PEC Zwolle walst na rode kaart eenvoudig over VVV-Venlo heen

VVV-Venlo heeft voor het eerst dit seizoen puntverlies geleden. Nadat de wedstrijden tegen Almere City en De Graafschap winnend werden afgesloten, heeft VVV in eigen huis niet kunnen winnen van PEC Zwolle. In een zonnige De Koel gingen de geel-zwarten uiteindelijk met 0-4 ten onder.

In de eerste tien minuten stond VVV verdedigend prima en creëerden ze zelfs de eerste kans van de wedstrijd. Na een mispeer van een PEC-speler, kwam Nick Venema vanaf de middellijn een-op-een te staan met doelman Schendelaar. Er zat echter te weinig venijn in de actie van de aanvaller, waardoor hij matig tegen de keeper op schoot. In de daaropvolgende corner raakte Sem Dirks geblesseerd, die daardoor het veld vroeg moest verlaten. Zijn vervanger was Jens Jacobs. Een risico: de pas 18-jarige rechtsback maakt pas sinds vier weken uit van de definitieve selectie. En dat risico pakte niet goed uit. Slechts elf minuten later haalde Jacobs zijn directe tegenstander opzichtig, in de zestien, onderuit. Penalty en een gele kaart. De strafschop werd door Bram van Polen rustig binnengeschoten, 0-1. Alsof dit nog niet erg genoeg was, ging Jacobs enkele minuten later weer in de fout. Ditmaal kwam hij onbesuisd in naast de zijlijn, waardoor hij met zijn tweede gele kaart van het veld moest stappen. Zijn invalbeurt duurde slechts 12 minuten.

Hierna leek VVV het helemaal kwijt te zijn. Tot overmaat van ramp gleed Görlich op slag van rust de 0-2 binnen. In de tweede helft kwam VVV er niet meer aan te pas en wist PEC Zwolle eenvoudig afstand te nemen. Door sterke optredens van Rick Ketting, Brian Koglin en (vooral) Lukas Zima, bleef het bij ‘slechts’ 0-4. Eerst was het wederom Görlich die een rebound binnen kon schieten en tien minuten vóór tijd maakte Caschili het af. 0-4. Een enorm teleurstellend resultaat. Ondanks dat zes punten uit drie wedstrijden (met dit programma) niet eens zo verkeerd is, hadden we hier allemaal meer van verwacht.

Na afloop zijn de ogen het meest gericht op Jacobs, maar ook trainer Rick Kruys krijgt er flink van langs op sociale media. Terecht. Als eindverantwoordelijke heeft hij, achteraf, de verkeerde beslissing gemaakt door Sedlacek tweemaal te passeren en daarvoor in de plaats een jongen te brengen die er nog niet klaar voor is. Ook de keuze voor Yahcuroo Roemer als rechtsback na de rode kaart van Jacobs, valt te betwijfelen. Enfin, komende vrijdag, staat de volgende wedstrijd op het programma. Dan spelen we een uitwedstrijd tegen TOP Oss.

Opstelling VVV-Venlo:

Zima; Koglin, Ketting, Dirks (12’ Jacobs), Janssen; Klaasen De Boer, Verheijen (45; Sedlacek), Roemer (55’ Van Rooijen); Venema (71’ Yasar) en Braken (71’ Johansson)

Opstelling PEC Zwolle:

Schendelaar; Van Hintum, Beelen, Van Polen (77’ Chirino); Tutuarima (45’ Van Den Berg), Van den Belt, Taha (61’ Medunjanin), Görlich; Huiberts; Mrkonjic (77’ Caschili) en Vellios (61’ Thy). 

Scoreverloop:
0-1 Van Polen (P), 24′
0-2 Görlich, 45+4′
0-3 Görlich, 52′
0-4 Caschili, 80′

Gele kaarten: Roemer, Van Rooijen en Klaasen
Rode kaart: Jacobs (2x geel)

58 Responses

 1. Depor

  Deze nederlaag mag onze trainer zichzelf wel aanrekenen. Waarom geen Sedlatec of kluskens als invaller ipv Jacobs die nog geen wedstrijd heeft gespeeld in het eerste? Waarom niet meteen wisselen na die gele kaart. Je zag dat Jacobs aan het zwemmen was. Zonde, had vandaag zeker iets ingezeten hier.

  En over Roemer ga ik het niet hebben. Zucht.

