Van Crooij en Van Bruggen niet bij definitieve selectie Jong Oranje

VVV’ers Vito van Crooij en Damian van Bruggen zitten niet bij de definitieve selectie van Jong Oranje dat het zal opnemen tegen Schotland en Engeland. Dat heeft de KNVB zojuist bekend gemaakt. De spelers in Venlose dienst behoorden wel tot de voorlopige selectie.

Vrijdag 1 september om 18.00 uur neemt Jong Oranje het op stadion De Vijverberg op tegen Engeland. Vier dagen later speelt Jong Oranje in en tegen Schotland het tweede duel in de kwalificatiereeks voor het EK 2019.

7 Responses

 1. Godfried

  Altijd apart dit. Vorige week werden ze opgenomen in de voorlopige selectie en na de gewonnen wedstrijd tegen Twente behoren ze ineens niet tot de selectie. Prima hoor. Maar wat is nu exact het nut van een voorlopige selectie? Als de hele voorlopige selectie nu een week bij elkaar was geweest, hadden getraind en een oefenwedstrijd hadden gespeeld. Dan had ik begrepen dat er een aantal afvallen. Nu is het nergens op gebaseerd.

  Maar prima. Lekker de rust nemen en concentreren op je eigen ploeg.

 2. kenfen

  Is m.i onbegrijpelijk.. Vito is in de vorm van zijn leven maar ja zijn kansen komen nog wel zou zomaar kunnen dat na zondag de interesse van andere clubs flink gaat toenemen

 3. supportertje

  Prima, dan hebben ze nog een beetje de gelegenheid om zich voor te bereiden op Ajax. Ik acht ze niet geheel kansloos a.s. zondag. Vooral als er fel ingezet gaat worden met het risico van een kaart. Zo lang dit niet een rode is. Verwende Ajax spelers, die klagen over het kunstgras en veel andere randzaken. Nu er misschien op gebrand om koste wat het kost te winnen van VVV. Dat kan een voordeel zijn voor VVV als ze weer op dezelfde manier te werk gaan als tegen FC Twente. Snel omschakelen, Snelle jongens voorin die hun kans moeten pakken. Het zal niet gemakkelijk worden, en iedereen weet dat de kans klein is, maar toch hopen we met zijn allen dat VVV een klein wondertje laat gebeuren. Als supporters moet we a.s. zondag geen stem meer over hebben en volledig vanaf minuut 1 achter de ploeg gaan staan. De KOEL zit vol en dat moet ook de ploeg een steun in de rug geven.

Leave a Reply