Danny Post speler van de maand januari!

De voetbalcompetitie is weer vol aan de gang. Na een korte winterstop is VVV-Venlo sterk begonnen aan het nieuwe jaar. Eindelijk is de goede lijn ingezet waarbij passie, strijd en wilskracht centraal staan deze maand.

De vorige winnaars van de beste speler van de maand waren Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda (september), Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november) en Niki Mäenpää (december). Deze maand waren er maar 3 speelrondes dus ook maar 3 genomineerden. De genomineerden waren Medy Elito, Gianluca Nijholt en Danny Post. Drie spelers die de nominatie hebben verdiend, de winnaar is een speler die de maand januari het best heeft gepresteerd volgens jullie.

De maand januari was een behoorlijk goede maand voor de Venlonaren. Er werden in totaal 3 wedstrijden gespeeld. De eerste was tegen Jong FC Twente. Niet de allerbeste wedstrijd maar door passie en wilskracht werd de wedstrijd met 0-1 gewonnen. De wedstrijd die erna volgde was een belangrijke derby tegen provinciegenoot MVV. Deze wedstrijd werd eigenlijk vrij eenvoudig gewonnen door 2 wonderschone doelpunten van debutant Gianluca Nijholt. De wedstrijd tegen concurrent FC Emmen was een gelijk opgaande wedstrijd waarbij beide ploegen met de winst naar huis hadden kunnen gaan. VVV had nog een aantal grote kansen in de slotfase van de wedstrijd. De spelers baalde dan ook als een stekker dat ze niet gewonnen hadden. Tekenend voor het hernieuwde VVV.

De Winnaar

Postje

Jullie hebben in de maand januari gekozen voor Danny Post als speler van de maand! Danny werd in de wedstrijd tegen FC Emmen gekozen als speler van de week. De aanvoerder onder Maurice Steijn had een moeilijk begin na een vervelende en slepende blessure. De Amsterdammer heeft een lastige periode achter de rug maar komt steeds beter in vorm te komen en bewijst een goede aanvoerder te zijn. Zowel wij als de supporters hebben enorme waardering voor de middenvelder en hopen natuurlijk dat hij nog lang bij onze club blijft.

Danny, namens de redactie van Venlonaren van Harte gefeliciteerd.

Ook willen wij Medy Elito en Gianluca Nijholt feliciteren. Helaas zijn ze niet gekozen voor de speler van de maand maar hebben ze door het winnen van de speler van week een steentje bijgedragen bij VVV-Venlo. Volgende week en maand zijn er nieuwe rondes en worden zij wellicht speler van de maand.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Eindstand speler van de maand januari

[table id=82 /]

1 Response

Leave a Reply