  1. RuiverCity

   Ja gek he. Bij VVV moeten ze nog meer de oren naar Roger Bongaerts laten hangen. GEEN enkele jeugdspeler kan dit niveau aan.

   Dan Rick Kruijs. Sedlacek op de bank laten i.p.v. hem rechtsback te zetten en Koglin centraal. Was dit allemaal niet gebeurd.

   Hopelijk staan ze weer met beide benen op de grond, want met dit materiaal haal je het linker rijtje echt niet. De bank is véél en véél te zwak!

 2. chretien

  Motm? Nee, Rick Kruijs niet. Hij mag zich deze nederlaag aanrekenen. Sedlacek en Ngobi zaten op de bank! Daarna laat je Jacobs staan in plaats van hem te beschermen, door hem te vervangen.
  Tot dat moment hadden we 2-3 kansen op een goal.
  Met de rode kaart was het gelijk een gelopen wedstrijd.
  De scheidsrechter mag zich zelf kwalijk nemen, zoveel kaarten in een “tamme” wedstrijd. In een wedstrijd op hoger niveau zou er geen enkele kaart zijn uitgedeeld.
  Overigens heeft PEC een aardige selectie, maar niet goed genoeg om te promoveren.
  FORZA VVV!

  1. supportertje

   Alles heeft te maken met financiën, je kunt wel blijven vragen om extra spelers, maar is geen geld voor. Dus houd er maar over op dat er mensen bij moeten komen. Heeft geen nut, en is verspilde tijd om dit te benoemen. Hier zullen we het mee moeten doen.

   1. Grad

    @RuiverCity Dat vindt jij, bij jou krijgt Bogers overal de schuld van, maar mij lijkt de twee jaren Corona een veel grotere impact te hebben gehad.

 3. De Koel

  Als je binnen 25 minuten een penalty veroorzaakt en twee keer geel pakt, ben je nog lang niet klaar voor betaald voetbal. Daar kan Jacobs niets aan doen, dit mag de trainer zich aanrekenen. Onbegrijpelijk om Jacobs voor de leeuwen te gooien tegen een sterke tegenstander als PEC.

   1. roeljenssen

    Peter, wat een onzinnige opmerking..
    Die jongen heeft een goede voorbereiding gespeeld en in de pik orde jongens als Ngobi voorbijgestreefd!

    Die jongen is vandaag met ontzettend veel bravoure en jeugdig enthousiasme ingevallen en helaas is dit totaal verkeerd uitgevallen met enkele domme overtredingen.

    Jens had gezien de droevige familie omstandigheden in bescherming moeten genomen worden! Waar hij later dit jaar met zijn potentie zeker zijn kans gekregen had!

    Kop op JENS!!

 4. Ievel Knievel

  Hey Clubbie, geen echt negatieve reactie van mij hoor.

  Compleet ingecalculeerd verlies tegen de kampipenskandidaat die vandaag niet vol gas hoefde. VVV had snel kunnen scoren, maakt zelf fouten (jonge speler en tactiek trainer), waaraan je dus kan zien dat VVV geem topploeg of subtopploeg in de KKD is. Voor het proces nog niet eens erg om de deksel op de neus te krijgen. De eerste 2 wedstrijden waren immers ook met het nodige geluk gewonnen. Voor sommige supporters ook goed, die dachten dat we al met 1 been in de play offs stonden. Het seizoen is nog lang.

  Maar de sfeer in de groep en bepaalde elementen geven wel perspectief op een leuk seizoen (zonder al te veel verwachtingen)

  1. Koelie

   Eens. Dit was het verschil tussen een topploeg met een brede selectie en een middenmotor met een 40% jeugdspelers selectie. Het is jammer dat je jezelf de das om doet, want we deden tot de penalty niet onder voor PEC.

