Contracten Dekker, Kum formeel opgezegd, opties Bastiaans en Janssen gelicht

Simon Janssen en Aaron Bastiaans spelen ook volgend seizoen in het geelzwart van VVV-Venlo. De Venlose club lichtte de optie in het contract van beide heren. De 20-jarige Janssen (geboren in Venlo) en de 18-jarige Bastiaans (geboren in Nederweert) doorliepen beide de jeugdopleiding van VVV en maken al enkele seizoenen onderdeel uit van de selectie.

Daarnaast heeft VVV-Venlo de afgelopen dagen alle formele handelingen verricht conform de CAO-richtlijnen voor contractspelers. Clubs dienen spelerscontracten namelijk voor 1 april op te zeggen. Dat heeft VVV-Venlo gedaan bij overeenkomsten van Christian Kum en Tristan Dekker. Verder wordt de optie in het contract van Nezar S’rifi niet gelicht door de club.

Stan Valckx, Technisch Manager van VVV-Venlo over deze formele opzeggingen: “We hebben binnen de CAO voor contractspelers onze plicht weer gedaan en deze formele handelingen verricht. Over de andere spelers waar VVV-Venlo nog een (koop)optie op heeft, wordt later in het seizoen pas een beslissing genomen.”

Bron: VVV-Venlo

16 Responses

  1. Grad

   Hij heeft een contract gekregen om bij VVV-21 te spelen met de bedoeling daar zijn ontwikkelingen te volgen. Door corona heeft VVV-21 nauwelijks wedstrijden gespeeld. Hij zat wel regelmatig bij de wedstrijdselectie van de VVV.

 1. De Realist

  Kum is te begrijpen, hij heeft zijn tijd helaas gehad. Mocht VVV onverhoopt toch degraderen dan zou ik Dekker een zeer bruikbare speler vinden. Uiteraard hoop ik en heb ik er nog steeds alle vertrouwen in dat we in de Eredivisie blijven !

 2. Venlooow

  Van Kum is logisch. Dekker kan nog nuttig zijn en heeft zijn leeftijd mee.
  Hoe zit het met Swinkels?
  Ik weet dat ze op Machach een koopoptie hebben dus ik zeg doen.
  Hebben ze op Christos Donis een koopoptie? Zo ja ook doen. Van de andere huur spelers weet ik het niet?

  1. SneltreinMusa

   Machach optie tot koop
   Christos Donis optie tot koop
   Anastasios Donis niets
   Shabani Optie voor extra jaar huren

   Machach 100% lichten als het niet overdreven is en je het met de verkoop van gia kan betalen

  2. SneltreinMusa

   Machach optie tot koop
   Christos Donis optie tot koop
   Anastasios Donis niets
   Shabani Optie voor extra jaar huren

   Machach 100% lichten als het niet overdreven is en je het met de verkoop van gia kan betalen

 3. Als we in de eredivisie blijven, koopopties Machach en A. Donis lichten mits het enigszins betaalbaar is.
  Bij degradatie moet het roer natuurlijk om en zou Dekker inderdaad toch
  nog wel een bruikbare back kunnen zijn…

 4. OooLGooO

  Waarom worden alleen specifiek de namen van Kum en Dekker genoemd, ik mag toch hopen dat de contracten van een Swinkels en Arias o.a. ook niet gelicht worden

 5. De Realist

  Off topic: Over 2 dagen is het alweer matchday. Weer een belangrijke wedstrijd tegen Groningen waar punten gehaald moeten worden. Weer een nederlaag zal het moraal in ieder geval geen goed doen. Is er al meer bekend over de blessure gevallen ? Wie van de geblesseerden kunnen zaterdag weer aansluiten bij de wedstrijdselectie ? Het blijft helaas vrij stil boven op De berg……

 6. jurgen

  Best een leuke voetballer die Bastiaans, lijkt me een jongen met potentie, een goede drive en dynamiek. Als het tussen zijn oren goed zit, lekker erbij nemen en geef hem regelmatig speelminuten, tzt beoordelen kan altijd nodig.

 7. hanskazan

  Guwara an Schmitz niet fit. Schafer zal wel weer linksback staan.

  C. Donis, Shababi sws dus afwezig, als Danny en Zizou niet meespelen wordt het wel heel lastig…..

Leave a Reply