Danny Post langer bij VVV-Venlo

Op vrijdag 6 mei zette Danny Post zijn handtekening onder een contract dat hem langer aan VVV-Venlo verbindt. De aanvoerder van de geelzwarten, die afgelopen maand 27 werd, tekende een contract voor 3 seizoenen. 

De robuuste middenvelder kwam in seizoen 13|14 van FC Dordrecht naar VVV-Venlo en speelde sindsdien een kleine 100 wedstrijden voor de Venlose club, waarin hij 4 keer het net wist te vinden.

 Danny Post over zijn keus om langer bij de club te blijven: “Mijn keuze voor VVV-Venlo komt voort uit het goede gevoel wat ik de afgelopen seizoenen hier heb gekregen. Ik voel me thuis bij deze club en in deze stad. Want er is meer dan alleen voetbal. En dat ik een contract van 3 jaar heb gekregen en getekend geeft aan de club en ik vertrouwen hebben in elkaar en in de toekomst en dat wil ik graag laten zien in de komende seizoenen”, vertelt de geboren Amsterdammer.

Marco Bogers, directeur van VVV-Venlo, over de verlenging: “We zijn zeer tevreden over Danny en daarom heeft hij ook een contract voor de duur van 3 jaar gekregen. Hij is een van onze sterkhouders en is een belangrijke speler voor het team, zowel in als om het veld. En het is fijn dat er duidelijkheid is over zijn toekomst voor de belangrijke fase die er nu aan komt met de Jupiler Play Offs in aantocht.”

Wij zijn hartstikke blij met de contractverlenging van Danny Post. Hierbij willen wij onze aanvoerder feliciteren!

13 Responses

 1. Luis Erique

  Heb eens even gekeken, maar er zijn best wat interessante spelers transfervrij: barto, ricardo kip, bart vriends, sander duits, rijsdijk, danny verbeek, labylle, palacios, werker, ntoko, auassar, van nieff. Moet toch wel wat tussen zitten voor vvv.

  1. Goodie

   Denk dat er van dit lijstje maar een aantal een versterking zullen zijn, die wellicht wel haalbaar zijn. Auassar is al zeker van eredivisie, dus dat wordt een lastig verhaal. Labylle komt net terug van een zware blessure dus dat is ook maar een gok. Als VVV zijnde zou ik inderdaad wel Kip, Vriends, Rijsdijk , Werker en N’Toko in de gaten houden van dit lijstje.

 2. kiekoputspelke

  Prachtig nieuws dat Danny Post heeft bijgetekend en dan ook nog voor een duur van 3 seizoenen !! Want laten we wel zijn….het is VVV de laatste jaren niet meer gelukt om spelers met een aflopend contract te overtuigen om bij te tekenen. Die gingen hun heil uiteindelijk altijd elders zoeken !! Dat is dus een compliment aan de club en geeft aan dat er waarschijnlijk een goed, positief en duidelijk toekomstverhaal ligt ?? VVV lijkt nu ook eerder op dit soort zaken te anticiperen door nú al met Opoku te sparren over een langer en verbeterd contract en ik denk dat Maurice Steijn daar ook een grote rol in speelt.

  @ Luis Enrique
  Je hebt gelijk –> interessante spelers met aflopende contracten lopen ieder jaar rond en jouw lijstje heeft er een paar. Daar heeft VVV er afgelopen zomer een aantal van opgepikt (Resida, Hunte, Opoku, Rutten, Bourdouhxe) en ik verwacht dat VVV wederom voor spelers uit deze categorie gaat. De kunst is om dié spelers eruit te vissen die qua mens en speler bij de club en andere spelers passen en dan kun je met een relatief klein budget en kleine selectie hoge ogen gooien…iets wat VVV dit seizoen gelukt is.
  Persoonlijk ben ik altijd erg gecharmeerd geweest van Adil Auassar; dat was al toen hij voor VVV speelde en ik zie hem nu bij Excelsior ook weer geregeld dreigend qua passing en opduiken voor de goal. Die mogen ze altijd terug halen dus als ik het voor het zeggen had.

 3. Ben

  Top aankoopbeleid Kiekoputspelke: Resida, Hunte, Opoku, Rutten, Bourdouhxe jij noemt de namen, allemaal prima aankopen.
  Laten we wel wezen seizoen is top, geslaagd.
  Natuurlijk zou promotie naar de eredivisie de slagroom op de bekende taart zijn, maar dit team gaat ons volgend jaar eventueel in de Eerste divisie veel (spel) plezier laten zien.
  We gaan eerst genieten van de nacompetitie en wie weet, winnen we die vierde wedstrijd met overtuigende cijfers.
  FORZA VVV!

Leave a Reply