 5. Eerste live wedstrijd van VVV die ik dit seizoen heb gezien.
  Ik snapte i.e.i de tactiek van Rick Kruys wel door Roemer op te stellen en te gokken op snelle uitvallen via Zima.
  Alleen is bekend dat Roemer meestal de kansen verprust die hij met zijn snelheid creëert, al moet ik zeggen dat zijn grootste kans (de lob) wel goed verdedigd werd door van Hintum.
  Verder had de bal van Venema er natuurlijk zeker ingemoeten.
  De voorhoede was wat mij betreft sowieso de zwakste linie.
  Maar goed, het ging dus mis toen Dirks geblesseerd uitviel.
  Daar heeft Rick Kruys wel twee cruciale fouten gemaakr. Allereerst om de totaal onervaren Jacobs als rechtsback op te stellen. Om vervolgens , toen hij zijn rode kaart kreeg, daar Roemer in de zone te laten verdedigen tot de rust, wat veel gevaarlijke situaties opleverde en ook de beslissende 0-2. Na de rode kaart leek de wedstrijd wel gespeeld, maar na die 0-2 helemaal natuurlijk…
  Spelers die mij in positieve zin opvielen waren:
  Zima (weer een aantal goede reddingen)
  Koglin (speelde uitstekend al centrale verdediger met veel goede intercepties)
  Klaassen (is echt de leider op het veld, geeft veel aanwijzingen, heeft, zet iedereen goed neer, heeft goede intercepties en neemt over het algemeen prima corners en vrije trappen)
  Tot de rode kaart waren we zeker niet veel minder dan PEC Zwolle, dat geeft de burger moed, dus tegen TOP Oss moeten we weer vlammen…

 6. beek

  Tegen Almere werd er gevoetbald door VVV. Daarvan heb ik vandaag niets terug gezien., ook niet voordat Dirks uitviel. Zoals eerder opgemerkt is de voorhoede van VVV het zwakke punt. Dat komt niet door Braken, maar Venema is niet goed genoeg. Ik zie liever Johanson, ook al komt hij fysiek tekort.

 7. Leonardus

  Deze wedstrijd is Kruys tactisch volledig door het ijs gezakt. De ene na de andere blunder werd gemaakt door de trainer. Weggegooide punten. Totaal onnodig.

 8. Geelzwart

  Als je 1 op 1 op de keeper afgaat moet deze hangen, simpel.
  Daarna gaat onze trainer goed de mist in, door in mijn ogen verkeerde wissel. Daarna loop je achter de feiten aan.

 9. VeniVidiVici

  Gegokt en verloren, Jens was er zeker nog niet klaar voor vandaag. Maar Sadlacek en Ngobi hebben mij als rechtsback ook allerminst overtuigd tot dusver, het is te hopen dat Dekker weer snel wedstrijdfit raakt. Het viel me op dat de backs continue 2 man tegenover zich hadden, en dat het ons 90 minuten lang niet lukte om daar taktisch iets tegen te doen. Fysiek komen we trouwens ook behoorlijk wat te kort zeg tegen Zwolle. Maar de eerste 2 wedstrijden en de eerste 30 minuten vandaag, geven mij voldoende hoop voor een beter seizoen dan vorig jaar.

 10. Venlooow

  Zoals idd meerdere mensen hier aangeven mag Kruys deze nederlaag zich zelf aanrekenen.
  Waarom zet je Sadlicek er niet eerder in ipv van Jacobs? Oké je weet dat hij misschien 60-70 min kan voetballen maar Jacobs kwam al trillend als een rietje binnen de lijnen. Dan maakt hij gewoon een hele domme overtreding in het strafschopgebied.
  Bij 0-1 weet je nog dat je kansen hebt maar vlot daarna maakt Jacobs weer een behoorlijke overtreding en weet je dat hij op het randje van z’n 2e gele kaart speelt. Dus zou ik hem.direct wisselen.
  Daarna zie je dus het gevolg wat Kruys niet doet en pakt hij z’n 2e gele kaart.
  Daarna natuurlijk zuur dat je in de blessuretijd de 2e gele kaart om de oren krijg. Hopelijk kunnen we de komende 2 wedstrijden minimaal 4 en het liefst 6 punten pakken want anders gaat het weer heel zwaar worden dit seizoen.

  Ps jammer dat Bogers nog steeds op z’n plekje zit.

 11. jason

  Pff dat tegenwoordig nog altijd mensen denken dat de hoofdtrainer bepaald wie er start of invalt ?

  We zitten in het laptop trainer tijdperk. Zij bepalen aan de hand van cijfers wie er het fits is. Luister je daar als hoofdtrainer niet naar heb je de rest van de week interne ruzie.

  Deze laptoptrainers bepalen tegenwoordig alles. Reservespelers moeten tijdens de rust en 2e helft de meest belachelijke oefeningen doen. Dan heb ik het nog niet eens over wat de niet basisspelers moeten doen na de wedstrijd. Zichzelf voor schut op en neer lopen voor deze zelfde broekjes met oortjes in.

