VVV-Venlo

Danny Post kan wellicht starten tijdens ADO Den Haag – VVV-Venlo

Dit weekend speelt VVV-Venlo tegen ADO Den Haag. Die wedstrijd zal zaterdag plaatsvinden en om 19.45 uur beginnen. En, er is een grote kans dat aanvoerder Danny Post zal starten. Dat meldt 1Limburg.

Het Limburgse medium is in gesprek gegaan met trainer Maurice Steijn en meldde daar het volgende: “We sloten 2018 af met vijf geblesseerden. En nu lijken ze weer allemaal terug. De enige twee twijfelgevallen zijn Chris Kum en Roel Janssen.”

Daarnaast gaf hij ook nog aan dat hij het een luxe vindt dat hij over zoveel fitte spelers kan beschikken: maar liefst twintig. Sommige spelers hebben het in de absentie van anderen, het erg goed gedaan en het zal dus even puzzelen worden voor de technische staf richting de wedstrijden tegen ADO Den Haag en FC Emmen.

3 Responses

  1. kenfen

    Heel mooi. Is belangrijk om de angel van ado eruit te halen. ik hoop dat hij conditioneel dit een groot gedeelte van de wedstrijd vol kan houden. Joosten ook weer fit net als Unnerstal dan gaan we voor een 3 punter.

  2. chretien

    Heel benieuwd hoe de selectie de winter, die volgens mij nog moet beginnen, door zijn gekomen? ADO heeft een fijne selectie, enkele prima spelers, ook enkele die er de beuk in kunnen zetten, echter ze spelen erg wisselvallig. Wordt het een “rugby wedstrijd” dan wordt het voor ons een loodzware wedstrijd. Hopelijk wordt Susic niet alsnog voor een appel en een ei verkocht. Mlapa scoort 2x. FORZA VVV!

  3. ponnie veag oet de pan

    Hopelijk samuelsen en joosten op de vleugels, mlapa in het midden. Post en susic op midden met evt rutten of lintworm. Dekker, promes, ruuzeler, borgman en unnerstal.. maarja, opoku heeft ook goed gedaan in de winter dus die zal er wel instaan

Leave a Reply