Danny Post de speler van de week tegen FC Emmen!

De 25ste Venlonaren speler van de week en de laatste van de maand januari is geëindigd. Doordat we dit weekend te maken hebben met een dubbel programma kiezen we volgende week pas voor de speler van de maan januari. Er is 60 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. VVV-Venlo speelde precies een week geleden tegen concurrent FC Emmen. Het team speelde goed en daarom was het een lastige keuze.

Als VVV supporter zijn we dit jaar nog niet echt verwend met goede wedstrijden. Maar in het jaar 2015 hebben we de stijgende lijn te pakken. Ondanks het gelijke spel was dit een goede wedstrijd van VVV-Venlo. Een wedstrijd waar werd gevochten en gestreden voor de 3 punten. Helaas mocht het niet zo zijn. Maar als we deze lijn doortrekken komen de 3 punten vanzelf.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november) en Niki Mäenpää (december).

De Winnaar

Postje

Danny Post is door jullie gekozen als de beste speler van de week 25. Door zijn inzet en passie die Danny wekelijks toont hebben de supporters voor Danny gekozen deze week. Hij wordt enorm gewaardeerd onder de supporters. Danny wordt de kilometervreter genoemd door de supporters en speelt de laatste tijd weer als vanouds. De Amsterdammer heeft een lange en lastige periode gehad door zijn slepende blessure maar begint steeds beter in vorm te komen. Wij hopen natuurlijk dat hij samen met de rest van de selectie deze mooie lijn doortrekt want dan kunnen er nog mooie dingen gebeuren dit seizoen. Danny wordt samen genomineerd met Medy Elito en Gianluca Nijholt voor de beste speler van de maand januari.

Danny, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

Als tweede is Melvin Platje geëindigd met 12 stemmen. Op de derde plek is Niki Mäenpää geëindigd met 9 stemmen.

[table id=81 /]

3 Responses

Leave a Reply