Competitieprogramma Jupiler League 2016/2017

De KNVB heeft vanmiddag het competitieprogramma voor het komende seizoen vrijgegeven. VVV-Venlo begint het seizoen 2016/2017 direct in Stadion de Koel met een topper tegen de tegen kersverse degradant Cambuur Leeuwarden op 5 augustus. Een week later volgt meteen de uitwedstrijd én derby tegen MVV in Maastricht.

Jong FC Utrecht is een nieuwe tegenstander voor de Venlonaren dit seizoen. Daarnaast zullen we na de uitspraak van de KNVB zeer waarschijnlijk tegen De Graafschap spelen, al gaat deze club nog in beroep tegen de beslissing. 

Het wordt een interessant, mooi seizoen. Wij hebben er in ieder geval veel zin in!

Het speelprogramma

vib

 

14 Responses

 1. jason

  met de carnaval op vrijdag thuis tegen Archilles ??? dat moet een fout zijn. Svp een uitwedstrijd op de zondag 26/2/2017 aangezien wij een schurfhekel aan de carnaval hebben

  lang leve De Koel

 2. Goodie

  Mooie start van de competitie met Cambuur en Mvv. Overigens is Valencia aankomende zomer op trainingskamp in Venlo. Jammer dat er geen oefenwedstrijd tegen Valencia is.

   1. De gemeente wil niet dat VVV oefent tegen grote tegenstanders. Zo kun je oefenwedstrijden tegen clubs uit buitenland vergeten dus ook Valencia.

   2. Ben

    Gemeente is daar tegen? Serieus? Waarom? Niks mooiers dan een grote club strikken om naar Venlo te komen, toch?

   3. Dezelfde reden dat er 100 ME busjes staan bij VVV-Achilles. Ze willen geen kutzooi en zijn bang voor rellen. Dus wat doen mensen die bang zijn? Alles verbieden! Daarom hebben wij ook als een van de weinige clubs die domme clubcard verplichting. Er zijn in verleden al meerdere grote clubs afgezegd omdat de gemeente dit niet wil.

   4. Ben

    Dus bang? Voor wat? Bij een bepaalde job hoort een bepaalde honorering, maar zeker ook het nemen van een bepaalde verantwoordelijkheid. Als je overal voor wegloopt, dan neem dan ontslag. Ben je overal bang voor en zie je overal apen en beren, ga naar huis. Meld je af of ziek. Of kap er mee. Je krijgt sowieso 5 jaar uitkering. Wij van VVV moeten verder en willen toch niet worden gehinderd door een zootje lamzakken?
    Verwacht je “terror” dan neem je adequate maatregelen…

   5. Ik weet niet waar jij naar refereert maar ik naar de gemeente Venlo. Dat is niet 1 persoon en zeker niet iemand die ontslag gaat nemen vanwege VVV 🙂

 3. judas

  Berichtgeving was fout. Valencia komt niet naar Venlo maar gaat naar Horst. Logeert in het Parkhotel en traint op sportpark Wittenhorst. Afgelopen jaar was daar ook al (voor de 2e keer) FC Porto. In Horst lullen ze niet zo veel, maar ze regelen het gewoon. Zou de gemeente Venlo ook eens moeten doen.

 4. Goodie

  Daarnaast 7 wedstrijden op een maandag waarvan 3 thuis en 4 uit. Ook MVV en NAC niet op een vrijdag maar op zondag. Het laatste zal helaas ook een bewuste keuze van de gemeente zijn?

Leave a Reply