Danny Post blijft hoogstwaarschijnlijk bij VVV

Onze aanvoerder Danny Post blijft hoogstwaarschijnlijk bij VVV-Venlo. Dat meldt Dagblad de Limburger vanmorgen in de krant. Er was interesse in de diensten van de Amsterdammer waarbij de kersvers kampioen Sparta Rotterdam openlijk de interesse uitsprak. De aanbieding van Sparta heeft Danny Post en zijn familie niet in verleiding gebracht om te verhuizen naar Rotterdam.

De aanvoerder heeft het naar zijn zin in Venlo en zal daarom hoogstwaarschijnlijk een krabbel zetten onder een nieuw driejarig contract. Danny Post en VVV zijn momenteel bezig om de laatste details af te handelen.

Bron: Dagblad de Limburger

9 Responses

  1. Het is nog niet zover aangezien het nog niet 100% rond is maar het gaat de goede kant op. Daarnaast wordt er in hetzelfde stuk aangegeven dat ook Promes wil bijtekenen en dat ook dit een kwestie van tijd is.

 1. Ben

  Het is voor een Amsterdammer natuurlijk veel fijner om in venlo te wonen dan in Rotterdam. Logisch! Bovendien, en danken we aan ons zelf, zal Post ook bij VVV een waardevolle speler zijn bij ons in de eredivisie. FORZA VVV!

 2. Goodie

  Heel goed nieuws, en dat het dan voor 3 jaar waarschijnlijk wordt is nog alleen maar mooier! Nu Promes en Buwalda nog.

  Ik vraag me eigenlijk al een tijdje af waarom de opties tot verlenging niet zijn gelicht bij in ieder geval Deckers en Sevinc. Beide doen het prima. Deckers het hele seizoen eigenlijk al, en Sevinc laat de laatste weken ook zien zeker een aanwinst te zijn. Zijn de deze spelers naar de mening van VVV te duur en willen ze het salaris verlagen? Wil VVV van hen af? Of wil VVV ze juist langer vast leggen dat de optie in hun contract? Wanneer komt hier duidelijkheid over?

 3. supportertje

  Al deze spelers zijn voor groot belang van VVV, en eigenlijk kan de club het zich niet veroorloven dit soort spelers kwijt te raken. We kunnen alleen maar hopen dat, als ze zich naar de eredivisie knokken, ze een hecht team zijn dat ze voor elkaar willen blijven bij VVV.

 4. marcel

  goed nieuws. belangrijke speler, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. leider op en buiten het veld. zo’n speler behouden geeft ook een signaal naar anderen. Ben zelf een enorme fan van Danny en de manier zoals hij speelt. dus hopen en wachten tot het officieel is.

 5. kiekoputspelke

  Danny Post langer aan boord houden zou inderdaad goed nieuws zijn dus ik hoop snel op witte rook !!
  Als VVV dan ook nog Jordy Deckers, Jerold Promes, Robin Buwalda en Selman Sevinc langer kan binden ben ik vooralsnog tevreden

Leave a Reply