Van Crooij en Seuntjens kanshebbers Gouden stier

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent ook dat de Gouden Stieren worden uitgereikt. Dit zal plaatsvinden op 3 Mei aanstaande.

VVV-Venlo maakt een uitstekend seizoen door en dat zie je ook terug in de Gouden Stieren uitverkiezing. Jongeling Vito van Crooij is door zijn uitverkiezing in de tweede periode als Beste Talent, genomineerd in de categorie Beste Talent van het seizoen 2015/2016.

Ook Ralf Seuntjens kan een Gouden Stier pakken, namelijk die van Topscorer van de Jupiler League 2015/2016. The Seun of God won al eerder de Bronzen stier voor Topscorer van periode 2 en periode 3. Hij heeft op dit moment 26 doelpunten en staat met een speelronde te gaan, 2 doelpunten voor op Thomas Verhaar van Sparta Rotterdam.

Daarnaast is er ook nog Gouden Stier te winnen als team. Mocht VVV-Venlo de play-offs weten te winnen en dus te promoveren, ontvangen zij als heel team ook een Gouden Stier.

3 Responses

  1. kiekoputspelke

    Off topic (maar ook niet helemaal) …. Vito van Crooy schijnt in de serieuze belangstelling te staan van Young Boys (nr. 2 van Zwitserland) en Heracles Almelo en daarnaast zijn afgevaardigden van FC Groningen en AZ al een aantal malen komen kijken naar zijn verrichtingen.
    Positief deze keer is dat zowel Vito van Crooy alsook Opoku en Seuntjens in het bezit zijn van doorlopende contracten dus VVV heeft eindelijk weer eens kapitaal in handen !!
    Het wordt dus hoe dan ook weer een drukke transferzomer voor VVV !!

  2. Ben

    Natuurlijk rekeninghouden met vertrek van sommige spelers.maar, zoals je schrijft, we houden er nu ook iets aan over en wij kunnen dan ook verder kijken. Ik heb afgelopen jaar in de Jupiler genoeg leuke spelers gezien. Ik ben er van overtuigd dat VVV over een schaduwlijstje beschikt. Wel geen speler voor een appel en een ei laten vertrekken. Als PSV langs komt moeten we vereerd zijn, maar tegelijkertijd ook een fatsoenlijke prijs durven vragen. FORZA VVV!

Leave a Reply