Danny Post tekent voor 3 seizoenen

VVV-Venlo en Danny Post hebben op dinsdag 23 juli overeenstemming bereikt over een overgang van de middenvelder naar onze club.

Danny tekent een contract dat hem voor drie seizoenen aan ons verbindt. De 24-jarige Amsterdammer wordt overgenomen van FC Dordrecht, waar hij afgelopen twee seizoenen onder contract stond.

Eerder speelde de middenvelder voor Haarlem, FC Groningen en SC Cambuur.

Wim Dusseldorp, onze technisch manager, over Danny Post: “Danny is een grote, fysiek sterke speler. Met zijn overzicht en technische vaardigheden is hij een echte winnaar op het middenveld. Hij was voor ons de gewenste versterking en we zijn blij dat we er samen met de speler en FC Dordrecht zijn uitgekomen. ”

Bron: VVV

38 Responses

   1. BVVblerick

    als vvv vorig jaar zulke spelers had ge had waren we ook niet ge degradeert maar vvv wil voor een duppie op de eersten rang ze hebben nu nog een beteren selectie dan in de eredivisie man man als vvv dit jaar weer zou promoveren is het het seizoen er op weer een baggeren selectie let maar op kleuter school beleid

    pffffffffffffffffffffff

   2. Muse96

    Hij viel je tegen en daarna zeg je dat ze er met deze speler vorig jaar wel in waren gebleven? Beetje raar…

 1. Goodie

  BVVblerick je maakt je zelf zo belachelijk en ongeloofwaardig omdat je jezelf steeds tegen blijft spreken. Ik weet nog dat je zei dat je Wolters niks vond, nu ook dat Post je tegen viel. Vervolgens zeg je dat wanneer VVV deze spelers vorig jaar had gehad ze niet waren gedegradeerd, waaruit ik concludeer dat het wel weer goede spelers zijn. Nja.. Wat wil je nu?

 2. tulipanes

  volgensmij kan bvv beter een taalcursus volgen dan een seizoenskaart kopen.
  in mijn ogen is vvv wel degelijk versterkt tegenover anderhalve week geleden. maar ik wacht eerst de aankomende weken af voordat ik me te positief uitlaat. ik hoop echter wel op een plek bij de eerste vier.

  1. BVVblerick

   nou ja jij mag denken wat je wil als ik maar weet wat ik wil weten artelik vlooien theater en inderdaad ik koop nog liever een seizoen kaart van een club die wel verstand van zaken heeft en geen kleuter school beleid heeft amen pffff

   1. tulipanes

    ik zal wel even vertalen wat je probeert te zeggen:
    -je vindt dat vvv een kleuterschoolbeleid heeft doordat ze nu juist wel eredivisie waardige spelers kopen, maar vorig jaar niet. oké, vvv had vorig jaar een niet al te goed beleid, maar dat is nu wel in jouw ogen licht verbeterd. toch zeg je dat je, ondanks de verbeteringen , geen seizoenskaart van vvv gaat kopen ( je koopt er zelfs eerder een van een andere club?).
    aangezien ze nu juist wèl de spelers in orde hebben, zou dat een reden kunnen zijn om wèl een seizoenskaart te kopen.
    -het lijkt ook alsof je zegt dat we dit jaar promoveren, maar als we eenmaal in de eredivisie zitten weer een slechtere selectie hebben.
    het lijkt me sterk dat we volgend jaar, mochten we promoveren, een zwakkere selectie hebben.

    met andere woorden: je plaatst berichten die niet eens op Nederlands lijken, en je spreekt jezelf op alle fronten tegen. het wordt misschien eens tijd voor je om na te denken voordat je een berichtje plaatst.

   2. BVVblerick

    tulipanes ten eersten jij krijgt van mij het laatsten woord niet van
    mij en mijn Nederlands is goed 1 het bestuur van vvv is niet beter geworden 2
    mocht vvv dit jaar promoveren krijgen ze 2014/2015
    zal er weer om de centjes gaan bij vvv dus als jij je nog langer voor de gek wil laten houden door dit bestuur steun ik je van harten en wens ik je veel s6 bij de fan site van vvv pffffff voor mij is het afgedaan ik koop nog liever een seizoens kaart van HC venlo

   3. Frosty

    hahaha, dat plaatje. Het is nu toch wel duidelijk dat BVV alleen van die berichten plaatst om jullie op te fokken hoop ik.

 3. kenfen

  Daar heef BVVblerick een punt steletje artelikken vlooien theaters
  beter een clup zonder kleuter school belijd
  Kun je ook een ander foto erbij doen foel me een beetje beledig

   1. tulipanes

    ervan uitgaande dat het een nieuwe bvv is, hoeven we hem niet te verbeteren. zijn “Nederlands” is immers goed.

 4. kenfen

  @Goodie

  Als trost deze jongens aan de praat krijgt lijkt me dit ook zeker mogelijk

  @ BVV Fijn dat je de foto van Ken verwijderd hebt, jouw wartaal is een belediging voor de club en daar mag zeker clubheld Ken Leemans niet mee geassocieerd worden

   1. Goodie

    En dat noemt zich een fan? Even op BVV niveau verlagen, spreek uit fen. Kun je trouwens geen ban krijgen voor het steeds maar (elke reactie) het negatief uitlaten over: het beleid, de nieuwe spelers, een avatar nemen waarop GAE de overwinning op VVV viert… ?

 5. Timeeh

  Even iets anders. In de krant meldt Trost dat de selectie rond is, mits er niemand meer vertrekt. Betekent dit dat we met slechts 4 waardige verderdigers en 1 gelegenheids verdediger (lees altheer) de competitie ingaan, en dat we bij schorsingen of blessures direct een beroep moeten doen op jeugdspelers?

   1. Goodie

    Ik hoop dat er nog een verdediger bij komt. Wanneer een Balkestein geblesseerd raakt heb je een verdedigende middevelder (Altheer) of een jeugdspeler als vervanger.

   2. nog vast wel een speler bij, VVV zal echt niet een heel seizoen zonder nummer 6 gaan spelen. P.S. Beetje te vroeg op reactie plaatsen geklikt, en veranderen ging niet meer.

 6. Timeeh

  Begrijp overigens totaal niet waarom ze vorstermans niet hebben vastgelegd, maar in plaats daarvan Promes halen. Vorstermans voetbalt momenteel bij de vvcs, heeft dus geen club en is toch zeker voor de jl een aanwinst. Niet ten nadele van Promes overigens.

  1. Ievel Knievel

   Dat is hier al veelvuldig besproken. Vostermans wil zelf niet. Vostermans wil niet uitkomen in de Juup. Dan wil hij liever weer gaan studeren. Was wel op proef in Schotland laatst.

   1. Word

    Vostermans had ook mentaliteitsprobleempje vind ik persoonlijk. Toen verhuurperiode verlengd werd, raakte hij geen knikker meer. Net als Leiwa: na nieuw contract niets meer laten zien.

 7. VvvVenlo

  Als die zelf al aangeeft niet in de Jupiler League te willen spelen kun je het maar beter laten, aan een ongemotiveerde speler hebben we ook niet veel aan….

 8. Zeker wete

  En klopt die info van Word wel? Er wordt zoveel over voetballers gezegd en geschreven en ik niet geloof niet alles zomaar wat hier op het forum verkondigd wordt. Behalve van BVVBlerick natuurlijk (en mats).

Leave a Reply