Danny Post de speler van de week tegen FC Oss!

De 26ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 92 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. VVV-Venlo is verrassend goed begonnen aan het jaar 2015 waardoor we in een periode met veel zware tegenstanders, kans maken op een periode titel. Het worden spannende tijden met nog twee zware uitwedstrijden voor de boeg.

De wedstrijd tegen FC Oss was niet de beste wedstrijd van VVV-Venlo maar op wilskracht, passie en een beetje geluk werd de wedstrijd uiteindelijk binnen een aantal minuten beslist in voordeel van de Venlonaren. Hierdoor kan VVV-Venlo weer omhoog kijken en komt de gewenste plek 5 in de Jupiler League ook steeds dichterbij. Er waren meerdere spelers die in aanmerking kwamen voor de speler van de week. Het was lange tijd spannend, maar jullie hebben uiteindelijk een duidelijke keuze gemaakt!

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december) en Danny Post (januari)

De Winnaar

Postje

Danny Post is wederom door jullie gekozen als de beste speler van de week. Drie op een rij voor onze aanvoerder! Hij was de beste speler tegen FC Emmen, werd speler van de maand januari en nu ook weer de beste speler tegen FC Oss. Een geweldige reeks en het laat meteen zien dat Danny een belangrijke speler is van VVV-Venlo. Sinds de komst van Gianluca Nijholt en Ramon Voorn komt onze aanvoerder ook steeds meer tot zijn recht en laat hij zien waarom VVV-Venlo hem vorig seizoen gehaald heeft en natuurlijk dat hij is gekozen als aanvoerder. Danny wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week, genomineerd voor de speler van de maand.

Danny, namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd!

Als tweede is Aziz Khalouta geëindigd met 19 stemmen. Op de derde plek is Gianluca Nijholt geëindigd met 13 stemmen.

[table id=83 /]

Leave a Reply