Danny Post

Danny Post één duel geschorst en mist Willem II uit

Danny Post is door de KNVB voor een duel geschorst. Dat komt omdat onze middenvelder en aanvoerder inmiddels alweer 5 gele prenten wist te pakken in de competitie. Daarop staat een schorsing van een duel en zo zal Post de wedstrijd tegen Willem II van morgenavond moeten missen. Dat heeft de KNVB op haar website bekend gemaakt.

Danny Post stond al heel lang op 3 gele kaarten en was ook een periode geblesseerd. Maar in de wedstrijd tegen Feyenoord pakte hij zijn 5e gele kaart, nadat hij in de wedstrijd tegen NAC Breda zijn 4e gele kaart had gekregen. Dat betekent dus dat we het zonder hem moet stellen tegen de Tilburgers. Aan de kant van Willem II heeft Ismail Azzaoui dezelfde straf gekregen en dat komt ons wel goed uit. Hij speelde in de thuiswedstrijd namelijk een prima pot, dus dikke prima.

Qua gele kaarten is het trouwens ook opletten voor Ralf Seuntjens, hij heeft inmiddels 4 gele kaarten en zal bij de volgende gele kaart geschorst worden. Leemans en van Crooij staan op 3 gele kaarten en staan dus ook in die gevarenzone. Het is opletten voor de Venlose ploeg in deze fase van de competitie. Sportief gaat het geweldig, maar door zulke schorsingen en mogelijke blessures, kan het nog wel een stuk moeilijk worden dan dat het lijkt.

Het lijkt erop dat daardoor Damian van Bruggen weer zijn rentree maakt in het elftal van de Venlonaren. Hij kwam tegen Feyenoord pas laat als invaller in het veld, maar het zou zomaar kunnen dat hij de plek van Post zal overnemen morgenavond op het middenveld.

De wedstrijd tegen nummer 14 Willem II wordt gespeeld in het Willem II Stadion in Tilburg en begint om 20.45 uur. VVV-Venlo staat flink voor op de Tilburgers, maar een overwinning zou echt betekenen dat we nog meer afstand kunnen nemen van Willem II.

5 Responses

 1. chretien

  Meeste gele kaarten van onze aanvoerder zijn onnodig en dat is dom. Danny afleren! We hebben je dringend nodig. Je speelt zelfs beter dan vorig jaar in de jupilee leage en dat is een niveau lager.

 2. De Koel

  Gelukkig hebben we met Damian een goede vervanger. Verder valt het dit jaar reuze mee met de kaarten. Had ik niet verwacht, VVV blijft gemakkelijk overeind in de Eredivisie.

 3. LJ

  Post is altijd het “haasje”.

  Kaart tegen Feyenoord aangenaaid door Vilhena en tegen NAC aangenaaid door Vloet. Helaas heeft Post de schijn tegen en is het bij iedere actie raak. Maar als je dat uit zijn spel moet halen blijft er weinig meer over van de Post zoals die nu speelt.

  1. kenfen

   NB zo denk ik er ook over. Dan maar af en toe een wedstrijd schorsing. Dit hoort bij dit type speler. We hebben genoeg goede spelers om de schorsingen op te vangen.

 4. roermond

  Tegen Fijenoord hadden we Danny als breker, aanjager hard nodig, maar tegen W2 is Damian een meer dan waardige vervanger…hij heeft het de afgelopen weken prima gedaan…ik zeg: probeer hem voor meerdere jaren vast te leggen…in Eindhoven komt hij toch maar op de bank, PSV heeft liever Zuid-Amerikaanse spelers, dan talentvol Nederlands talent.
  Overigens wordt W2-VVV om 20.45 uyr uitgezonden op Fox 5…come on venlo…forza vvv….

Leave a Reply