Danny Post niet akkoord met schikkingsvoorstel KNVB

Danny Post en VVV-Venlo gaan niet akkoord met het schikkingsvoorstel van de KNVB. Dat laat de bond weten op haar website. Post kreeg voor een charge tegen Jong Ajax de rode kaart gepresenteerd wegens ‘ernstig gemeen spel’ en het schikkingsvoorstel is 3 wedstrijden schorsing, waarvan 1 voorwaardelijk.

De KNVB stelt het als volgt na de rode kaart tegen Jong Ajax:
“De aanklager deed hem daarop een schikkingsvoorstel van drie wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) schorsing. Post accepteert dit voorstel niet, waardoor nu de tuchtcommissie betaald voetbal zich over de zaak gaat buigen. De zitting vindt aanstaande donderdag plaats.”

De club en speler gaan hier dus niet mee akkoord en later vanmiddag vindt de zitting plaats, waarin bepaald zal worden welke straf er definitief zal volgen voor onze aanvoerder.”

Meer informatie volgt later.

5 Responses

 1. kiekoputspelke

  VVV Venlo is een kleine club en Danny Post een notoire kaartenpakker…..

  Drie keer raden wat de uitkomst wordt van deze zaak. Ik voorspel niet alleen dat de straf niet verminderd wordt maar dat Danny Post zelfs een ZWAARDERE straf gaat krijgen.

 2. LJ

  Terechte straf voor een oliedomme overtreding op een belachelijke plek in het veld. Hij mag inderdaad blij zijn dat de straf niet hoger gaat uitvallen bij aantekenen beroep.

 3. De Realist

  Gewoon dom van onze Danny om op zo’n moment op zo’n plaats zo’n overtreding te maken. Nu missen we hem dus de 1e wedstrijd vh seizoen. Hopelijk een uitwedstrijd in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven, daar zal het gemis het minst zijn, aangezien we daar de punten niet persé hoeven te pakken.

Leave a Reply