VVV-Venlo

Danny Post tot medio 2022 bij VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft vandaag goede zaken gedaan. Aanvoerder Danny Post heeft zijn contract bij VVV-Venlo met drie jaar verlengd tot medio 2022. De middenvelder zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis en zal als het goed gaat, 9 seizoen achter elkaar uitkomen voor het geel en zwart van VVV-Venlo.

 

Onze aanvoerder kwam in 2013 over van FC Dordrecht en is niet meer uit het DNA van VVV-Venlo weg te denken. Hij is bezig aan zijn 6e seizoen bij VVV-Venlo en speelde daarin 160 wedstrijden voor onze club. Hij was daarin 8 keer trefzeker en gaf 6 assists. Daarnaast speelde Post eerder ook voor Haarlem en FC Groningen.

Danny Post is zeer tevreden met deze nieuwe overeenkomst:  “Ik heb het hier geweldig naar de zin. En ook mijn gezin is blij met Venlo. Onze kinderen zijn hier geboren. Bovendien heeft de club een duidelijke visie en een duidelijk beleid. De groei is al een tijdje bezig en daar wil ik graag deel van blijven uitmaken”

Stan Valckx zegt het er het volgende over: “Danny is bezig aan zijn zesde seizoen bij onze club en heeft zich in die jaren verder ontwikkeld. Hij is een aanvoerder binnen en buiten de lijnen. Dat hij zich langer aan ons verbindt is niet alleen belangrijk voor het team, maar ook een goed signaal naar buiten.”

Ten slotte weet ook Marco Bogers nog wat te zeggen over dit geweldige nieuws: “Danny is het toonbeeld van onverzettelijkheid. Een type als hem heb je als club en als team nodig om verder te kunnen groeien. Danny is daarin een onmisbare schakel”

5 Responses

 1. chretien

  It’s a golden boy. Alleen de allerbest spelers krijgen na zoveel jaar een contractverlenging van 3 jaar na eind van het lopende seizoen. Hij zo maar de nieuwe mister VVV kunnen worden. Spreekt hij al hoog Venloos?

 2. clubman

  Geweldig nieuws dat zowel speler als club de intentie hebben om nog lang met elkaar door te gaan en dat die intentie beklonken wordt met een contract voor de langere termijn. Na de verlenging van Steijn is dit wederom een teken dat er een beleid gevoerd wordt met een lange termijn visie zonder de waan van de dag te laten regeren.
  Voor het voetbal is het klasse om een topper als Post voor langere tijd aan je te binden en het wederzijds vertrouwen zal het imago van de club goed doen.

 3. Koelie

  Post echt een uithangbord voor de club. Beest op het veld die ook nog kan voetballen en altijd voorop in de strijd. Een echte aanvoerder. Blij verrast met zijn contractverlenging.
  He always delivers.

 4. Animal

  super move van VVV. prima zaak dat er nu al aan de volgende seizoenen wordt gewerkt. hoop sat andere spelers volgen en dat het helpt nieuwe versterkingen binnen te halen.

Leave a Reply