspelers) mag je niet eens deelnemen aan de competitie. Ik wordt ook moe van dat ontzettende Calimero gedrag van VVV. Net alsof Fortuna, Emmen, Excelsior en de Graafschap veel meer spelersbudget hebben. Om aan de uitspraken van Steijn (medio Mei) te voldoen moeten er nog 6 spelers bij, wil je zowel kwalitatief als kwantitatief kunnen groeien.

   2. Grad

    Oh wat zijn we weer negatief en kortzichtig. Transferperiode loopt tot 1 sept, dat is nog 49 dagen!! En dan nu al een oordeel vellen.

   3. Koelie

    Geen Calimero gedrag maar realiteit. Waarom twijfel je hieraan???? Nepsupporter.

   4. supportertje

    En jij steunt VVV door te gaan kijken naar de verrichtingen op Foxsport.

 21. marco5932

  goede zet , volgend jaar waren ze voor niks de deur uitgelopen, en ik vond,zeker de 2e helft van het seizoen
  beide spelers nou niet echt er bovenuit steken , het zijn goede spelers maar of ze echt die 1 miljoen waard zijn twijfel ik over , ik ben wel benieuwd wat de bij pec gaan doen, dit is afwachten , maar ik denk persoonlijk dat ze wat overschat worden.

 22. RuiverCity

  1 miljoen is gewoon een lachtertje…..
  Nu Hazard niet komt, kunnen ze weer verder gaan zoeken……

  Stop ook eens met dat gemier over geld en geen steun krijgen van die en die! Daar haken ook veel twijfelaars op af…..

 23. robbaan

  Prima zaak, maak je niet druk om de hoogte van de betaalde bedragen.
  VVV heeft bewezen, zijn zaakjes goed op orde te hebben en te houden, Vito uit eigen jeugd en Clint waren toe aan deze stap.
  Bovendien zijn ze allebei vervangbaar. Ook ik snap de onrust niet bij een mensen hier.
  Komt goed, omdat VVV al spelers heeft gehaald van een goed kaliber.
  Andere types ook, zodat VVV ook thuis een ander type spel kan brengen, kijk afgelopen seizoen boeide alleen Feijenoord, Heracles en Sparta echt thuis. De verdediging staat, het middenveld nagenoeg net als de aanval.
  Nogmaals iedereen die twijfelt kopen die seizoenkaart, met een volle koel vol op de aanval!!

 24. robvvv

  Mensen, mensen wat lezen we hier weer een hoop negativiteit. VVV is groter dan alleen van Crooiij en Leemans. Ik heb al 58 jaar vele spelers zien komen en gaan. Als het vertrek van voorbijgangers ( want dat zijn spelers en trainers) bepaalt of er een seizoenkaart wordt gekocht of niet ben je niet in hart en nieren VVV supporter… Je steunt de club door dik en dun. En juist nu in het 2e jaar eredivisie heeft VVV alle steun nodig om te overleven. Zet je gloryhunters mentaliteit aan de kant en steun de club.

  Van Clint Leemans weet ik dat VVV nadrukkelijk een tussenstation is en was al bijna vorig jaar vertrokken. Vito is een ander verhaal als Venlose jongen. Maar voor beiden gloren , net als voor Clint, mooie tijden..elders. ik wens ze veel succes en hoop dat ze straks tegen VVV een offday hebben. ?. En voor Vvv veel wijsheid met de verdere invulling en versterin van de selectie. Ik zal er komend seizoen in ieder geval weer op de tribune bij zijn.

 25. socrates

  Dit was re verwachten en ook prima. Beide spelers waren al met een transfer bezig en dan is het voor iedereen beter dat ze vertrekken. Met nog een goede verdedigende en een aanvallende middenvelder is de selectie behoorlijk op sterkte. Voorin zit nu al meer power dan in het voorgaande seizoen en achterin blijven de rotsen in de branding. Selectie is zeker niet slechter dan vorige seizoen en doet absoluut niet onder voor die van de nieuwkomers. Zou wel eens kunnen dat ze nu langer dan vorig seizoen rond de 10e plaats kunnen spelen.

  1. Goodie

   Eind vorig seizoen heb ik eens gezegd dat het belangrijkste was om Post, Röseler en Unnerstall te houden, waarvan ik eigenlijk niet dacht dat mogelijk was. Deze 3 waren voor mij de basis van het team, de rest is te vervangen.

 26. Animal

  Op zich jammer maar met een aflopend contract prima dat er wat geld word opgehaald. Iedere speler is een passant en vervangbaar ook deze 2. Wens beiden veel succes al vind ik PEC geen echte stap vooruit.

  VVV kan structureel in de eredivisie spelen en is niks kleiner dan PEC of excelsior, Zelfs NAC Vitesse of Heerenveen dat waten ook structureel juup clubs die pas na een nieuw stadion een boost kregen. Hoop dat de verbouwing een enorme impact gaat geven qua sponsoren en toeschouwers. Het kan !! In de jaren 80 zat de Koel ook vol

  1. pavisto67

   Ik verwacht nauwelijks meer supporters na de verbouwing. Zoveel spectaculairs behalve de nieuwe tribune op O zit er nu ook weer niet aan te komen. VVV trekt 6 a 7000 toeschouwers en ik zie dat aantal niet snel stijgen, ook niet na de verbouwing.