  Iedereen is in zichzelf gaan geloven in het huidige cijfertrainerstijdperk. Kruis gooi al dit volk overboord en ga lekker zelf bepalen !

  Groet,
  Lang leve De Koel

  1. Jason, natuurlijk spelen cijfers/laptopgegevens een steeds belangrijkere rol, maar uiteindelijk is de trainer eindverantwoordelijk en kan hij kiezen wat hij daarmee doet. Ik denk dat de beste trainers daarin de juiste keuzes maken en zich niet alleen laten leiden door deze cijfers/gegevens, maar het wel meenemen in hun overwegingen…

 12. Goodie

  Kruys had de onervaren Jacobs nooit mogen opstellen tegen Pec. Ook had Kruys na de gele kaart al moeten ingrijpen, Jacobs zat al eerder tegen een 2e gele kaart aan. Beide overtredingen hebben niks met onervarenheid te maken. Het zijn beide gewoon domme en onnodige overtredingen.

  Kop op en doorgaan. Positieve is dat we met 11 tegen 11 wellicht nog de bovenliggende partij waren. In ieder geval de partij met de betere kansen. Ook zien we gelukkig tijdig nog de gebreken van een te krappe selectie. Zal komende 1,5 week echt nog wat bij moeten komen.

 13. Gerardus

  Het is dus helemaal mode om jeugdspelers af te branden na een ietsjes mindere wedstrijd en de complete jeugdopleiding komt daar ook nog eens bij. Waar is de tijd gebleven van twee jaar geleden dat men hier constant riep om jeugdspelers omdat vreemdelingen niet voldeden?

  Nou over de wedstrijd. Niet zo’n heel lekkere wedstrijd van Jacobs, dan heb ik ook maar direct het understatement van het jaar te pakken. Hij gooit de complete wedstrijd weg terwijl het niet zo slecht ging. Ook jammer en dom van Kruys dat hij niet doorpakte met Sedlacek brengen maar het nog even aan wou kijken met Jacobs. Belachelijk dat Venema die kans mistte waar hij 1 op 1 ging met de keeper en zonde dat een van de weinige goede acties van Roemer er niet in gingen want dat deed hij dan wel weer fraai. Roemer zijn ontwikkeling is wel echt bergafwaarts gegaan, dat viel eigenlijk helemaal te zien in het een op een duel met die centrale verdediger van PEC waarin Roemer aan het kortste eind trok. Zonde, daar zit eigenlijk meer in. Overigens jammer dat mensen nog steeds juichen als een eigen (jeugd)speler gewisseld wordt. Of dat mensen een eigen (jeugd)speler uitschelden en verwensingen toeroepen terwijl hij geblesseerd op de grond ligt en een aanstaande rode kaart krijgt. Mooi dat Kruys daar iets van zei.

  Zonde je had hier niet van hoeven te verliezen als Sedlacek was ingevallen op de RB positie en als de kansen afgemaakt werden toen we nog met 11 stonden.

  1. Goodie

   Spelers afbranden of juichen bij een wissel is nooit goed. Maar zeggen waar het op staat is imo niks verkeerds aan, welkom in het profvoetbal. Is er iets te zeggen voor de keuze voor Roemer in de basis? Ja, bij omschakelingen lag er gigantisch veel ruimte. Maar vaak helpt Roemer de kans zelf omzeep die hij met zijn snelheid gecreëerd heeft.

   Wat betreft Venema, die heeft het niet echt dit seizoen. Zowel tegen Zwolle als de Graafschap 1-op-1 met de keeper gestaan. Dan mag er op zijn minst toch wel 1 in.

   1. Gerardus

    Begrijp me niet verkeerd hoor, dat vind ik ook niet erg. Daarom dat ik ook benoemde dat Roemer een goede actie had en die werd van de lijn gehaald. Hij speelde verder ook gewoon slecht en staat gewoon stil in zijn ontwikkeling.

    Over Jacobs hoef je het eigenlijk niet eens te hebben, dat was wel erg duidelijk. Maar ik doel meer op het feit dat spelers er direct niks van kunnen of dat ze moeten oprotten. Terwijl het maar jochies van 18 of 20 zijn. Wellicht dat je ze kunt steunen in plaats van direct tot de grond toe af te branden of verwensingen naar hun hoofd kunt slingeren.

    Overigens snapte ik zelf niet waarom Johansson niet startte ipv Roemer. Johansson is sterker en heeft een heel goede dribbel. Denk dat als je hem gewoon goed gebruikt je een van de revalaties van dit seizoen kunt hebben.

