VVV-Venlo

Conceptprogramma Eredivisie gelekt!

De zomerstop is al een tijdje bezig en na onze successen van afgelopen seizoen kunnen we eigenlijk niet wachten totdat het voor ons weer echt gaat beginnen. De eerste training staat op 26 juni om 18.00 uur gepland. Daarnaast zijn er al hier en daar wat oefenwedstrijden bekend.

Misschien het belangrijkste van allemaal hoe ziet de competitie er komend seizoen uit is zojuist uitgelekt! Via de website FCUtrecht.net kunnen we alvast een kijkje nemen in het conceptprogramma voor komend seizoen. Uit ervaring weten we dat het conceptprogramma op een aantal kleine details bijna nooit afwijkt van het definitieve programma.

Waar we allemaal hoopten op een begin tussen de twee (Maas)kampioenen Feyenoord en VVV-Venlo moeten we het doen met een uitwedstrijd in Zwolle tegen PEC, deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 12 augustus. Hierna volgt een thuiswedstrijd tegen FC Groningen, uitwedstrijd Feyenoord een thuiswedstrijd tegen FC Twente. Klik HIER om het hele programma te bekijken!

8 Responses

 1. Goodie

  Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat er op een zaterdagavond Ajax en Psv naar de Koel komen. Wel een leuke begin overigens, een uitwedstrijd in Zwolle. Even afwachten of het schema van de Knvb er dinsdag hetzelfde uit zal zien.

 2. RuiverCity

  De eerste vijf wedstrijden na de winterstop spelen we er 4 uit en één thuis tegen Feyenoord.

  Ben benieuwd naar de versterkingen want die zijn heel hard nodig.

  1. Gerardus

   Vooral de laatste 5 wedstrijden zijn heel erg lastig. Dan moeten we eigenlijk al veilig zijn anders ga je nog koppie onder. Maar het zou mooi zijn als we ons de 33e speelronde veilig spelen en onze tegenstander de Juup in schieten.

 3. Ben

  Het begint te kriebelen. Kom op met het definitieve programma…. En waar blijven de versterkingen? Niet op het allerlaatste moment de “nieuwen” laten komen, want spelers moeten aan elkaar wennen. Ben benieuwd…. FORZA VVV!

Leave a Reply