 27. OooLGooO

  Sportief erg zonde. Zakelijk gezien prima geregeld!

  Steijn geeft het volgende aan over de verkoop;
  “De verkoop was nodig om een bepaalde schuld uit het verleden af te lossen. Dat is soms lastig, maar je moet je schikken in je lot. Ik wilde Leemans en Van Crooij niet kwijt”, treurt de oefenmeester, die niet bang is dat er nog meer belangrijke krachten weggaan: “Ik ga er vanuit dat alles blijft en er nog twee of drie nieuwe spelers bijkomen. Maar tot 31 augustus is het lastig om er iets over te zeggen.”

  Jammer maar helaas, buiten het scorend vermogen zie ik geen aderlating, laten we hopen dat er nu weer andere mensen opstaan die het netje vinden!

  Ik heb er vertrouwen in?

 28. Depor

  Heel netjes 1 miljoen of 1.5 voor spelers die volgend seizoen gratis weg zijn. Van Crooy ga ik niet missen. Blijft voor mij een overschatte speler. Leemans is jammer, maar ik zie liever Van Bruggen en een mooie vervanger voor hem. Kunnen ze nu geen zaken doen met Stuttgart?

 29. marcel

  Hoop toch wel dat het meer dan een miljoen is, anders gaan ze ondanks een contract voor nog maar 1 jaar wel erg goedkoop weg. Desondanks is het ze van harte gegund. In de periode dat ze hier gespeeld hebben, hebben ze laten zien alles voor ons elftal te geven. daarbovenop hebben beiden natuurlijk hun aandeel gehad in het kampioenschap en het daaropvolgende jaar met handhaving in de eredivisie. Deze jongens gaan kunnen met opgeheven hoofd door de voordeur naar buiten. Bedankt en veel succes bij jullie nieuwe club (behalve die twee keer tegen VVV). Benieuwd wat er nog bij gaat komen de komende periode.

 30. twiggy11

  Wat maakt het nu uit vito kwam uit eigen jeugd en Clint kwam transfervrij hebben dus niets gekost .en bovendien het zijn bedrijven waar winst gemaakt moet worden.we kunnen nu weer nieuwe spelers aan trekken .belangrijker is dat de mensen veel seizoen kaarten kopen dat schild ook weer dan kan je op de helft van het seizoen ook weer kijken om wat te huren of kopen als het nodig zou zijn. Komt goed zeg ik maar en heb een beetje vertrouwen.ik moet eerst nog eens zien als ze wel slagen bij pec ze hebben nog wel meer in gekocht dan vito en Clint

 31. hki

  LJ en Ruivercity wat zijn jullie toch een stelletje zeikers. Toen Grot en Susic waren aangetrokken dan hoor ik jullie niet, maar als er wat te ‘klagen’ valt staan jullie met de neus vooraan.

 32. Venleau

  Wat een gejank weer van sommigen hier. Heb eens wat vertrouwen in de heren Steijn, Valckx en Bogers. “Supporters” die hun seizoenskaart niet verlengen omdat er spelers weggaan ben ik liever kwijt dan rijk. Ga maar lekker die club uit Amsterdam supporteren dan.

 33. Donderspeech

  Van Bruggen kan makkelijk de plek van Leemans innemen. Hoeveel velddoelpunten heeft Leemans gescoord ? Tweede helft van het seizoen onzichtbaar. Penalties en vrije trappen waren voor hem. Wat dat betreft zou Holla daar prima passen. Ben wel bang dat we dan snelheid en flexibiliteit te kort komen op het middenveld met en Post en Holla. Vito is makkelijk te vervangen door Grot. Iets vaker de oogkleppen afzetten en je boekt al vooruitgang. Valckx en co zijn goed bezig. Solide achterhoede waar Kum bijkomt als extra zekerheid. Op het middenveld nog een stofzuiger, een speler met voetbalgogme erbij. @LJ ; ik ga in ieder geval mijn seizoenskaart verlengen en neem mijn kids mee komend seizoen om ze lekker naar ons VVV te laten kijken. En we zullen zeker regelmatig teleurgesteld naar huis gaan. Ook tegen de mindere goden. We hebben nu eenmaal geen begroting van 20 miljoen waarmee je een stabiele eredivisionist kunt zijn. Gelukkig heeft Hai Berden VVV laten blijven bestaan met als resultaat een tweede seizoen eredivisie. Ik heb er wel vertrouwen in. De toverhoed van Stan is nog niet leeg….. ik laat me verrassen.

 34. chretien

  Groningen betaalt voor chabot van Sparta 1,2 miljoen. Dit terwijl pec voor vito en leemans samen 8 ton betaalt. Ik zeg VVV, haal meteen de verkoper van Sparta en de inkoper van pec naa r Venlo…

 35. Zeker wete

  Azijnpissers zoals LJ moeten gewoon lekker thuis blijven en vooral niet naar VVV gaan. Dat zijn geen supporters. Echte supporters steunen door dik en dun!! En dat ook nog eens op het moment dat de club nadrukkelijk aan de weg timmert met prima aankopen en een gedegen beleid. Er staat nog heel wat moois te gebeuren in onze koel.

  p.s. ik geloof geen ruk van de genoemde bedragen. Die worden toch nooit openbaar gemaakte en ik maak me er vooral niet druk over. Maar 800K lijkt me zeer weinig.

Leave a Reply