‘Clint Leemans op weg naar de Koel’

Clint Leemans lijkt op weg naar VVV-Venlo. Dat meldt 1Limburg op haar website. Zij melden dat de 20-jarige middenvelder overkomt van Jong PSV, waar hij transfervrij is. VVV zou dan goede zaken doen, want de jeugdexponent van PSV staat in de belangstelling van meerdere clubs.

Leemans doorliep de hele jeugdopleiding van de Eindhovenaren en maakte in het seizoen 2013/2014 zijn debuut in het betaalde voetbal.  Hij speelde bij Jong PSV 88 wedstrijden, waarin hij 14 keer doeltrof.

De middenvelder zal naar verluid een contract voor 3 jaar gaan tekenen bij de Venlonaren. Het lijkt erop dat de Venlonaren als gevolg van deze mogelijke transfer, zich niet zullen inspannen om het contract met Nijholt te verlengen en dat betekent dan dat Nijholt dan zal gaan vertrekken.

Bron: 1Limburg

13 Responses

 1. RuiverCity

  Dat zou heel goed nieuws zijn. VVV laat blijkbaar niet met zich sollen. Prima! Zowel Nijholt als Sevinc kunnen geen snelle beslissing nemen en voor VVV kiezen. Weer een Leemans in de Koel……lekker!

   1. Ken Leemans is 33 jaar oud, Clint Leemans is 20 jaar oud. Ken is Belg, Clint is Nederlander. Hebben niets met elkaar in gemeen behalve de achternaam. Ik hoop overigens dat Clint snel een contract tekent bij VVV. Zeer talentvolle jonge speler die denk ik nog enorm kan groeien en dus van meerwaarde kan zijn. Ik merk overigens dat er zowel binnen de organisatie als binnen de selectie veel veranderingen doorgevoerd worden. Lijkt erop dat de club zich wil professionaliseren, afwachten hoe dat uit gaat pakken. Heb er in ieder geval enorm zin in.

 2. JasperVVV

  Volgens tjerkstra media is haagen door vvv definitief overgenomen. Kan hier uit geconcludeerd worden dat pogingen om buwalda te behouden niet voortgezet zullen worden??

 3. Goodie

  Er zal sowieso nog een linksback, 3 middenvelders en een buitenspeler nog moeten komen. Janssen is in mijn ogen meer een CV. Als Leemans gehaald wordt dan zal die wel een basisplek krijgen. Dan zou je een gokje kunnen nemen met een Receveur die nauwelijks gespeeld heeft.

  1. JasperVVV

   Weet niet of een extra buitenspeler financieel haalbaar is. Aangezien we bij aanvang van het vorige seizoen ook slechts 3 buitenspelers hadden. Of het moet mogelijk om een huur speler gaan waarbij een regeling kan worden getroffen over diens salaris. Denk ook dat er geld is bespaard met de keeper, geloof niet dat vvv zijn volledige salaris moet betalen.

   1. Goodie

    Dat was ook de insteek inderdaad. Misschien heeft WHU nog een leuke buitenspeler?

Leave a Reply