Danny Post speler van de week 5!

De vijfde Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 139 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Hier zijn wij heel blij mee. Vanaf morgen mogen jullie stemmen op de speler van de maand augustus. De spelers die zijn genomineerd zijn; Dyon Gijzen Venlonaren speler van de week 1, Niki Mäenpää speler van de week 2 &3, Aziz Khalouta speler van de week 4 en natuurlijk Danny Post speler van de week 5!

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

De Winnaar

Postje
Danny Post is door jullie gekozen als de beste speler van de week 5. De nieuwe aanvoerder van VVV-Venlo had even zijn tijd nodig na een langdurige slepende blessure. Nu is hij weer helemaal terug. Hij was volgens jullie de beste man op het veld tegen FC Emmen. De wedstrijd was een nachtmerrie voor alle supporters en de club VVV. Maar Danny sleepte het team mee en speelde een goede pot voetbal. Met 9 man was VVV niet veel zwakker dan FC Emmen. Danny bekroonde zijn goede spel met een doelpunt en laat zien dat hij de juiste man is als aanvoerder van het team. Danny wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand. Morgen gaan jullie bepalen wie de speler van de maand wordt.

Danny namens de redactie van Venlonaren, hartstikke gefeliciteerd.

Als tweede is Niels Fleuren geëindigd met 26 stemmen. En derde is Randy Wolters geworden met 10 stemmen.

Eindstand speler van de week 5

[table id=45 /]

1 Response

  1. Pingback : 2covered

Leave a Reply