Danny Post geschorst na vijfde gele kaart

Aanvoerder Danny Post lijkt weer zijn vorm terug te vinden van het vorige seizoen, maar dat betekent ook dat zijn type spel voor wat overtredingen kan zorgen. Post kreeg tegen FC Emmen zijn vijfde gele kaart en dat betekent dat hij de wedstrijd tegen PEC Zwolle geschorst zal zijn.

21 Responses

 1. supportertje

  Dat is een vervelende kaart die niet echt uitkomt gezien de wedstrijd tegen Pec. Hopelijk is Cattermole fit om in te vallen. Danny zal node gemist worden bij deze toch wel cruciale wedstrijd. Ze hebben zich nu redelijk herpakt en de verdediging staat er weer. Nu overeind blijven aankomende zaterdag, en de punten in Venlo houden is nu het belangrijkste. En hopelijk zijn sommige spelers nu wel in staat om de bal af te geven aan een speler die er beter voor staat. Beter lelijk winnen dan mooi verliezen.

   1. Gerardus

    Dit is “pas” zijn vijfde in deze competitie. De dubbele gele kaarten tegen ADO tellen als het goed is niet mee. Daarnaast is dat afgeschaft want nu is het pas bij 10 gele kaarten geschorst ipv 7.

 2. twiggy11

  Hij wel geschorst nu heeft hij te danken aan scheidsrechter Bax die wat de overtreding op Wright niet floot net ervoor.
  Ik hoop dat we die dit seizoen niet meer in de koel krijgen man wat was die zwak.

 3. chretien

  Danny is een gifkikker, iets dat niet iedereen heeft. Het komt ons vaak goed uit ,dat gif van hem. Maar, hij pakt te vaak een gele kaart waar dat echt helemaal onnodig is (op het middenveld).
  Bax is een zwakke scheidsrechter en is beslist geen thuisfluiter. Laten we het daar maar bij houden.
  Ja Danny kunnen we tegen PEC niet missen. Maar, wie weet, gaan juist a.s. zaterdag onze voorwaartsen er op los knallen? Van mij mag het. FORZA VVV!

 4. Meuske

  Denk dat Lee mits fit Post zeer goed kan vervangen en dat hij ongeveer gelijkwaardig is aan ozze Danny! Met het systeem wat Jay speelt kun je iedereen makkelijk inzetten want daar zijn ze op aangetrokken en geselecteerd destijds. Zou van Bruggen ook nog wel eens in actie willen zien ipv Post deed het ook nooit onaardig maar krijgt nooit meer een kans!

 5. YowVVV

  Traint Lee Lee Lee weer mee met de groep dan? Jammer dat we de onverzettelijke Venlonaar Post missen in deze belangrijke pot. Bax was een aanfluiting inderdaad.

   1. mats

    Hahaha jazeker! Blij dat hij niet naar AFo gaat. Dat is een van de rechtstreekse degradatiekandidaten dus daar wil je Steijn niet hebben.

    Maar ja dan gaat’ie naar die pauperclub uit Arnhel! En da’s niet zo mijn club op zijn zachtst gezegd,…. die gun ik helemaal niks. Dus Steijn ook niet. Sorry.

   2. Venleau

    Doe eens niet zo interessant steeds met je zogenaamde haat voor Vitesse. Iedereen weet het nu wel.

   3. mats

    Ik heb een hekel aan die pauperclub ja, daar is niks zogenaamds aan….

    En als mijn ‘haat’ je niet aanstaat reageer je toch lekker niet?

    Zelf een beetje interessant lopen doen met je mening over mijn mening. Tief lekker op!

 6. chretien

  Het is begrijpelijk en ook logisch voor Steijn om een gedregadeerde ploeg terug proberen te brengen naar de eredivisie, dan te kwakkelen met deze selectie. Dan wordt ook hij over 2 maanden weggestuurd..

 7. supportertje

  Goed tijdstip om dit te doen, en goede opsteker voor Jayke. Kan hij gelijk nog wat tactisch advies geven voor de cruciale wedstrijd tegen Pec Zwolle. Niet dat Jayke dit nodig zou hebben, maar met Post geschorst kan het nooit geen kwaad. Tevens zou het mooi zijn dat het team nu misschien wat extra motivatie heeft om deze wedstrijd over de streep te trekken. Maar ook zij zullen de belangrijkheid wel inzien van deze wedstrijd.

  Hopelijk weer op dezelfde wijze weer ten strijde trekken als tegen Emmen, met dien verstande dat ze het nu wel gelijk in een rustiger vaarwater brengen, door de kansen te benutten, en vooral een ander de kans geven om te scoren.

 8. Piet Verbong

  Na zaterdag zit de helft van de competitie erop. Als we dan 18 punten hebben, liggen we uitstekend op schema voor handhaving. Ondanks Maaskant. Dat is een felicitatie waard.

 9. YowVVV

  Hoe staat het er voor met Lee? Kan hij spelen zaterdag? Als dat niet zo is, zou Pachonik niet op de plaats van Post kunnen spelen en Dekker rechtsback. Middenveld moeten we nl. toch echt een mannetjrsputter hebben als het even kan.

Leave a Reply