Clint Leemans Venlonaren speler van het seizoen 16|17

Afgelopen week mochten jullie allemaal stemmen voor de eretitel Venlonaren speler van het seizoen! Natuurlijk een lastige opgave om één speler te kiezen aangezien dit elftal als team een geweldige prestatie neer heeft gezet. Maar in elk team zijn er altijd individuele spelers die boven de rest uitstijgen en deze speler willen wij belonen voor het geweldige seizoen wat zij gedraaid hebben.

Onze oproep om te stemmen werd gehoord waardoor 728 mensen hun stem uit brachten via onze website. Na alle stemmen geteld te hebben mogen we dan eindelijk de Venlonaren speler van het seizoen 16|17 bekend gaan maken!

WINNAAR
cl

Jullie hebben overtuigend gekozen voor Clint Leemans als de beste speler van dit seizoen! Clint kwam afgelopen zomer naar onze club als vervanger van Gianluca Nijholt. Het grote talent van PSV koos met voor het verhaal en het gevoel voor de Venlonaren. En dat het een goede match was bleek al in de oefenwedstrijden waar hij direct zijn verantwoordelijkheid op zich nam door alle vrije trappen en hoekschoppen te nemen. Leemans was dan ook niet meer uit het basiselftal van trainer Maurice Steijn te denken.

Ondanks dat het een collectief team was met vaak weinig echt uitblinkende spelers is Leemans toch wel een speler die eigenlijk meer credits verdient in de landelijke media. Als je alleen al naar de cijfers kijkt zie dat het een exceptioneel goed seizoen was voor de middenvelder. De Veldhovenaar miste maar 1 wedstrijd door een schorsing en in die wedstrijden was hij goed voor 12 doelpunten en 11 assists. Als je naar de kwaliteiten kijkt van Leemans moeten we toch echt heel blij zijn dat hij afgelopen zomer voor onze club koos. Hij is een technisch vaardige speler met een geweldig schot in zijn linkerbeen. Daarnaast kan hij ook de aanvaller met een steekpass alleen voor de keeper zetten. Een veelzijdig middenvelder die echt meer dan een steentje heeft bijgedragen aan het kampioenschap!

Leemans zorgde er persoonlijk voor dat we promoveerde in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Met twee doelpunten kwam een jongensdroom van de middenvelder uit en dat was belangrijk zijn in een finalewedstrijd. Het is Clint dan ook meer dan verdient om het vol trots te benoemen als Venlonaren speler van het seizoen 2016|2017!

Wij hopen dan ook dat Clint nog lang bij onze club blijft en nog meer successen gaat behalen als Venlonaar!

Clint, namens Venlonaren van harte gefeliciteerd.

 

Leave a Reply