 14. Gerardus

  Overigens complimenten aan Braken en Zima. Vond ze vorig jaar beide verschrikkelijk maar ze spelen dit jaar zeer aardig. Met name Braken wint heel veel duels, zelfs waar eigenlijk niets te winnen valt. Compleet verschil ten opzichte van vorig jaar. Gedraagt zich in het veld ook beter als aanvoerder, chapeau daarvoor.

  Overigens ook mooi dat de mensen zo teleurgesteld zijn na een verlies tegen de grote titelkandidaat. Denk dat de meeste mensen niet verwacht hadden dat er nu al iets van een idee achter zit en dat het zo redelijk goed staat. Ikzelf had rekening gehouden met een 15e plek en in de eerste 3 wedstrijden maximaal 1 of 2 punten. Dan ziet het er gelukkig toch iets beter uit, ook na een 0-4 nederlaag.

  1. beek

   Met alles wat je zegt Gérard ben ik het eens. Ik wil er nog aan toevoegen dat Venema niet alleen goede kansen mist maar ook veel ballen inlevert bij de tegenstander.

 15. Goodie

  Overigens sluit over iets meer dan 3 dagen de kaartverkoop voor Top-VVV.
  Op de site van VVV staat nog altijd enkel info over de wedstrijd tegen De Graafschap. Vrij amateuristich. Ik koop geen kaarten zolang er nog niks bekend is over restricties als omwisselpunten voor de kaarten.

   1. Goodie

    Thanks Marcel. Vorig jaar inderdaad naar de Koel moeten rijden wat een verdubbling van de reistijd was.

    Vind het vreemd dat VVV dit zelf niet communiceerd.

 16. Helemaal eens met Gerardus wat betreft Johansson.
  Talentvolle speler die echt kan dribbelen en een goeie steekpas kan geven, ik zou m altijd opstellen ondanks het feit dat hij fysiek af en toe het onderspit delft…
  Heb trouwens de samenvatting op de site nog eens teruggekeken.
  Bij die 0-2 valt me dan weer op dat Kees de Boer zijn man laat lopen en de verkeerde keuze maakt.
  Dit komt heel vaak terug en ik hoop dat ze met hun videoanalyses daar eens even een compilatie van maken en met Kees gaan zitten, want hij is wel erg hardleers…
  Aanvallend doet hij soms best aardige dingen, maar verdedigend is en blijft het soms een drama en maakt hij cruciale fouten die echt te coachen zijn. Zo niet, dan is het niveau linkerrijte KKD echt te hoog gegrepen…

  1. Gerardus

   Ook een manier hoe je beleidt kunt voeren. Ze beginnen daar steeds meer op Turken te lijken. Die knikkeren ook direct iedereen eruit als het niet loopt.

   Vgm heeft zich daar nog een eigenaar ingekocht uit Turkije. Terwijl het met Gun gewoon fantastisch ging. Maar nu ondervinden ze daar dus de nukken van een eigenaar uit een vreemd land…

   1. Goodie

    Aangezien er een aantal backs op proef zijn geweest, kunnen we op zijn minst aannemen dat VVV nog hoopt op een back.

   2. JasperVVV

    Dat lijkt mij wat mager. Aangezien er ook nog een creatieve middevelder+ nummer 10 ontbreekt.

   3. Leonardus

    Beetje zielig antwoord frietei. Iedereen kan dat zeggen en gelijk hebben.

   4. Frietei

    Ik heb hier vorige week al een naam gedropt. Kan niet eindeloos namen gaan droppen want dan gaat het opvallen… 😉

   5. Leonardus

    Makkelijk gezegd. Die naam is nooit genoemd door iemand rondom VVV. Zo kan ik ook wel een heleboel namen noemen en uiteindelijk zeggen dat die een andere keuze heeft gemaakt.

    Zo verlies je natuurlijk wel je geloofwaardigheid.

   6. Grad

    @Leonardus Ik vind het een goede zaak, dat VVV zelf geen namen noemt voordat een transfers definitief is. Speculaties hieromtrent gaan vaak een eigen leven gaan leiden en kunnen een definitief akkoord negatief kunnen beïnvloeden.

   7. Frietei

    Dat komt ook omdat het niet verder de pers (DDL) heeft gehaald. Geloof wat je wil geloven, ik weet in ieder geval dat het klopt.

