Damian van Bruggen op huurbasis naar VVV-Venlo

Damian van Bruggen komt voor een seizoen op huurbasis over van PSV Eindhoven. Dat werd zojuist door de club op haar website bekend gemaakt. De 21-jarige centrale verdediger zal het komende seizoen actief zijn voor de Venlonaren, die hiermee een welkome versterking hebben gevonden in het hart van de defensie.

De Utrechtenaar kwam in de jeugd uit voor Almere City FC en Ajax Amsterdam, alvorens hij verhuisde naar PSV Eindhoven. Daar kwam hij nog niet in actie voor de hoofdmacht, maar hij speelde meer dan 90 wedstrijden in het elftal van Jong PSV in de Jupiler League. Daarnaast kwam hij uit voor verschillende vertegenwoordigende elftallen van Nederland.

Manager Voetbal Stan Valckx is in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst: “We krijgen weer meer mogelijkheden. Damian mag de concurrentie aangaan met het centrale duo. Dat is natuurlijk positief voor het team als geheel, want van concurrentie word je alleen maar beter.” 

Damian van Bruggen is meteen speelgerechtigd verklaard en kan dus morgen in actie komen tegen Sparta Rotterdam.

7 Responses

  1. chretien

    Ken de speler niet, maar als inderdaad en psv en ajax hem interessant vinden, dan kan het voor VVV zeker een versterking zijn. Ben benieuwd naar deze speler. Laten we beginnen!

  2. kenfen

    Mooi… We zijn bijna kompleet. Prima werk weer van onze Stan en Co bovendien erg belangrijk om op deze positie meer mogelijkheden te hebben. Nog een nachtje slapen

Leave a Reply