Concept competitieprogramma Jupiler League 2013/’14

De concept competitieprogramma’s van het seizoen 2013/’14 voor de Eredivisie en de Jupiler League zijn bekend. Het nieuwe seizoen start zaterdag 27 juli met de wedstrijd tussen AZ en Ajax voor de Johan Cruijff Schaal. De eerste competitieronde start in het weekend van vrijdag 2 augustus en de laatste speelronde is zaterdag 3 mei 2014.

De concept-programma’s, die nog aan veranderingen onderhevig zijn, worden donderdagmiddag 13 juni besproken met de betaald-voetbalorganisaties en afgevaardigden van gemeenten en politie. De definitieve programma’s worden (onder voorbehoud) dinsdag 18 juni gepubliceerd.

Bekijk hier het concept programma voor de Eredivisie en de Jupiler League.

De eerste wedstrijden voor VVV zijn meteen pittige wedstrijden. FC Eindhoven uit is de eerste wedstrijd van het seizoen. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen komt de andere degradant Willem II op bezoek in De Koel. De daarop volgende wedstrijden zijn Sparta (uit), Helmond (thuis), MVV (uit), FC Den Bosch (thuis), Dordrecht (uit), De Graafschap (thuis).

VVV mag van gemeente Venlo/politie Venlo alleen op zondag thuis tegen MVV en Fortuna spelen. Dit is geen keuze vd club!

6 Responses

  1. Word

   Valt wel mee. 13 vd 19 keer op vrijdag thuis. Tegen Sittard en Maastricht moet verplicht op zondag. En de speelronde begin september is er geen vrijdagwedstrijd.

   Dus 3x niet op vrijdag waar het misschien wel zou kunnen….

 1. marcel

  Wat een lol, lekker op maandag avond voetballen. belachelijke speeldag. daar was ik dus al bang voor, en is met toetreden van de 2e elftallen alleen nog maar erger geworden. Voetbal nog voor de supporters? vergeet het maar.

Leave a Reply