Danny Post NR.1 Bloemengigant speler van de maand februari!

Later dan gepland maar het is eindelijk zover. We mogen de winnaar van de speler van maand februari bekend maken! Vorige maand waren we blij met de lijn die in is gezet door de selectie waarbij passie,strijd en wilskracht centraal stonden. Ook in de maand februari hadden we niet veel te klagen. We verloren weliswaar van Roda JC maar we zijn nog altijd goed bezig! De maand februari was wederom een behoorlijk goede maand voor de Venlonaren.

De vorige winnaars van de beste speler van de maand waren Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda (september), Vito van Crooij (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december) en Danny Post (januari). De genomineerden waren in de maand februari waren Danny Post, Jerold Promes, Melvin Platje en Vito van Crooij. Vier spelers die de nominatie hebben verdiend, de winnaar is een speler die de maand februari het best heeft gepresteerd volgens jullie.

De bos bloemen wordt mogelijk gemaakt door:

NR1 BLOEMENGIGANT!
DE GOEDKOOPSTE BLOEMEN
365 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

40 FRISSE ROZEN VOOR €10,-
ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

De Winnaar

Postje

Jullie hebben in de maand februari wederom gekozen voor Danny Post als speler van de maand! Voor het eerst in het bestaan van de speler van de maand van Venlonaren is er een speler die twee keer achter elkaar heeft gewonnen. Danny Post mag deze eer op zijn naam zetten. Danny, speelt goed en is zichtbaar happy op het versterkte middenveld met Ramon Voorn en Gianluca Nijholt. Het loopvermogen, passie en strijd die Danny telkens op het veld laat zien is bewonderenswaardig en iets wat de supporters enorm waarderen! Een belangrijke schakel dus in het team van Maurice Steijn en zoals eerder gezegd een goede aanvoerder die hopelijk nog lang bij VVV-Venlo blijft.

Het is dubbel feest in huize Post! Wij willen hierbij ook Danny en zijn Chanel feliciteren met hun aanstaande ouderschap. Danny en Chanel verwachten binnenkort hun eerste kindje!

Ook willen wij Melvin Platje, Jerold Promes en Vito van Crooij feliciteren. Helaas zijn ze niet gekozen voor de speler van de maand maar hebben ze door het winnen van de speler van week een steentje bijgedragen bij VVV-Venlo. Volgende week en maand zijn er nieuwe rondes en worden zij wellicht speler van de maand.

Eindstand speler van de maand februari

[table id=89 /]

2 Responses

Leave a Reply