   8. Ik ben blij dat Frietei hier af en toe wat inside-information dropt en dat hij heel beperkt is in wat hij naar buiten kan brengen lijkt mij obvious…

 17. supportertje

  VVV, verliest thuis van PEC. En dat is natuurlijk geen schande. Helaas maakte de trainer het mogelijk, of gaf het weg door een verkeerde wissel. Daar kun je vraagtekens bij zetten. Het pakte verkeerd uit, jammer genoeg. Na de pingel had men de wissel in bescherming moeten nemen, en opnieuw moeten wisselen, zeker gezien de gevolgen. Wat mij echt aan het hart gaat, is hoe het publiek hiermee omging, vooral de verwensingen waren niet van de lucht. Waarom, het is gewoon onze speler van VVV. Dat dit gebeurde is imo niet goed te praten. Dit helpt niet, ook niet het gezeik op de sociale media die ik al eerder niet zo sociaal heb genoemd. Ondanks deze enorme tegenvaller is men enorm aan het vechten geweest als team om er nog iets van te maken wat echter niet lukte. We gingen ruimschoots het schip in. Maar de spelers lieten wel zien dat ze moraal en inzet hebben. Vooral de vechtlust als team mag genoemd worden. Ook het applaus van het publiek, zeker op de O tribune, en de steun hier was geweldig. Men liet daar goed zien achter VVV te blijven staan. Dat men kon verliezen wisten we. Laten we nu gewoon accepteren dat dit erbij hoort zonder mensen neer te sabelen. Wat meer empathie te tonen, en koet a koet achter onze mensen te blijven staan. Ze hebben onze steun nodig, laten we ze die geven wat er ook gebeurt. Samen feesten na een overwinning, samen accepteren als we verliezen. En dan gezamenlijk lijkt weer gaan voor de volgende. Dat zet zoden aan de dijk, en laat spelers zien dat we supporters zijn in goede en slechte tijden. Onvoorwaardelijk achter de club. Dat kweekt een band, en die moeten we koesteren. A.s vrijdag Top Oss, nieuwe kansen en hopelijk weer veel supporters mee net als tegen de Graafschap. Ik ben er weer, en hoop velen van jullie.

   1. Ik ben vorig seizoen met een collega die een seizoenkaart over had naar PSV-Willem II geweest. Vreselijk verwend publiek daar, in de 80ste minuut loopt iedereen het stadion uit om de verkeersdrukte voor te zijn. Zelfs als de stand 4-2 is en er nog van alles kan gebeuren.

    Ik zou er zelf nog niet eens gratis een seizoenkaart voor willen, maar af en toe een succesje is blijkbaar heel aantrekkelijk. Want ik ben daar in het stadion meer mensen uit Horst tegengekomen dan dat ik wekelijks in De Koel doe..

  1. clubman

   Je wilt Arias hier niet zien maar als Braken wegvalt hebben we een groot probleem.
   Wat heeft het één met het ander te maken Goodie?
   Je wilt geen wasmachine maar als de koelkast ermee ophoudt heb je een groot probleem. Schiet mij maar lek.

   1. Goodie

    Dat ons systeem gebaseerd is op een aanspeelpunt (Braken). Als die wegvalt, zou je een ander moeten hebben (Arias is er een).

    Of in jouw termen te blijven. Wanneer de stofzuiger kapot gaat, kun je een bezem gebruiken. Toch heb ik dan liever nog een goedkopere oude stofzuiger achter de hand.

   2. Ik kan helaas niet verder lezen (geen zin om daarvoor te betalen) maar dit is een artikel uit het Eindhovens Dagblad van 8 uur geleden..

    Helmond Sport richt zijn pijlen op zevenvoudig international van Curaçao plus een oude bekende

    UPDATEHelmond Sport hoopt de selectie spoedig te versterken met Jafar Arias (27), die zonder club zit na een avontuur bij het Roemeense FC Argeș Pitești. De 1,91 meter lange centrumspits is al een tijdje in beeld op De Braak, waar ze hem als een aanspeelpunt zien. Ook Karim Loukili staat op de radar.

   3. chretien

    We hebben van Aria genoeg gezien om hem hier niet meer te willen terugzien. Die kan zelfs bij een derde klasse team niet mee. Is te langzaam. Dan liever een onbekende jongeling, die binnen 2-3 jaar doorgroeit. FORZA VVV!

Leave a Reply