Clubicoon Niels Fleuren stopt met voetballen: ‘het avontuur is voorbij’

Clubicoon Niels Fleuren (35), ‘De Maldini van De Koel’, heeft na 19 seizoenen besloten om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Via een LinkedIn-bericht kondigde hij vrijdagmiddag zijn afscheid aan.

“Na 13 jaar VVV-Venlo, 1 jaar FC Emmen en 5 jaar TOP Oss is het avontuur voorbij. Het was een mooie periode met hoogtepunten zoals de promotie met VVV naar de Eredivisie via de play-offs ten koste van RKC in 2007 en het kampioenschap met VVV in 2009. (…) Het belangrijkste van dit alles vind ik dat dit me heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben. Ik heb er overal altijd zelf hard voor moeten werken, maar het is me zeker de moeite waard geweest!”, laat Niels weten.
Het gehele bericht is hier na te lezen.

In totaal speelde Fleuren 300 officiële duels voor VVV. Dat geweldige aantal en de manier waarop hij elke concurrent, door keihard te werken, uit de basis speelde, heeft hem omgetoverd tot een waar fenomeen in Venlo.

Niels, hartelijk bedankt voor alle jaren voor onze club!

11 Responses

 1. supportertje

  Zijn mentaliteit en inzet zijn bewonderingswaardig te noemen. Speelde niet de sterren van de hemel, maar stond goed zijn mannetje in het veld. Hij kwam niet voor niets iedere keer terug, en speelde menig verdediger uit de basis om zijn plek weer in te nemen. Hopelijk zien we je vaker terug in het stadion als toeschouwer.

 2. Koelie

  Niels koop die seizoenskaart voor O4 (eigenlijk een seizoenskaart voor het leven heb je wel verdiend, maar ga je niet krijgen) en je kan iedere wedstrijd je opvolgers toejuichen of uitlachen samen met ons.

 3. pierre

  @Kuebke: wat ben jij toch een triest figuur!! Aflees wat je hier schrijft is negatief!
  Volgens mij post je op diverse voetbalsites onder “ alles heej is VVV” ook alleen maar negatieve kritiek op VVV.
  Je hebt ooit aangegeven dat je niet meer de jongste bent, maar je gedraagt je op deze site als een puber.
  Je moet toch wel een hondsberoerd leven hebben, als niets positief is.
  Boogers moet jou toch wel iets heel ergs aangedaan hebben, dat jouw aversie tegen hem zo groot is.
  Je treedt constant in herhalingen in jouw posten.
  Kritiek mag, maar wel binnen de fatsoensnormen en niet constant in herhalingen treden.

  1. VeniVidiVici

   Precies dat…deze bijdrage van K. over een echte vvv held (13 jaar!! terugknokken, nooit zeiken en altijd weer de basis veroveren), is weer zeer typerend. Niels het gaat je goed en bedankt voor die strijdlust en die rushes langs de lijn in je laatste jaren. Werd ook bij TOP zeer gewaardeerd door de supporters weet ik, zo zie je ze nog maar zelden. Bedankt Maldini!

Leave a Reply